|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Piknik za vse RR-jevke(ce)????!!!!
3.5.2005 8:31:03   
HuAnita
A ne bi bilo to kul?! Da pa bi bilo približno pravično izbrana lokacija, bi lahko srečanje organizirali v Geossu:bravo: :bravo: :bravo:
Ste za to?
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.5.2005 8:35:03   
Anonimen
Oj Huanta lepoooooooooooo sam bo težko izvedljivo,vsaj men se zdi.Vse te službe različni urniki pa šefi,ki ne dajo fraj dnevov.Jest bi bila za to takoj.:bravo:

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2005 8:36:32   
Anonimen
Huanita...mi so črke ušle:ups:

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2005 8:38:54   
Blink1
Geoss???:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2005 8:40:57   
SANDY
A niso LJ že lan imele...za iz cele SLO ne biznesml. Po regijah pa mislim da kar ;)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2005 8:46:43   
HuAnita
Geoss - središče oz. težišče slovenije (mislim, da je blizu sevnice).
Saj po regijah se itak dobivamo, ampak takole, na veliko, bi bilo pa psav super - koliko otroškega vrišča, pa mamice bi se videle v živo...:rozica:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.5.2005 8:48:31   
india
Jaz sem takoj za!!!!!!!!!!
Pa recimo, če se za vikend dogovorimo, bi se tudi z dopusti dalo poflikat,tistke,ki delajo :rozica:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.5.2005 8:58:10   
a&m
Geoss je zraven Vač, malo pred Litijo.
30 minut iz LJ.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.5.2005 9:00:58   
Anonimen
A ni GEOSS na Vačah pri Litiji?:zmeden2::zmeden2:.
Pa prostor okoli njega ni ravno velik...

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.5.2005 9:10:24   
Magi*
jap, geoss središče je pri Vačah blizu Litije. tam je zelo lepo, narava pa to. če bi kdo znal tam zorganizirat, zakaj pa ne?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.5.2005 9:57:52   
Blink1
hmmm a veste kakšna organizacija je to:):) Bi se tega morala lotit katera, ki res rada stvari organizira.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.5.2005 10:11:02   
Moyca_
o to pa je full daleč (saj ste same ljubljančanke, kaj pa me štajerke):)-:)-:)-:)-

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.5.2005 10:23:26   
india
:rozica:MOYCA, to pa res ni daleč, saj pa je Slvoenija tako mala, da jo zlahka v dveh dneh prevoziš sem in tja!
Za organizacijo pa mislim,da ne bi bila dovolj ena sama:rozica::rozica:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.5.2005 10:39:35   
MEGY_Patricija
:muca::muca::muca:No LEP POZDRAV TUDI OD MENE!!!!!!!!!

Ma ideja se mi zdi ful uredu hahahah :morje::morje:
Zakaj pa zdej to zato ker sem tam blizu doma , ja to je res sredisce slovenije to je nad litijo oziroma kraju na geossu se recjo VACE. To je telo lep kraj ni slaba ideja.Do tja se da priti z avti tako da ni blema za prtljago ki bo pac potrebna kaj pa prvine oziroma kraj cemseniska planina jo poznate tudi to je zelo lep kraj imamo svoje smucisce in zelo lepo urejen doma pa gugalnice in vse kar sodi zraven ,...Kar se same organizacuje tice se javlam ob pomoci seveda saj imam veliko iskusenj s tem :ups::ups::ups::ups: ha ha sej sem gostinka se ve.
No pa dovolj o tem upam da se se katira javi na to temo..........:pujs::pujs::pujs:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.5.2005 10:39:36   
MEGY_Patricija
:muca::muca::muca:No LEP POZDRAV TUDI OD MENE!!!!!!!!!

Ma ideja se mi zdi ful uredu hahahah :morje::morje:
Zakaj pa zdej to zato ker sem tam blizu doma , ja to je res sredisce slovenije to je nad litijo oziroma kraju na geossu se recjo VACE. To je telo lep kraj ni slaba ideja.Do tja se da priti z avti tako da ni blema za prtljago ki bo pac potrebna kaj pa prvine oziroma kraj cemseniska planina jo poznate tudi to je zelo lep kraj imamo svoje smucisce in zelo lepo urejen doma pa gugalnice in vse kar sodi zraven ,...Kar se same organizacuje tice se javlam ob pomoci seveda saj imam veliko iskusenj s tem :ups::ups::ups::ups: ha ha sej sem gostinka se ve.
No pa dovolj o tem upam da se se katira javi na to temo..........:pujs::pujs::pujs:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.5.2005 11:11:10   
india
Ej,Megy! Si se javla dvakrat za organizacijo...se pravi imaš pomoč!!!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.5.2005 11:11:23   
Moyca_
**** če pa štajerke vedno ježa jahamo
lani so se dobile v ljubljani- letos pa dajmo npr. v Celju (da ne bom rekla ravno Maribor)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.5.2005 11:22:06   
janja
Mi lahko pridemo tudi na MB konec (da spoznamo še tamkajšnje mamice in njihove sončke). Tudi tam imate zelo lepo pokrajino, pa še tako hribovito ni.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.5.2005 11:24:01   
cmokec
Ja bi bila takoj za tak piknik in bi se pripeljala kamorkoli. Saj si moraš tako vzeti cel dan, ne pa dve urici. Mi je pa zanimivo, da se nobena gorenjka ne javi, zakaj ne na Gorenjskem.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.5.2005 11:34:28   
Anonimen
Predrago :)-

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
3.5.2005 11:52:09   
tesa
MEGY:bravo:tut jst sem blizu geossa:)-
Tale ideja s Prvinami bi bla super:bravo:Sploh zato, ker je blizu Trojan, katere pa poznate verjetno vse zelo dobro.Pa še blizu je za vse. No mogoče imajo kvečjemu primorci malo dalšo pot:zmeden2:
Mi smo bili gor pred dvema dnevoma in je pravi prostor za veliko ljudi:)-
Če se komu zahoče pohod jo mahne na Čemšeniško pl., če ne so tam igrala ,pa prostor za nogomet in še kaj.
lp:miska:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.5.2005 11:52:24   
Moyca_
:)-:)-:)-:)-
jaz sem za štajersko pač:)-:)-:)-

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.5.2005 13:03:13   
TaRe*
:fis: bo treba vprašat.
Ona je že pred časom iskala piknik plac za ta namen,pa smo se tudi o gorenjski pogovarjale...samo potem bi sigurno eni rekli,da ni prav,da ravno na gorenjskem....po moje je pa čist vseen kje.Tisti ki mislijo prit,si bojo pač vzeli čas in imeli lep izlet,drugi pa ne...
Jaz bom prišla ,če bom fraj....kar pa po juliju ne bom...delam vsak vikend:(:(:(

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.5.2005 13:53:43   
MEGY_Patricija
NO PRINCESKE MOJE!!!!!!!!!KAJ PA TA LE PREDLOG:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Pa naredimo dva piknika ene ga naredite na gorenskem ene ga naredimo pa na stajerskem koncu TROJANE ___CEMSENISKA___PRVINE pol si bomo pa mnenja :hudicek::hudicek::hudicek:izmenjale in povedale kje je bilo bolje in kako je bilo da bo za vse kolikor toliko blizu in poceni sej razumem da nimamo vsi dnarja kot je sedajle solate na njivi!!!!!!!!!!!!Potem vam pa zaupam kako se da fajn zasluzt na posten nacin se ve pa z zelo malo truda vsaj moje 5 letne iskusnje so take .........VEC NA SRECANJU:::::::::: No pa dovolj:morje::morje::morje:

Vsakega mnenja glede mojega pisanja bom vesela da se ve pri cem smo .:rozica::rozica::rozica::rozica:

Pa se opravicilo da sem se dvakrat upisala kako se mi je pa to zgodilo pa itak ne vem.........:darilo::darilo::darilo::darilo:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.5.2005 14:20:09   
Anonimen
Punce, kaj pa če bi najele en par tavelikih priklopnikov - hladilnikov (to je samo za vroče dni), pol bi pa en štartou v KP en v LJ en v MB en na JES pol pa bi se nenkje dobili in se vozili po SLO. Ko bi se ktera naveličala, bi jo pa doma odvrgli.
Prednost take rešitve je v tem, da lahko vzameš vso prtljago za :duda:, pa utujen ti ni treba domov vozit, pa še za vse konce SLO je pravično poskrbljeno, narava se spreminja, otroci lahko vidijo v enem dnevu vse od morja, gora in prekmurskih ravnic.
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

PEDIATER OBALA
momacus

Kateri je po vaših izkušnjah najboljši pediater na obali?

Dr. Semič (65%)

Dr. Bem (10%)

Dr. Rončevič (13%)

Dr. Sabadin (4%)

Dr. Hercegovac (9%)

Število vseh glasov: 283

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!