|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uhajanje vode
9.3.2009 17:59:49   
Monni
Sem v 25t nosečnosti in danes se mi je ponovno zgodilo, da sem čutila, da mi je odteklo nekaj vode. Sicer ne veliko ampak ravno toliko, da so mokre spodnje hlačke. Tekočina pa danes ni bila čisto proznorna temveč kot čisto vodeni izcedek. Drugače sem to zasledila ko grem na malo potrebo na WC in ko se oblečem čez kakšno minuto ali dve mi ponovno odteče par kapljic. Do sedaj nisem polagala prevelike pozornosti ker sem pač imela pogosto težave z mehurjem v preteklosti in sem mislila, da je pač to posledično, danes pa se mi je količina zdela vseeno malo prevelika.

Ima katera podobne izkušnje?
Saj jutri grem na kontrolo k ginekologinji ampak do jutri še je vseeno daleč, še sploh ko malo berem forum in se punce soočajo s takšnimi in drugačnimi težavami odtekanjem plodovnice, ki pa nastopi po navadi v višjem obdobju nosečnosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uhajanje vode
9.3.2009 18:02:17   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Monni

Sem v 25t nosečnosti in danes se mi je ponovno zgodilo, da sem čutila, da mi je odteklo nekaj vode. Sicer ne veliko ampak ravno toliko, da so mokre spodnje hlačke. Tekočina pa danes ni bila čisto proznorna temveč kot čisto vodeni izcedek. Drugače sem to zasledila ko grem na malo potrebo na WC in ko se oblečem čez kakšno minuto ali dve mi ponovno odteče par kapljic. Do sedaj nisem polagala prevelike pozornosti ker sem pač imela pogosto težave z mehurjem v preteklosti in sem mislila, da je pač to posledično, danes pa se mi je količina zdela vseeno malo prevelika.

Ima katera podobne izkušnje?
Saj jutri grem na kontrolo k ginekologinji ampak do jutri še je vseeno daleč, še sploh ko malo berem forum in se punce soočajo s takšnimi in drugačnimi težavami odtekanjem plodovnice, ki pa nastopi po navadi v višjem obdobju nosečnosti.

draga moja, toplo ti svetujem, ne čakaj na jutri, danes se pejdi pokazat v P!!! še posebej ker kot govoriš ne gre za urin...

user posted image user posted image user posted image za vsak slučaj !!!

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Monni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2009 18:10:01   
bamoocham
Monni, pri meni je bilo isto.
Sem bila čist panična.
V 18 tednu se mi je to naredilo, da sem kr naprej imela mokre hlače. Ampak kr naprej. Tako, da me je potem v nedeljo moj peljal v bolnico (sem še šla po napotnico k dežurnemu), pa so mi naredli vaginalni pregled, pregled za odtekanje plodovnice, izmerili plodovnico, preverili, če je maternični vrat zaprt. In sem čez noč ostala na opazovanju. K sreči ni bila plodovnica, ampak le urin, ki je uhajal zaradi tega, ko je pikica na mehur pritiskala.
Nujno morem delat Keglove vaje za mišice in res pomagajo. Čeprav se mi še zdj včasih zgodi, da mi uide-če kihnem, kašljam, ali pa tako kot si napisala, po lulanju-pa ni nujno, da je urin rumen. Tak da imam skos dnevni vložek noter.

Verjamem, da ni nič. Če nisi prepričana, potem je res boljše, da se greš še danes pokazat in boš pomirjenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2009 20:31:08   
L1ana
Če ti je kaj v tolažbo: tudi meni se to non-stop dogaja. Včasih se že oblečem, umijem roke in nato začutim, da mi spet nekaj odteka. Sem bila v približno 20-em tednu, ko se mi je to začelo dogajati, na pregledu, in je rekla G, da imam dovolj plodovnice, tako da smatram, da je to pač urin. Še posebej zato, ker se mi to dogaja le po mali potrebi, ne pa tudi "kar tako sredi dneva".

In še to: najbolj smotano je to, ker ne moreš vedeti, ali je urin ali ne. Še posebej, če spiješ veliiiko vode (kot je za nas user posted image to priporočljivo - prav zaradi plodovnice), je nato urin že itak brezbarven in brez vonja, tako da je potem panika še večja.

Vsekakor pa pojdi na pregled, da boš pomirjena.

< Sporočilo je popravil L1ana -- 9.3.2009 20:34:33 >

(odgovor članu Monni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2009 11:55:44   
Monni
hvala vsem za odgovore

Sem bila danes na pregledu in je vse v najlepšem redu user posted image user posted image user posted image , no malo imam vnetja in posledica tega je najverjetneje voden izcedek.

(odgovor članu L1ana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2009 14:22:48   
bamoocham
Me veseli, da je vse ok!user posted image

(odgovor članu Monni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?