Katera? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

hrabra miška -> Katera? (9.3.2009 18:20:39)

Pozdravljene!

Mene pa zanima če se katera ukvarja z jogo? In ko ste začele koliko minut  ste delale na začetku? Jaz sem si potegnila cd joga za začetnike, vaje se mi ne zdijo grozno težke, sam po moje  je pa vseeno kakšna omejitev koliko časa delaš na začetku.  Ni mi do tega da bi ratala nek grozen telovadec, rada bi samo naredila nekaj za svoje telo. Tečt ne smem, ker imam probleme z srčno zaklopko, mogoče pa katera ve kaj lahko še počnem zraven joge. Hvala za odgovore.

CatJa -> RE: Katera? (9.3.2009 18:37:02)

Najboljše je, da začneš hodit na tečaj. Tole s CDji, ne vem, meni ne leži. Vadbe trajajo dve šolski uri, 1 na teden.

hrabra miška -> RE: Katera? (9.3.2009 19:11:44)

Hvala za predlog samo mi ne znese. V našem kraju je ni,da bi se pa kam peljala mi pa tudi ne znese ob dvema sinovoma, mož pa ima gibljiv delovni čas. Tako da bi probala doma nekaj naredit zase, ker imam čas dopoldne, ko sta tamla dva v šoli in v vrtecu.

skuštrana -> RE: Katera? (9.3.2009 20:07:53)

Probaj pilates. Jaz drugače tudi nisem za tele DVD variante, ampak pilates mi je bil pa všeč, pa še malenkost lažji je kot joga. 

Jančika_ -> RE: Katera? (9.3.2009 20:20:26)

Tule imaš vsak dan vaje na posnetku, pa verjetno še kaj, nisem gledala podrobno, sem pa dobila priporočilo od osebe, ki se spozna.

http://www.yogatoday.com/

Sama se spoznam na jogo kot zajec na boben[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], jo pa dela moja mama že sedmo leto in šele letos dela sama, do zdaj se je učila na tečaju. Po moje se moraš kar posvetiti zadevi, če hočeš fajn delati.

2 Sraki -> RE: Katera? (9.3.2009 20:45:55)

Preveri sicer še pri svojem zdravniku, vendar ljudje z srčnimi težavami naj ne bi delali meditativnih vaj, pod to jaz tretiram tudi jogo. Če pa to drži pa ne bom trdila. Samo svetujem ti, da prej preveriš. 

hrabra miška -> RE: Katera? (9.3.2009 21:28:48)

Hvala vsem za odgovore, drug teden imam kontrolo zaradi srca pa bom bolj podrobno vprašala.

Stran: [1]