|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
19.3.2009 13:18:37   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: novo

ne bo sile, mam tko vročino, mogoč mi zato špila user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj jo res imaš? user posted image

ja na žalost res, se tko borim na obroke, zato upam da bo mali malo zamujal, da pridem k sebi prej user posted image

user posted image user posted image user posted image  Upam, da si danes že boljše.

sem malo boljše hvala, samo grem vseeno zdaj po kosilcu malo odležat, da me kaj ne preseneti user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
19.3.2009 13:19:45   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Jutri mam ponovni pregled, je reku moj G da se bomo zmenili kaj in kako..pa jst bi najraje pocakala na naravne popadke kot na umetne

če je s plodovnico in to vse kul, potem čakaj na naravne user posted image tud jaz bom user posted image

kak pa kontrolirajo plodovnico, mislim barvo?

z UZ user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
19.3.2009 13:20:12   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Paksi79

Jast bom tut rajsi cakala na naravne popadke al pa da mi voda odtece, ceprav bi se rad moj ginekolog kar za u sredo zmenil, en dan po PDP... Bom vidla, ce bo plodovnica ok u pon na ctgju in se pol odlocla...
A bo kera rodila z epiduralno???
Jast sm bla na predavanju u Postojni in sm podpisala izjavo.. in tut moj ginekolog mi je reku, da zakaj bi trpela, ce mi ni treba:) Sicer traja mal bolj dolgo ampak so mi rekle prjatlce, da je neprimerljivo z naravnim porodom...

Jaz bi tudi raje počakala na naravne, če je s user posted image  vse ok.
Za epiduralno se pa jaz nisem odločila. Prvič je bilo čisto ok in tudi kar hitro brez. Računam, da bo tokrat še hitreje user posted image

jaz imam tudi namen po naravni poti. V LJ moraš itak imet srečo, da jo dobiš, če je pač osebje prosto. Sicer pa mislim, da je EA v LJ zastonj, tako sem brala v reviji Moj malček, kjer je bila opisana LJ P.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
19.3.2009 13:21:08   
felix7

Felix...sem ti poslala ZS

Hvalauser posted image

Malenkost user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
19.3.2009 13:21:29   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

pozdravljene nosečkice ...

Tiana in jaz sporočava, da sva OK, mami že v polnem teku proizvodnje mleka, Tiana pa priden jedec user posted image  Je pa res, da se mamici še nič kaj ne ljubi čvekat in zato računalnik kar sameva ....

Kako ste pa kaj ve?

Pupa ti si še kar doma? Pa sva ja tako dihale skupajuser posted image  Ne sej prav, če se le da kar na naravne popadke počakajte, ker je manj boleče, jaz sem imela samo umetne, pa ni bilo preveč fajnuser posted image Čeprav je bilo hitro konc, pa tudi sedaj ko pogledam svoj zakladek je vse pozabljenouser posted image

ja še kar vztrajam v akciji 2v1 user posted image sva dihale ja, samo teb so dali umetne men pa svečko v rit, pa vidiš rezultat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
19.3.2009 13:22:22   
Paksi79

Jast bom tut rajsi cakala na naravne popadke al pa da mi voda odtece, ceprav bi se rad moj ginekolog kar za u sredo zmenil, en dan po PDP... Bom vidla, ce bo plodovnica ok u pon na ctgju in se pol odlocla...
Jast sm bla na predavanju u Postojni in sm podpisala izjavo.. in tut moj ginekolog mi je reku, da zakaj bi trpela, ce mi ni treba:) Sicer traja mal bolj dolgo ampak so mi rekle prjatlce, da je neprimerljivo z naravnim porodom...

Za epiduralno se pa jaz nisem odločila. Prvič je bilo čisto ok in tudi kar hitro brez. Računam, da bo tokrat še hitreje user posted image

Zame je prvic in so me tak prestrasil, da sm takoj sla na predavanje...pa ceprav bom vidla, ker imam kar visok prag bolecine in mislim, da bom ze zdrzala:)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
19.3.2009 13:22:45   
felix7

Tiana in jaz sporočava, da sva OK, mami že v polnem teku proizvodnje mleka, Tiana pa priden jedec user posted image  Je pa res, da se mamici še nič kaj ne ljubi čvekat in zato računalnik kar sameva ....

Kako ste pa kaj ve?

Pupa ti si še kar doma? Pa sva ja tako dihale skupajuser posted image  Ne sej prav, če se le da kar na naravne popadke počakajte, ker je manj boleče, jaz sem imela samo umetne, pa ni bilo preveč fajnuser posted image Čeprav je bilo hitro konc, pa tudi sedaj ko pogledam svoj zakladek je vse pozabljenouser posted image

o trinity, ste že doma user posted image user posted image user posted image  in kako ste se navadili na nov življenjski stil? ob priliki nam pa še porodno zgodbo napiši.

Neposredna povezava do sporočila: 4482
19.3.2009 13:22:49   
Pupa7
no pupe moje, pridno pišite, da bom mela kaj prebrat in pokomentirat ko vstanem user posted image user posted image user posted image

aja pa zdaj mate možnost, da gre kera rodit, sej veste, ko pupa spi se po P dogajaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
19.3.2009 13:24:14   
felix7

no pupe moje, pridno pišite, da bom mela kaj prebrat in pokomentirat ko vstanem user posted image user posted image user posted image

aja pa zdaj mate možnost, da gre kera rodit, sej veste, ko pupa spi se po P dogajaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

ej, ne it zdej spat, jest moram pomlad počakat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
19.3.2009 13:25:19   
felix7

Zame je prvic in so me tak prestrasil, da sm takoj sla na predavanje...pa ceprav bom vidla, ker imam kar visok prag bolecine in mislim, da bom ze zdrzala:)

tako se govori user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paksi79)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
19.3.2009 13:28:09   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Kako ste pa kaj ve?

o trinity, ste že doma user posted image user posted image user posted image  in kako ste se navadili na nov življenjski stil? ob priliki nam pa še porodno zgodbo napiši.

Ja sva doma že od ponedeljka ... sem mogla kar precej počivat, ker ni bilo mlekeca ... zdaj je stanje že boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa tud lepo smo se že navadili, le računalnik se mi je malo uprl, zato vam nisem nič pisala ...

Vam pa prilagam slikco naše princeske

user posted image

user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
19.3.2009 13:29:01   
Nina00

punčke na pohodu user posted image  Mihaela01 sporoča:

Kdor čaka, dočaka in tako sva tudi midva dočakala rojstvo najine hčerkice Eve, ki je prijokala na svet danes, 18.3., težka 3600 g in dolga 52 cm. Eva je s svojo skromnostjo polepšala življenje mamici Mihaeli in atiju Danielu.

Draga Mihaela, iskrene čestitke ob rojstvu prvorojenke, uživajte v skupnih trenutkih, pa čim prejšnji odhod domov.

user posted image

ČESTITKE VSEM TREM!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
19.3.2009 13:31:05   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: novo

ne bo sile, mam tko vročino, mogoč mi zato špila user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj jo res imaš? user posted image

ja na žalost res, se tko borim na obroke, zato upam da bo mali malo zamujal, da pridem k sebi prej user posted image

user posted image user posted image user posted image  Upam, da si danes že boljše.

sem malo boljše hvala, samo grem vseeno zdaj po kosilcu malo odležat, da me kaj ne preseneti user posted image

Lepo počivaj! user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
19.3.2009 13:32:21   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: yania

SPPS dobrojutro.....
kk veš,da sem se mal prej zbudla?user posted image user posted image
jutro user posted image
a sta z marcelom mal zategnila??
Al si zanalašč tk dolgo spala, da ne rabiš nič kuhat?? user posted image

user posted image user posted image user posted image mal si pa more privoščit spanca user posted image

user posted image user posted image user posted image paše enmaluser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
19.3.2009 13:32:47   
spps
mihaela in lolita,čestitkeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
19.3.2009 13:33:30   
Nina00

Saj če boš rodila v Postojni, se lahko sproti odločiš. Pa nikar ne beri ali poslušaj raznih zgodb o dolgih in mučnih porodih. Ni koristi user posted image

(odgovor članu Paksi79)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
19.3.2009 13:34:50   
PERSIDA

join the club user posted image user posted image user posted image  moj je prijavil: "kaj pa če me ugrizne" user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...povej, da ne bo bolelo, ker user posted image  nima še zob user posted image  user posted image  user posted image ...Vam povem en zelo vulgaren vic, ki smo že na tej tematiki...ampak, ne mi zamerit user posted image ...

Kaj je perverznost?

Če user posted image  z nosečnico...in ti ga medtem user posted image  f....a...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
19.3.2009 13:35:59   
Nina00
Trinity22 lepo princesko imaš!
Pa super, da vama je dojenje zalaufalo. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4493
19.3.2009 13:39:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

join the club user posted image user posted image user posted image  moj je prijavil: "kaj pa če me ugrizne" user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...povej, da ne bo bolelo, ker user posted image  nima še zob user posted image  user posted image  user posted image ...Vam povem en zelo vulgaren vic, ki smo že na tej tematiki...ampak, ne mi zamerit user posted image ...

Kaj je perverznost?

Če user posted image  z nosečnico...in ti ga medtem user posted image  f....a...

user posted image user posted image user posted image kok si pokvarjenauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
19.3.2009 13:41:06   
mediuhec
punce,

jaz si bradvice že od vsega začetka mažem z lanolinom, potem sem imela še multi mam obliže. pa nič bolje - čeprav 1 dan nisem dojila (tačas sem črpala melko).zdaj pa testiram samo bapanten plus.
samo upam lahko da bo čim prej bolje... kaj več tako ne morem narest.

lepo se cartajte (oz. veselo pričakovanje)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
19.3.2009 13:44:17   
felix7

Kako ste pa kaj ve?

Ja sva doma že od ponedeljka ... sem mogla kar precej počivat, ker ni bilo mlekeca ... zdaj je stanje že boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa tud lepo smo se že navadili, le računalnik se mi je malo uprl, zato vam nisem nič pisala ...

Vam pa prilagam slikco naše princeske

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  kakšen angelček user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4496
19.3.2009 13:48:11   
felix7
Pocka se je javila, namreč obdržali so jo v P, ker CTG ni bil ok (žal ne vem, kaj to pomeni). Eno uro je bila na umetnih popadkih in če se do jutra ne bo nič začelo, ji bodo sprožili porod.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
19.3.2009 13:49:56   
tasa_m
Trinity22 jej kaka lepotička user posted image user posted image

in kaj dogaja? Jaz še zmeraj čakam patronažno user posted image hja, to pa je tak ko ti pride patronažna ki jo poznaš. Pol pa si čas vzame. Ali pa upa, da bo pri kosilu ostala user posted image user posted image (malo heca)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
19.3.2009 13:51:15   
tasa_m

Pocka se je javila, namreč obdržali so jo v P, ker CTG ni bil ok (žal ne vem, kaj to pomeni). Eno uro je bila na umetnih popadkih in če se do jutra ne bo nič začelo, ji bodo sprožili porod.

pocka drži se..

kaj pa je sploh blo, da je šla v P.?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
19.3.2009 13:51:27   
PERSIDA
ZDRAVO RAVNO SEM PRIŠLA S PORODNE.DOBILI SMO MALO KLARO.NO JE KAR VELIKA 3660G IN 52 CM.JAVIM SE KAJ KO BOM BOLJ PRI MOČEH.MALAČEBELICA.

user posted image user posted image user posted image BRAVO NOVOPEČENI MAMICIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......