detelja -> RE: tiste, ki nosite nizko (10.3.2009 8:53:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: daisyb Pozdravljene, sem v 25 tednu...ginekologinja mi je na pregledu v petek rekla, da nosim malo nižje (sicer ni rekla prenizko), drugače pa je bilo vse ok, maternični vrat fajn zaprt. Vprašala sem jo glede telovadbe, če lahko telovadim pa mi je rekla da lahko samo naj ne preveč aerobike in skakanja. Jaz hodim na telovadbo za nosečnice, kjer delamo tudi nekaj aerobičnih vaj (najbrž poznate tiste, ki hodite). Ali katera nosi tudi nizko in vseeno telovadi normalno? drugače se počutim v redu, včasih mi malo otrdi trebuh (mi je tudi za to priporočala magnesol)...Kaj bi ve naredile? Naj telovadim še naprej? Lp, Daisyb tudi jaz nizko nosim pa še bolj kratki MV imam, čeprav ne kaj kritičnega, ampak pazljivost ni odveč...meni je gin. predlagala, da si kupim nosečniški pas in kratke sprehode (ko je večji trebuh pas ful pomaga)...o telovadbi pa ne sluha ne duha...sicer pa dr. pušenjak pravi, da če nizko nosiš še nič ne pomeni, tu je potem še MV, kako je dolg, če je zaprt, odprt, zmehčan itd...sicer pa bi bila na tvojem mestu vseeno pazljiva...no sedaj pa sem 35t4 d pa mi je gin. rekla, da moram do 37 t čimveč počivat...
|
|
|
|