Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vzroki zakaj ste rodile prej, kakšna je b... 11.3.2009 9:38:00
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: loveforever pozdravbljene. zanima me tiste ki ste rodile predčasno v katerem mesecu in kakšen je bil vzrok. kako je bilo z vami in otrokom ter koliko časa ste preživele v porodnišnici. pa seveda kako je potekal porod. je kateri brez vednosti odtekala voda al kako je prišlo do tega das et rodile prej?? hvala Haloooo. A ti zbiraš samo podatke za statistiko? Postaviš vprašanje, ne odgovarjaš na vprašanja drugih, ne komentiraš A ti imaš pa slab dan? Pa še zdej ne vem, zakaj morate biti nekatere anonimne??
|
|
|
|
RE: vzroki zakaj ste rodile prej, kakšna je b... 11.3.2009 11:40:31
|
|
|
|
loveforever
|
najprej vsem prijaznim in ne anonimnim hvla za odgovore, pa še tebi ANONIMNA ODGORVOR. 1. NIMAM ČASA SEDETI 24 UR ZA RAČUNALNIKOM IN VBSAKO MINUTO POGLEDATI ČE JE KAKŠEN ODGOVOR 2. NI NIKJER V PRAVILNIKU RINGARAJE DA MORTAM KOMU ODGOVORIT OZ KOMENTIRAT 3. ČE BI BILO Z TEM VPRAŠANJEM KAJ NAROBE, OZIROMA DA BI S TEM VPRAŠANJEM KOGA UŽALILA, NEBI BILA PRIJAVLJENA KOT UPORABNICA! 4. ODGOVOR NA TVOJE VPRAŠANJE ZAKAJ ME ZANIMA?? ZATO KER BI RADA O TEM IN ŠE O MARSIČEM BILA NA TEKOČEM. 1 KRAT SEM ŽE RODILA PO NARAVNI POTI, DRUGIČ SPLAV, SEDAJ PA IAMM MALO TEŽAV V NOSEČNOSTI PA SEM MALO VPRAŠANJ POSTAVILA!! UPAM DA SI ZADOVOLJNA IN DA MI NE ZAMERI NOEBENA KER NISEM IMELA ČASA PREBRAT IN KOMENTIRAT VAŠIH ODGOVOROV
< Sporočilo je popravil loveforever -- 11.3.2009 11:41:23 >
|
|
|
|
RE: vzroki zakaj ste rodile prej, kakšna je b... 11.3.2009 11:45:25
|
|
|
|
loveforever
|
no pa res mi ne zamerit, malo mi je pritisk na bilo, ker je povsod na vsaki temi ena anonimna ko samo sprašuje zakaj to, zakaj ono, skratka to so očitno ljudje ki nimajo kaj druga počet.... vsem hvala za odgovore, in upam da se moja nosečnost ne konča slbo, pa četudi prehitro. g mi je rekla da imam malo malega otroka tako da bome sedaj v ponedeljek 23 videle če je dovolj na teži pridobil, pa nisem nobene zasledila če je katera imela tak problem, skratka če na teži ne bo pridobival, potem mi malo grozi sproženje poroda oz carski rez. hvala vam še nekrat vse in tistim ki ste ter ki še bostze ogovarjale na moje ( upam da ne prebutastop vprašanje)!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?