Kinokija -> Diabetes-part 39 (3.5.2005 20:30:47)
|
Ojla sladke! Očitno nas daje pomladanska utrujenost:zaspan: Jaz sem v 21. tednu, danes sem bila na kontroli Tomažič- Sketelj, vendar nista uspeli podelati vse do 15 ure, tako, da moram jutri še enkrat v LJ na UZ k Sketljevi. Dogaja se nič posebnega, malo mi cukr nagaja, ker se mi blazno povišujejo doze, recimo na začetku nosečnosti za zajtrk 4 enote Humaloga, sedaj že 8,5 enot. Pač, gre gor skupšaj z kg, katere pšridno nabiram, kot da bi šlo za kako tekmovanje. Mogoče je pa toliko plodovnice :zmeden2: Drugače pa moram pripomniti, da se mi zdi dr. Sketelj prav prijazno bitje, glede na izkušnje nekaterih forumovk ne vem, se je mogoče poboljašala, ko je brala tele kritike. Res ni ne vem kak cuker, ampak se da vse zmenit in tudi na vsa butasta nosečniška vprašanja potrpežljivo odgovarja. Kako je Medvedka in ostale mamice? Malo opišite svoje izkušnje glede kg, pa sedaj glede neprespanih noči,... Ajsha, Lučka bo pa kmalu imela 1. rd, to bo fešta in VELIKAAAAAA :torta: Alja, zdej bo pa res že cajt za :modri: če boš čakala, da bo vse 100%, to ne bo nikoli, verjemi. Ostalih nosečkam lep pozdravček.:morje: Aja, kaj pa brce, jaz kao neki čutim, samo še vedno ne vem, a gre za prebavo ali za :duda: Imam občutek, da brca na notr, v notranje organe in ne na ven, da bi lahko z roko potipala po trebuhu, če veste kaj mislim. Lp M.
|
|
|
|