|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vzroki zakaj ste rodile prej, kakšna je b...
11.3.2009 9:38:00   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

pozdravbljene. zanima me tiste ki ste rodile predčasno v katerem mesecu in kakšen je bil vzrok. kako je bilo z vami in otrokom ter koliko časa ste preživele v porodnišnici. pa seveda kako je potekal porod. je kateri brez vednosti odtekala voda al kako je prišlo do tega das et rodile prej??

hvala

Haloooo. A ti zbiraš samo podatke za statistiko?

Postaviš vprašanje, ne odgovarjaš na vprašanja drugih, ne komentirašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti imaš pa slab dan? Pa še zdej ne vem, zakaj morate biti nekatere anonimne??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.3.2009 11:40:31   
loveforever
najprej vsem prijaznim in ne anonimnim hvla za odgovore, pa še tebi ANONIMNA ODGORVOR.

1. NIMAM ČASA SEDETI 24 UR ZA RAČUNALNIKOM IN VBSAKO MINUTO POGLEDATI ČE JE KAKŠEN ODGOVOR

2. NI NIKJER V PRAVILNIKU RINGARAJE DA MORTAM KOMU ODGOVORIT OZ KOMENTIRAT

3. ČE BI BILO Z TEM VPRAŠANJEM KAJ NAROBE, OZIROMA DA BI S TEM VPRAŠANJEM KOGA UŽALILA, NEBI BILA PRIJAVLJENA KOT UPORABNICA!

4. ODGOVOR NA TVOJE VPRAŠANJE ZAKAJ ME ZANIMA?? ZATO KER BI RADA O TEM IN ŠE O MARSIČEM BILA NA TEKOČEM. 1 KRAT SEM ŽE RODILA PO NARAVNI POTI, DRUGIČ SPLAV, SEDAJ PA IAMM MALO TEŽAV V NOSEČNOSTI PA SEM MALO VPRAŠANJ POSTAVILA!!

UPAM DA SI ZADOVOLJNA IN DA MI NE ZAMERI NOEBENA KER NISEM IMELA ČASA PREBRAT IN KOMENTIRAT VAŠIH ODGOVOROV

< Sporočilo je popravil loveforever -- 11.3.2009 11:41:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.3.2009 11:45:25   
loveforever
no pa res mi ne zamerit, malo mi je pritisk na bilo, ker je povsod na vsaki temi ena anonimna ko samo sprašuje zakaj to, zakaj ono, skratka to so očitno ljudje ki nimajo kaj druga počet....

vsem hvala za odgovore, in upam da se moja nosečnost ne konča slbo, pa četudi prehitro. g mi je rekla da imam malo malega otroka tako da bome sedaj v ponedeljek 23 videle če je dovolj na teži pridobil, pa nisem nobene zasledila če je katera imela tak problem, skratka če na teži ne bo pridobival, potem mi malo grozi sproženje poroda oz carski rez.

hvala vam še nekrat vse in tistim ki ste ter ki še bostze ogovarjale na moje ( upam da ne prebutastop vprašanje)!!!

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.3.2009 13:52:35   
Neža7
Ne sekirat user posted image  Tudi jaz ne vem zakaj eni dajo ko ANONIMEN user posted image  BREZ VEZE!!!!!!

Upam, da ti bo ta user posted image  lepo končal z zdravega user posted image .

Jaz sem tudi imela 1. SS potem sem tudi pobila popatke pri 30.t v 2. user posted image  Da tudi mene skrbi kako bo, ko si bova odločila za še enega čez par let. Te čist razumem.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?