Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 20:07:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps kje ste zdaj vse čveke? i'm here občasno smo pa skor vse šašavke na kupu.Kje je feliška? evo meeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 20:09:29
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj a trezika je v P.? kdo pa je javil? a je še kaj pisala da gre?? jap, ona in pocka, obe v P. Javila je pa ada2, ki klepeta še pri Ptujčankah
< Sporočilo je popravil felix7 -- 19.3.2009 20:10:30 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 20:23:44
|
|
|
|
felix7
|
kam pa ste vse šle? razen novo, ki najbrž mašira proti P
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 20:28:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 a vam tudi to delajo? ma je jedu? je previt? dej mu kapljice... a sm že vse to nardila preden je on sploh odpru oči jop. al pa se zjutraj ob 9h zbudi in reče: danes pa je bla full pridna, je spala vso noč.. Jaz pa ga pogledam in rečem: ja vso noč z 2 postankoma po urco.. Pol pa reče: a-a vso noč je spala, nisem je nič slišal.. ja,pol pa bo on pamten,koda jo on hrani pa previja ponoči moški,kdo jih bi razumel
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 20:29:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kam pa ste vse šle? razen novo, ki najbrž mašira proti P jaz sem tu. sem mislila mal zalegnit pa ni šans se je vklopla, tak da jo mam zdaj na rokah, tomaž pa spi na kavču.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 20:29:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kam pa ste vse šle? razen novo, ki najbrž mašira proti P jaz sem šla malo spat spravit,pa malega previt
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 20:31:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 a vam tudi to delajo? ma je jedu? je previt? dej mu kapljice... a sm že vse to nardila preden je on sploh odpru oči jop. al pa se zjutraj ob 9h zbudi in reče: danes pa je bla full pridna, je spala vso noč.. Jaz pa ga pogledam in rečem: ja vso noč z 2 postankoma po urco.. Pol pa reče: a-a vso noč je spala, nisem je nič slišal.. ja,pol pa bo on pamten,koda jo on hrani pa previja ponoči moški,kdo jih bi razumel mi je tud znano,samo občasno se mu pa rata zbudit ponoči,sam zenkrat mi kaj dost ne more pomagat dokler sem potujoča mlekarna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 20:33:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps mi je tud znano,samo občasno se mu pa rata zbudit ponoči,sam zenkrat mi kaj dost ne more pomagat dokler sem potujoča mlekarna to je men reko, ko sem mu nekaj rekla nazaj. Je reko kaj jo naj jaz nahranim,če pa ti vse zraven nosiš.. Pa še tiho sem mogla bit, ker je imel prav
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 20:36:03
|
|
|
|
tasa_m
|
aja, spps nimamo še 3kg. Še imamo 30 g fore jaz pa sem mislila kak smo magično mejo presegli
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 20:37:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps mi je tud znano,samo občasno se mu pa rata zbudit ponoči,sam zenkrat mi kaj dost ne more pomagat dokler sem potujoča mlekarna to je men reko, ko sem mu nekaj rekla nazaj. Je reko kaj jo naj jaz nahranim,če pa ti vse zraven nosiš.. Pa še tiho sem mogla bit, ker je imel prav sej si še bodo lahk prišli na račun s vstajanjem ponoči
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 20:37:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aja, spps nimamo še 3kg. Še imamo 30 g fore jaz pa sem mislila kak smo magično mejo presegli jutr boste že na3
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 20:40:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps mi je tud znano,samo občasno se mu pa rata zbudit ponoči,sam zenkrat mi kaj dost ne more pomagat dokler sem potujoča mlekarna to je men reko, ko sem mu nekaj rekla nazaj. Je reko kaj jo naj jaz nahranim,če pa ti vse zraven nosiš.. Pa še tiho sem mogla bit, ker je imel prav sej si še bodo lahk prišli na račun s vstajanjem ponoči pol pa bo izgovor da imajo zjutraj službo in morejo bit spočiti ZS imaš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 20:41:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aja, spps nimamo še 3kg. Še imamo 30 g fore jaz pa sem mislila kak smo magično mejo presegli jutr boste že na3 brez skrbi ja. sem jo pač mal prej potežila,..nič hudega. Nisem vedla da ma ena tetra plenica kr 78g
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 20:41:50
|
|
|
|
tasa_m
|
sanjaj,kar si želiš sanjati.... marec je tu..JEEEEE!!!!! ODŠTEVAMO DNEVE.... kaj pa ti še odštevaš? do roj. dneva mogoče?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 21:10:46
|
|
|
|
Piruri
|
Hejla, zadnje iz Izole (Pocka) še čaka na jutri, da ji bodo sprožili porod...pravi,da rabi navijačice...in da ji je en G rekel, da je zaprta kot konzerva ..pa vse prav lepo pozdravlja....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 21:16:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m sanjaj,kar si želiš sanjati.... marec je tu..JEEEEE!!!!! ODŠTEVAMO DNEVE.... kaj pa ti še odštevaš? do roj. dneva mogoče? tud možno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 21:17:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Hejla, zadnje iz Izole (Pocka) še čaka na jutri, da ji bodo sprožili porod...pravi,da rabi navijačice...in da ji je en G rekel, da je zaprta kot konzerva ..pa vse prav lepo pozdravlja.... za jutri
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 21:27:31
|
|
|
|
pondelak
|
dober večer punce...glih sem od dežurnega,mam 38.3 vročine pa vse me boli... ampak je že boljše-lekadol prijemle... aja pa mislim (nisem ziher) da se dogaja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 21:36:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dober večer punce...glih sem od dežurnega,mam 38.3 vročine pa vse me boli... ampak je že boljše-lekadol prijemle... aja pa mislim (nisem ziher) da se dogaja a si virozo kasirala? in kaj ti dogaja?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 21:37:26
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dober večer punce...glih sem od dežurnega,mam 38.3 vročine pa vse me boli... ampak je že boljše-lekadol prijemle... aja pa mislim (nisem ziher) da se dogaja a si virozo kasirala? in kaj ti dogaja? viroza naj bi bla ja...mislim ampak res samo mislim da mam popadke...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 21:38:13
|
|
|
|
pondelak
|
pridne ste ble danes skoraj že do 10. dela
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 21:38:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dober večer punce...glih sem od dežurnega,mam 38.3 vročine pa vse me boli... ampak je že boljše-lekadol prijemle... aja pa mislim (nisem ziher) da se dogaja a si virozo kasirala? in kaj ti dogaja? viroza naj bi bla ja...mislim ampak res samo mislim da mam popadke... na kolk časa pa?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 21:39:58
|
|
|
|
pondelak
|
ma je kar različno...pol ure. 20 min. 15 min. pa spet pol ure...mogoče me pa samo kaj jezi...bomo vidli kaj bo noč prinesla...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 21:40:10
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Hejla, zadnje iz Izole (Pocka) še čaka na jutri, da ji bodo sprožili porod...pravi,da rabi navijačice...in da ji je en G rekel, da je zaprta kot konzerva ..pa vse prav lepo pozdravlja.... za jutri vso srečo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 21:45:11
|
|
|
|
pondelak
|
čestitke novim trem mamicam in njihovim princeskam ena ima še posebej lepo ime
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
plača dipl. ekonomistaliviaKoliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.pod 900€ (
41%)
900-1000€ (
15%)
1000-1100€ (
15%)
1100-1200€ (
8%)
1200-1300€ (
5%)
več kot 1300€ (
16%)
Število vseh glasov: 386Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!