ojla!!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

chips -> ojla!!! (3.5.2005 7:40:45)

Dobro jutro!!
Kako ste kaj??
Jaz sem bolj slabo,že dva dni nič ne spim ponoči,se kr premetavam!Že celi teden me grabijo krči v levem koncu trebuha!To je ful hudo včeraj me je držal več kot 1 uro!!
In v petek ter soboto sem imela vročino(37,6°C).Pa še čez ledvice me boli, pa križ itd......
Ali je lahko to kaj narobe?
Danes imam 2.pregled in še za podaljšanje bolniške.A to mi da ginek. samo potrdilo o noseč. ali še kaj drugega??
Kako pa potem dolgo traja da dobim iz komisije nazaj,in sicer mi bolniška poteče konec tedna!!!
Upam da mi bodo podaljšali bolniško ker takšna ne morem delati.
Lp
14t2dni

CIPRESA -> ojla!!! (3.5.2005 7:57:28)

chips, jaz sem tudi na bolniški že skozi celo nosečnost. Tvoja ginekologinja napiše nek list oz svoje menje tvojemu osebnemu zdravniku, to mnenje jaz vedno nesem po končanem ginekološkem pregledu mojemu osebnemu zdravniku, ki da to naprej na komislijo in v roku 14 dni pride po pošti od ZZZS odločba od komislije, na kateri piše datum do kdaj imaš podaljšano bolniško.

Če ti je ginekologinja predlagala za podaljšanje pol vsaj pri meni je tako da nikoli ne dvomi komisija v strokovno mnenje tvojega ginekologa. Mislim da bo!!!!

LP CIPRESA:nosecka:

chips -> ojla!!! (3.5.2005 8:03:29)

A pol ne bo prišla pošta do konca tedna???
V bolniški sem pa preko svojega os. zdravnika!!!

Lenči -> ojla!!! (3.5.2005 8:09:38)

Dobro jutro!

Pri meni je primer takšen: ginekologinja napiše mnenje za podaljšanje bolniške in osebna zdravnica to mnenje skupaj s svojim posreduje na komisijo. Ponavadi sem dobila mnenje tisti dan ali pa kakšen prej, ko mi je bolniška potekla.

Sedaj pa že več kot tri tedne čakam na odgovor pritožbene komisije - saj mi komisija kljub priporočilu ginekoloinje in osebne zdravnice bolniške ni podaljšala.

Upam, da do konca tedna dobiš odločbo s pozitivnim rezultatom. Držim pesti.

chips -> ojla!!! (3.5.2005 8:21:52)

sem klicala zjutraj k os. zdravniku pa je reku da mi more napisati na potrdilo prav da je potrebno za stalež,drugače ne upošteva.
Kaj res morajo tako komplicirati???

Stran: [1]