Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:18:37
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ne bo sile, mam tko vročino, mogoč mi zato špila Kaj jo res imaš? ja na žalost res, se tko borim na obroke, zato upam da bo mali malo zamujal, da pridem k sebi prej Upam, da si danes že boljše. sem malo boljše hvala, samo grem vseeno zdaj po kosilcu malo odležat, da me kaj ne preseneti
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:19:45
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca Jutri mam ponovni pregled, je reku moj G da se bomo zmenili kaj in kako..pa jst bi najraje pocakala na naravne popadke kot na umetne če je s plodovnico in to vse kul, potem čakaj na naravne tud jaz bom kak pa kontrolirajo plodovnico, mislim barvo? z UZ
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:20:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Paksi79 Jast bom tut rajsi cakala na naravne popadke al pa da mi voda odtece, ceprav bi se rad moj ginekolog kar za u sredo zmenil, en dan po PDP... Bom vidla, ce bo plodovnica ok u pon na ctgju in se pol odlocla... A bo kera rodila z epiduralno??? Jast sm bla na predavanju u Postojni in sm podpisala izjavo.. in tut moj ginekolog mi je reku, da zakaj bi trpela, ce mi ni treba:) Sicer traja mal bolj dolgo ampak so mi rekle prjatlce, da je neprimerljivo z naravnim porodom... Jaz bi tudi raje počakala na naravne, če je s vse ok. Za epiduralno se pa jaz nisem odločila. Prvič je bilo čisto ok in tudi kar hitro brez. Računam, da bo tokrat še hitreje jaz imam tudi namen po naravni poti. V LJ moraš itak imet srečo, da jo dobiš, če je pač osebje prosto. Sicer pa mislim, da je EA v LJ zastonj, tako sem brala v reviji Moj malček, kjer je bila opisana LJ P.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:21:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: lejca Felix...sem ti poslala ZS Hvala Malenkost
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:21:29
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pozdravljene nosečkice ... Tiana in jaz sporočava, da sva OK, mami že v polnem teku proizvodnje mleka, Tiana pa priden jedec Je pa res, da se mamici še nič kaj ne ljubi čvekat in zato računalnik kar sameva .... Kako ste pa kaj ve? Pupa ti si še kar doma? Pa sva ja tako dihale skupaj Ne sej prav, če se le da kar na naravne popadke počakajte, ker je manj boleče, jaz sem imela samo umetne, pa ni bilo preveč fajn Čeprav je bilo hitro konc, pa tudi sedaj ko pogledam svoj zakladek je vse pozabljeno ja še kar vztrajam v akciji 2v1 sva dihale ja, samo teb so dali umetne men pa svečko v rit, pa vidiš rezultat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:22:22
|
|
|
|
Paksi79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Paksi79 Jast bom tut rajsi cakala na naravne popadke al pa da mi voda odtece, ceprav bi se rad moj ginekolog kar za u sredo zmenil, en dan po PDP... Bom vidla, ce bo plodovnica ok u pon na ctgju in se pol odlocla... A bo kera rodila z epiduralno??? Jast sm bla na predavanju u Postojni in sm podpisala izjavo.. in tut moj ginekolog mi je reku, da zakaj bi trpela, ce mi ni treba:) Sicer traja mal bolj dolgo ampak so mi rekle prjatlce, da je neprimerljivo z naravnim porodom... Jaz bi tudi raje počakala na naravne, če je s vse ok. Za epiduralno se pa jaz nisem odločila. Prvič je bilo čisto ok in tudi kar hitro brez. Računam, da bo tokrat še hitreje Zame je prvic in so me tak prestrasil, da sm takoj sla na predavanje...pa ceprav bom vidla, ker imam kar visok prag bolecine in mislim, da bom ze zdrzala:)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:22:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pozdravljene nosečkice ... Tiana in jaz sporočava, da sva OK, mami že v polnem teku proizvodnje mleka, Tiana pa priden jedec Je pa res, da se mamici še nič kaj ne ljubi čvekat in zato računalnik kar sameva .... Kako ste pa kaj ve? Pupa ti si še kar doma? Pa sva ja tako dihale skupaj Ne sej prav, če se le da kar na naravne popadke počakajte, ker je manj boleče, jaz sem imela samo umetne, pa ni bilo preveč fajn Čeprav je bilo hitro konc, pa tudi sedaj ko pogledam svoj zakladek je vse pozabljeno o trinity, ste že doma in kako ste se navadili na nov življenjski stil? ob priliki nam pa še porodno zgodbo napiši.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:22:49
|
|
|
|
Pupa7
|
no pupe moje, pridno pišite, da bom mela kaj prebrat in pokomentirat ko vstanem aja pa zdaj mate možnost, da gre kera rodit, sej veste, ko pupa spi se po P dogajaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:24:14
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no pupe moje, pridno pišite, da bom mela kaj prebrat in pokomentirat ko vstanem aja pa zdaj mate možnost, da gre kera rodit, sej veste, ko pupa spi se po P dogajaaaaaaaa ej, ne it zdej spat, jest moram pomlad počakat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:25:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paksi79 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Paksi79 Jast bom tut rajsi cakala na naravne popadke al pa da mi voda odtece, ceprav bi se rad moj ginekolog kar za u sredo zmenil, en dan po PDP... Bom vidla, ce bo plodovnica ok u pon na ctgju in se pol odlocla... A bo kera rodila z epiduralno??? Jast sm bla na predavanju u Postojni in sm podpisala izjavo.. in tut moj ginekolog mi je reku, da zakaj bi trpela, ce mi ni treba:) Sicer traja mal bolj dolgo ampak so mi rekle prjatlce, da je neprimerljivo z naravnim porodom... Jaz bi tudi raje počakala na naravne, če je s vse ok. Za epiduralno se pa jaz nisem odločila. Prvič je bilo čisto ok in tudi kar hitro brez. Računam, da bo tokrat še hitreje Zame je prvic in so me tak prestrasil, da sm takoj sla na predavanje...pa ceprav bom vidla, ker imam kar visok prag bolecine in mislim, da bom ze zdrzala:) tako se govori
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:28:09
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pozdravljene nosečkice ... Tiana in jaz sporočava, da sva OK, mami že v polnem teku proizvodnje mleka, Tiana pa priden jedec Je pa res, da se mamici še nič kaj ne ljubi čvekat in zato računalnik kar sameva .... Kako ste pa kaj ve? Pupa ti si še kar doma? Pa sva ja tako dihale skupaj Ne sej prav, če se le da kar na naravne popadke počakajte, ker je manj boleče, jaz sem imela samo umetne, pa ni bilo preveč fajn Čeprav je bilo hitro konc, pa tudi sedaj ko pogledam svoj zakladek je vse pozabljeno o trinity, ste že doma in kako ste se navadili na nov življenjski stil? ob priliki nam pa še porodno zgodbo napiši. Ja sva doma že od ponedeljka ... sem mogla kar precej počivat, ker ni bilo mlekeca ... zdaj je stanje že boljše pa tud lepo smo se že navadili, le računalnik se mi je malo uprl, zato vam nisem nič pisala ... Vam pa prilagam slikco naše princeske
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:29:01
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punčke na pohodu Mihaela01 sporoča: Kdor čaka, dočaka in tako sva tudi midva dočakala rojstvo najine hčerkice Eve, ki je prijokala na svet danes, 18.3., težka 3600 g in dolga 52 cm. Eva je s svojo skromnostjo polepšala življenje mamici Mihaeli in atiju Danielu. Draga Mihaela, iskrene čestitke ob rojstvu prvorojenke, uživajte v skupnih trenutkih, pa čim prejšnji odhod domov. ČESTITKE VSEM TREM!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:31:05
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ne bo sile, mam tko vročino, mogoč mi zato špila Kaj jo res imaš? ja na žalost res, se tko borim na obroke, zato upam da bo mali malo zamujal, da pridem k sebi prej Upam, da si danes že boljše. sem malo boljše hvala, samo grem vseeno zdaj po kosilcu malo odležat, da me kaj ne preseneti Lepo počivaj!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:32:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: yania SPPS dobrojutro..... kk veš,da sem se mal prej zbudla? jutro a sta z marcelom mal zategnila?? Al si zanalašč tk dolgo spala, da ne rabiš nič kuhat?? mal si pa more privoščit spanca paše enmal
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:32:47
|
|
|
|
spps
|
mihaela in lolita,čestitke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:33:30
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paksi79 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Paksi79 Jast bom tut rajsi cakala na naravne popadke al pa da mi voda odtece, ceprav bi se rad moj ginekolog kar za u sredo zmenil, en dan po PDP... Bom vidla, ce bo plodovnica ok u pon na ctgju in se pol odlocla... A bo kera rodila z epiduralno??? Jast sm bla na predavanju u Postojni in sm podpisala izjavo.. in tut moj ginekolog mi je reku, da zakaj bi trpela, ce mi ni treba:) Sicer traja mal bolj dolgo ampak so mi rekle prjatlce, da je neprimerljivo z naravnim porodom... Jaz bi tudi raje počakala na naravne, če je s vse ok. Za epiduralno se pa jaz nisem odločila. Prvič je bilo čisto ok in tudi kar hitro brez. Računam, da bo tokrat še hitreje Zame je prvic in so me tak prestrasil, da sm takoj sla na predavanje...pa ceprav bom vidla, ker imam kar visok prag bolecine in mislim, da bom ze zdrzala:) Saj če boš rodila v Postojni, se lahko sproti odločiš. Pa nikar ne beri ali poslušaj raznih zgodb o dolgih in mučnih porodih. Ni koristi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:34:50
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 join the club moj je prijavil: "kaj pa če me ugrizne" ...povej, da ne bo bolelo, ker nima še zob ...Vam povem en zelo vulgaren vic, ki smo že na tej tematiki...ampak, ne mi zamerit ... Kaj je perverznost? Če z nosečnico...in ti ga medtem f....a...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:35:59
|
|
|
|
Nina00
|
Trinity22 lepo princesko imaš! Pa super, da vama je dojenje zalaufalo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:39:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: felix7 join the club moj je prijavil: "kaj pa če me ugrizne" ...povej, da ne bo bolelo, ker nima še zob ...Vam povem en zelo vulgaren vic, ki smo že na tej tematiki...ampak, ne mi zamerit ... Kaj je perverznost? Če z nosečnico...in ti ga medtem f....a... kok si pokvarjena
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:41:06
|
|
|
|
mediuhec
|
punce, jaz si bradvice že od vsega začetka mažem z lanolinom, potem sem imela še multi mam obliže. pa nič bolje - čeprav 1 dan nisem dojila (tačas sem črpala melko).zdaj pa testiram samo bapanten plus. samo upam lahko da bo čim prej bolje... kaj več tako ne morem narest. lepo se cartajte (oz. veselo pričakovanje)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:44:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pozdravljene nosečkice ... Tiana in jaz sporočava, da sva OK, mami že v polnem teku proizvodnje mleka, Tiana pa priden jedec Je pa res, da se mamici še nič kaj ne ljubi čvekat in zato računalnik kar sameva .... Kako ste pa kaj ve? Pupa ti si še kar doma? Pa sva ja tako dihale skupaj Ne sej prav, če se le da kar na naravne popadke počakajte, ker je manj boleče, jaz sem imela samo umetne, pa ni bilo preveč fajn Čeprav je bilo hitro konc, pa tudi sedaj ko pogledam svoj zakladek je vse pozabljeno o trinity, ste že doma in kako ste se navadili na nov življenjski stil? ob priliki nam pa še porodno zgodbo napiši. Ja sva doma že od ponedeljka ... sem mogla kar precej počivat, ker ni bilo mlekeca ... zdaj je stanje že boljše pa tud lepo smo se že navadili, le računalnik se mi je malo uprl, zato vam nisem nič pisala ... Vam pa prilagam slikco naše princeske kakšen angelček
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:48:11
|
|
|
|
felix7
|
Pocka se je javila, namreč obdržali so jo v P, ker CTG ni bil ok (žal ne vem, kaj to pomeni). Eno uro je bila na umetnih popadkih in če se do jutra ne bo nič začelo, ji bodo sprožili porod.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:49:56
|
|
|
|
tasa_m
|
Trinity22 jej kaka lepotička in kaj dogaja? Jaz še zmeraj čakam patronažno hja, to pa je tak ko ti pride patronažna ki jo poznaš. Pol pa si čas vzame. Ali pa upa, da bo pri kosilu ostala (malo heca)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:51:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Pocka se je javila, namreč obdržali so jo v P, ker CTG ni bil ok (žal ne vem, kaj to pomeni). Eno uro je bila na umetnih popadkih in če se do jutra ne bo nič začelo, ji bodo sprožili porod. pocka drži se.. kaj pa je sploh blo, da je šla v P.?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 13:51:27
|
|
|
|
PERSIDA
|
ZDRAVO RAVNO SEM PRIŠLA S PORODNE.DOBILI SMO MALO KLARO.NO JE KAR VELIKA 3660G IN 52 CM.JAVIM SE KAJ KO BOM BOLJ PRI MOČEH.MALAČEBELICA. BRAVO NOVOPEČENI MAMICI
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......