kdaj z vami na kolo (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


sxy -> kdaj z vami na kolo (9.3.2009 11:43:22)

Mene pa zanima kdaj ste začele vozit škrateke na kolesu??? Kmalu bodo lepi dnevi in je kolesarit res lepo, pa me zanima kdaj je primerno dati otroka v sedež in na kolo? Aja in kako so odreagirali prvič na kolesu, so bili navdušeni, začudeni, prestrašeni???
Aja pa še to kakšne sedeže uporabljate, je kakšen še posebej dober?




cupacups -> RE: kdaj z vami na kolo (9.3.2009 11:49:15)

to tud mene zanima [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




angel_rebelde -> RE: kdaj z vami na kolo (9.3.2009 12:00:14)

Tu nekje pri 10, 11 mesecu. Mu je bilo za prvič zelo všeč, in je lepo vse opazoval. Še nekaj - kupi mu čelado.

Posebej dober je pa sedež, ki se ga da nastaviti, mi žal nimamo tega in potem ni fajn, ko ti nekje na poti zaspi.




metuljčica1 -> RE: kdaj z vami na kolo (9.3.2009 12:04:12)

Tudi mi smo jo začeli vozit nekje pri 11m, je pa ful uživala, je ni blo nič strah.




Naja31 -> RE: kdaj z vami na kolo (9.3.2009 13:04:41)

Tam nekje po enem letu prvič. Mu je bilo full všeč. Mlajšega pa še nismo s kolesom peljali.




sxy -> RE: kdaj z vami na kolo (9.3.2009 13:15:48)

Hvala za odgovore.
Me pa zanima še nekaj: kje jih vozite, kje je sedež, odspredaj al odzadaj? Po moje odspredaj a ne? Vsaj dokler je še tako majhen. Ne vem, ker večinoma jih vidim da jih vozijo zadaj, ampak po moje tako malega voziš spredaj????




frutka_ -> RE: kdaj z vami na kolo (9.3.2009 13:21:38)

Mi smo v sedež za kolo posadili malega prvič pri 10-ih mesecih . Bila je pomlad. Vožnja ni trajala dolgo. Po 10-ih minutah je že spal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Spečega otroka pa težko voziš na kolesu.
Imamo Hamaxov sedež. Kupili smo ga v Hervisu. Tudi čelado je imel vedno na glavi. Vozimo ga zadaj, pripet je na štel od kolesa, ker nimam blatnikov.
Toplo ti odsvetujem nakup poceni sedeža, ker sva midva enega takega vrgla proč. Ko sem eno jutro šla v službo s kolesom, se je okovje sedeža odlomilo in mi je mali skoraj padel dol. Sedež se je nagnil preko zadnjega kolesa in obvisel. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] GROZA!!!!!
Ne kupujte poceni sedežev in ne zaupajte trgovcem v trgovini. Nama so takrat rekli, da je sedež čisto OK in da ni nič boljši od Hamaxovega. Pa je HAMAX boljši. Okovje je kovinsko, pri tistem klumpu pa plastično. In še zdaj jih prodajajo v akcijah...grrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!




2 Sraki -> RE: kdaj z vami na kolo (9.3.2009 14:53:01)

Sedež Hamax! Vozi se jih zadaj, je varneje in še v zaveterju so. Začne pa se jih lahko voziti, ko začnejo samostojno sedeti, morda raje kakšen mesec kasneje. Naš je se je začel voziti z dobrim letom. Vendar je vse odvisno od letnega časa, kdaj in koliko star. Ne pozabi na čelado in sončna očala. 




angel_rebelde -> RE: kdaj z vami na kolo (9.3.2009 15:50:22)

Si ne predstavljam, da bi ga imela spredaj, kaj pa vem, ne bi bila potem sposobna voziti kolesa, tako da ga imam zadaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]