|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako in kdaj začet z žlico?
9.3.2009 20:45:02   
julči
Naša deklica je stara 10m, hrane ji že lep čas ne mečkam, pasiram,,... uglavnem dam ji na koščke na krožnik in se naje sama, z rokami nosi v usta (no razen kakšne juho ji dam po žlički). Ima tudi svojo žlico, daje jo sicer v usta, jo gloda,... da bi pa zajemala hrano to ne, v tem smislu je ne zanima, se pač čist fajn naje z rokami. Je verjetno še prekmalu ne? Zanima me kdaj ste začeli z žličko, da so se mali trudili zajemati in kdaj so potem lepo jedli z žlico? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako in kdaj začet z žlico?
10.3.2009 13:15:10   
andrejkam
Moj ima 11m in ima svojo žličko v roki in se trudi zajemat, včasih nese v usta prazno, včasih mu pade dol, včasih mu tudi rata (in je ves vesel).  Zraven ga hranim z drugo žlico. Vaja dela mojstrauser posted image

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako in kdaj začet z žlico?
10.3.2009 21:06:10   
lidija***
Nisem mogla verejeti, ko je starejša po 14dneh vrtca jedla sama. Stara je bila 1leto. Ja, vaja dela mojstra, pa tudi to verjetno pomaga, da gleda druge oz. je skupaj z ostalimi.

(odgovor članu andrejkam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.