mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen S partnerjem sva imela spolne odnose 2 in 3 dan po menstruaciji, RAda bi zanosila oz. kako naj vam povem, najprej je bil ful zainteresiran, se pravi sva "spustila notri," sedaj pa ne vem ali se je ustrašil, ker pravi da bi še malo počakala, tako da vprašanje če se bo vse skupaj prijelo, glede na to da so verjetno plodni dnevi nastopili kasneje, ko nisva bila več aktivna . Zanima me, teoretično gledano ali ima ženska tudi ko že zanosi oz. kljub temu še vedno občutek plodnosti, se pravi (povečana sluz, bolečine v spodnjem delu, skratka se počuti še vedno enako, če npr. do oploditve že pride). Upam da razumete kaj hočem vprašati, so sluz in te zadeve še vedno prisotne v dnevih pred čakanjem na rezultat. Vem da sem postavla čudno vprašanje, pa kljub temu upam na kakšen odgovor. Zdravo, glej miška takole je....Prvo razčisti z fantom " ALI HOČETA OTROKA ALI NE "....če fant ni za, počakaj...življenje bo prineslo svoje ( verjemi mi )...Nikar ga pa ne sili...Najboljši očka je tisti, ki si želi biti očka...Če se bosta odločila, da ga hočeta, morata vedeti, da je to precejšna odgovornost, čeprav še nisi noseča, ampak ti lahko povem, kot ti je predhodnica, da zelo malo parov zanosi v PRVO, večina od nas se trudi in trudi...imaš pare, ki se trudijo leta, pa je z njimi vse cool, imaš pare, ki se trudijo leta pa potrebujejo tudi pripomočke, pomeni skupajo zanosit s pomočjo zdravnikom... Prvo poglej na koliko DNI imaš M...zapisuj si v zvezek in če imaš redne, pomeni, vsak mesec isto število dni..Potem imaš kar nekaj linkov tukaj zgoraj,ki ti lahko izračunajo približno PLODNE DNEVE, v tistih plodnih dnevih sta bolj aktivna kot ponavadi... Hitro pa boš, ko boš na tem, lahko spoznala, da seksaš na plodne dni, zanosiš pa ne...ker je pač ovulacija lahko na začetku ciklusa, lahko na sredini ali na koncu...praktično kadarkoli, ker je pač vsaka ženska drugačna...in tudi stres veliko pripomore tukaj...ene se bolj sekirajo, ene manj, ene za vsak drek tle gor pišejo, ene beremo pa se že iz tega marsikaj naučimo...pač smo si različne... seveda je to STRESNO OBDOBJE za vsako žensko, ki ob sebi vsekakor potrebuje moškega, ki jo ima zelo rad in ji stoji ob strani ter si želi tega otročka z njo...
|