Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uvajanje večerje - 3 obrok GH 9.3.2009 18:25:32
|
|
|
|
tosja
|
Ob 18-ih je prava ura za večerjor. Na vrh pa dojenje s cartkanjem Mlečna kaša z riževimi kosmiči, prosenimi kosmiči ali pa žitna kašica - brez glutena. Ali pa Hippova mlečna kaša za lahko noč...
< Sporočilo je popravil tosja -- 9.3.2009 18:27:08 >
|
|
RE: uvajanje večerje - 3 obrok GH 9.3.2009 18:53:23
|
|
|
|
sneska
|
Mi imamo pa že pri korigiranih 5 mesecih 3 obroke - nam je tako svetovala P. Vendar se mala zbudi šele med 7-8 uro in ji dam najprej mleko, Šele nato čez 2,5 h - 3,5 h sadno kašico, nato že čez 1,5 h je zopet lačna in dobi mleko. Nekje med 12-16h imava zelenjavno kašico. No po tem sem pa v dilemi. Nekje 2,5 h po zelenjavnem obroku postane lačna in ji dam seveda spet mleko.Zdaj pa ne vem, ali bi bilo dobro ji dati namesto mleka kar kašico ali naj ima vseeno še en mlečni obrok. Ker potem se ta kašica zavleče lahko tja do 9-ih zvečer oz. še dlje. Spat pa hodi od 10.30 do 11.00, okoli polnoči ji pa še malo mleka ponudim in poje v spanju pač kolikor poje. Kakšen nasvet?
|
|
RE: uvajanje večerje - 3 obrok GH 10.3.2009 15:20:35
|
|
|
|
onina
|
Jaz bi npr. dala sadni obrok tako kot ti (nekje ob 11.00) in potem nič mleka čez 1,5 ure...če mene vprašaš, je bolj zaspana kot lačna (naš npr. 1,5 ure po vsakem obroku zaspi). Lahko jo daš v voziček, ko rata sitkana in ji daš potem ob 14.00 zelenjavno kašico in npr. ob 15.00 mleko. Potem pa ob 18.00 mlečna kaša. Ostalo še mleko...Tvoja gre kar pozno spati, tako da ne vem. Jaz bi našemu dala ob 18.00 mlečno kašo in nato ob 19.00 dojenje in spat.
|
|
|
|
RE: uvajanje večerje - 3 obrok GH 11.3.2009 9:44:20
|
|
|
|
anckabancka
|
Lahko pa ji za večerjo daš kakšno žitno kašico s svojim mlekom, namesto, da jo podojiš. In jo potem še podojiš tik pred spanjem. Tako mu jaz dajem v svoje mleko riževo kašico in ga potem še tik pred spanjem podojim. To je res lahek prehod pri uvajanju večerje... Pa še zakaj bi kupovala adaptirano mleko. Je pa res malo več dela s črpanjem...
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 11.3.2009 15:46:58 >
|
|
RE: uvajanje večerje - 3 obrok GH 11.3.2009 9:45:01
|
|
|
|
anckabancka
|
Ojoj, to se pa zgodi, če je sine tukaj, medtem, ko pišem...
|
|
RE: uvajanje večerje - 3 obrok GH 11.3.2009 14:11:25
|
|
|
|
MATEJKA_
|
midve tudi začneva ta vikend nadomeščat večerjo in ta teden bo stara 7 m. trenutno pa imamo tako: 6.30 oz. 7 - dojenje okrog 10 oz 10.30 - dojenje 13.30 oz. 14h - kosilo (zelenjava-meso) 17 oz. 17.30 - dojenje 20h - dojenje. kot sem rekla, bova zdaj začeli nadomeščat večerjo - riževi kosmiči na žličko, na koncu pa jo bom še dala malo na zizo, da bo tak zaspala kot do zdaj.
|
|
|
|
RE: uvajanje večerje - 3 obrok GH 11.3.2009 16:48:27
|
|
|
|
suzanica
|
Živjo, mi smo stari 6 mesecev. Imamo 5 obrokov. 1-mleko, 2-sadna kašica, 3-zelenjavna kapica, 4-riž, 5-mleko. lp.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?