RE: diplomsko delo za 200evrov? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


pisek -> RE: diplomsko delo za 200evrov? (25.3.2009 23:12:45)

IZVIRNO SPOROČILO: wing

IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Evo jaz vas bom pa prosila za pameten nasvet, kako naj se lotim naloge.
Ker sem izredna študentka, nismo imeli veliko seminarskih nalog in še tiste ki smo imeli so bile samo potrebne za pristop k izpitu in nič ocenjene. Zato ne znam pisati seminarskih in diplomske naloge se sploh ne znam lotiti.
Kako naj se jo lotim?
Že vem o kateri temi bom pisala, sedaj pa kako naprej? Ne vem kako naj jo postavim, o čem vse bom pisala,...

Dajte mi kak pameten nasvet.



tudi za to obstajajo priročniki z navodili kako se piše seminarsko in kako diplomsko delo. poglej malo v knjižnici, na spletu, ali se pozanimaj pri mentorju.


se strinjam. glede na to, da boš diplomirala, moraš biti toliko usposobljena, da si sposobna napisati najmanja 40 strani avtorskega dela. sicer pa obstaja kar nekaj priročnikov na to temo. res ne vem, zakaj ljudje študirajo, če potem ne znajo napisat ene diplomske. treba se je usest dol, se zabakadirat v čitalnico in tipkat ...

glede cene za pisanje diplomske. za 200 e ji še zlektorirala ne bi! sama sem za svojo dvopredmetno dipl porabila 8 mesecev ob enoletnem otroku, a je moj trud poplačan. ponosna sem na svoje delo. da bi mi to napisal kdo drug - kot je rekla ena že prej, počutila bi se, kot da goljufam. sicer pa imaš zagovor pred komisijo in moraš ja vedeti, o čem si pisal.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]