mižek -> RE: avto star 6 mesecev rjavi - kakšna pomoč (26.3.2009 23:49:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Prav bi mi prišla kakšna pomoč. Namreč, avgusta lani sem kupila kombi. Kakšen mesec dni nazaj sem čisto slučajno ugotovila, da je poln drobnih rjavih pikic in to CEL(edino po strehi jih ni). Še isti dan sem šla v avtohišo, kjer so ga poslikali in baje slike poslali naprej. V roku 10 dni naj bi me poklicali , da bi avto ponovno pripeljala pokazat, nekemu zastopniku. Skratka, od tega je že mesec dni, od njih ne duha ne sluha. Seveda bom šla nazaj in jim zatežila, me pa vseeno zanima, če se je kaj takega komu že zgodilo in kako se je stvar rešila. Avto mi stoji doma, kjer ne solimo, in tudi večino relacij z njim prevozim po nesoljenih cestah. No sol gor ali dol, avto ki je stal ohoho denarja, je star šele 6 mesecev, torej se to ne bi smelo zgodit ali pač? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] naj te pomirim, ne vem kaj so ti prehodnice napisale, ker se mi ne da brat, ampak tudi meni se je to zgodilo pri avtu, ki ni bil star še ne leto dni, pa sem anredila reklamacijo in so ker so bila vrata od kuferama od rje, so jih zamenjali, jaz pa bi v tem primeru ker imaš celega ponega rjavih pikic zahtevala novega, saj če ti ga bodo prelakirali oz prebarvali bo to vsem prodajalcem katerim boš hotela mogoče kdaj avto prodat vidno in bo tako vrednost avta padla, midva sva z mojim fantom izrecno zahtevala zamenjavo vrat in ker sva imela na zadnji šipi nalepko otrok v avtu, sva se lahko potem tudi prepričala če so bila res menjana, so pa nama seveda pokazali stara vrata, tako da,...Upam da se ti bo dobro izteklo
|
|
|
|