|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
9.4.2009 20:29:17   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Mojjaka, vse najboljše za tvoj rojstni dan...obilo smeha, veselja in zdravja ti želim in tudi tvoji družini...pa lepega in zdravega user posted image in pa seveda lahek porod .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem...user posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
9.4.2009 23:11:02   
Lsica

Mojjaka, vse najboljše za tvoj rojstni dan...obilo smeha, veselja in zdravja ti želim in tudi tvoji družini...pa lepega in zdravega user posted image in pa seveda lahek porod .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem...user posted image user posted image user posted image , čeprav malo kasneje pa ti iz srca ob tvojem okroglem prazniku voščim vse naj naj najboljše...naj se ti izpolnijo velike in male želje...

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
9.4.2009 23:12:49   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

A bo katera darovala matične celice  v javno banko? Jaz bom user posted image

....

Vendar se mi pa zdi grozljivo, da ko kdo vpraša o hranjenju/darovanju matičnih celic pa je edini odgovor, ki ga dobiš to je popolnoma vaša odločitev.

Po mojem mnenju bi morali povedati kakšne so opcije (ni potrebno delati take reklame, kot jo delajo za epiduralno analgezijo), predvsem pa bi lahko vsaj povedali za darovanje v javno banko, saj je to za skupno dobro in nihče nima popolnoma nič od tega, če se njegove primarne celice zavržejo namesto darujejo.
Nikoli ne vemo kdaj jih bomo potrebovali in če nas več daruje, večja je možnost da jih naši otroci dobijo, če jih bodo potrebovali.
Seveda vsem želim popolnoma zdrave otroke, vendar vseeno je bolje, da spravimo primarne celice namesto zavržemo.
Lahko bodo našemu otroku rešile življenje ali pa komu drugemu, vsekakor bo od njih več koristi, kot če jih zavržemo.

To je pač moje mnenje.
Jaz sem imela 3 leta nazaj hudo prometno nesrečo in sem izredno hvaležna krvodajalcem, da sem lahko dobila transfuzijo.

Janci, zelo lepo si to povedala, pod tole se kar podpišemuser posted image user posted image user posted image ....

< Sporočilo je popravil Lsica -- 9.4.2009 23:14:34 >

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
10.4.2009 7:57:54   
Lsica
user posted image

Dobro jutro, evo kavice, da se boste lažje zbudile in kaj napisale...

Al je prelep dan za čarunalnik, a ne? Kaj bomo danes počeli, poleg barvanja jajčk sevedauser posted image ?

< Sporočilo je popravil Lsica -- 10.4.2009 8:00:08 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
10.4.2009 8:05:15   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Tista, ki si jih je sprintala z neta, a mogoče ve, katere vse je treba sprintat? Ker bi js to doma izpolnila in potem samo tja nesla.

imaš obrazec (vloga) S-1/1 in S-1 priloga k obrazcu. snameš si lahko iz foruma junijk, pod seznamov nosečk - urejanje dokumentacije - urejanje papirjev pred porodniškim dopustom

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
10.4.2009 8:06:42   
kaminek
danes bom jaz delala skoraj nič, ker me je včerajšnja peka torte tolk zmatrana, da sm dons kr bolj zatekla v roke in noge, tko da bo treba počivat.

jajčka in vse kar spada zraven pa imamo mi navado delat jutri, pred žegnjem!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
10.4.2009 8:28:53   
lenika
Dobro jutro.

Jaz bom tudi danes bolj kot ne lenarila.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
10.4.2009 8:57:32   
meti21
Jutro souser posted image ,

berem vas vsak dan, samo sem pa lena da bi kej napisalauser posted image .

Vse najboljše včerajšnji slavljenki.
Pauser posted image  za vse preglede in meritve.

Jaz pa moram priznati, da me je malo strah, da se user posted image  ne bo obrnil na glavico. V 34/35 tednu grem še na en UZ, seveda bi si ga morala plačati, vendar mi je taščica zrihtala zastonj UZ, hvala bogu al komu za VIPuser posted image . Ko sem bila s tamalo noseča nisem imela takih strahovuser posted image

Ena me je spraševala za ceno racmank, sem pozabila kerauser posted image , za 15 racmank z bambusa, 2 prekrivne pa rolco podlog za enkratno uporabo spopustom 175 pa še za povrh mi je dala nepremočljivo podlogo za na posteljo. Tko da se splača, pa seveda je to brez računa pa še gotovino moraš imeti.
Jaz sem vzela vse bambusove, me je gospa prepričala, pa še rekla je, da si poenostaviš zadevo, ker te imaš lahko tudi ponoči, ker so dobro vpojne, ker rumene racmanke so slabše vpojne zelene so pa zelo okorne, sploh ni primerjave s temi bambusovimi. Boš vidla k jih boš prešlatalauser posted image .

Za seznam:

Moje kile 31t +8kg
Rojstni dan 21.1.1980

Lepo se mejte pa se tipkamo in  kavico za lepo sončno jutrouser posted image !

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
10.4.2009 9:25:04   
donna22
meti21, tudi mene je strah, da se user posted image ne bo obrnila ... Sploh, ker je zame to prvi user posted image ... Zagotovo pa vem, da se notri še vedno obrača ...

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
10.4.2009 9:43:04   
Mala_princeska
Meni je tašča včeraj rekla, da se user posted image obrne 14. dni pred porodom in da takrat zihr začutiš, ko se obrne. user posted image user posted image Ja pa ja de, prvič sploh nisem čutla kdaj se je frajla obrnila na glavo in prav tako do sedaj še nič nisem čutla, da bi se kaj prekotalilo v trebuhu.

Ja, tega je tudi mene strah.....Poskušam odgnati strah stran.

JanciF res si lepo napisala to o odvzemu matičnih celic, bolj bi nas morali ozaveščat in pocenit postopke, prav tako glede cepljenja proti raku materničnega vratu.
Pa smo spet pri zdravstvu. user posted image

Ne pozabite, da je danes strogi post, če se ga seveda držite in vsaj na ta dan ne uživate mesa in mesnih izdelkov. Mi bomo imeli za kosilo krompirjevo solatko in osliča - klasika ob postu pri nas user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem včer po mailu dobila knjigo od Čepinove Urške in jo požiram, ne morem nehat brat - adijo pamet......če je vse to resssss......kar piše......ajej.....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
10.4.2009 9:47:34   
lenika
Ja, tudi sama se ubadam s tem, če se bo obrnil na glavico ali ne.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
10.4.2009 10:05:13   
biba14
Jutrček...
Mene sama vstava nič ne skrbi...bolj me to, da ni ravno aktiven v trebuščku...včeraj me je brcnil 3x, danes do sedaj 1x...najverjetneje zato, ker nikakor ne znam mirovatuser posted image ,potem pa misli, da jaz naredim gibe namesto njega.
Uživajte pupe...danes bo še en ful lep danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
10.4.2009 10:11:16   
Tira
Pozdravljene junijske user posted image !

Da se vam še jaz pridružim pri čvekanju user posted image  Sem priseljena v okolico Cerkelj, 27let, v 1.user posted image , PDP imam pa 11.6., v 31. tednu + 15 kg user posted image , ups.
Ta teden sem imela UZ in je user posted image  obrnjen že na glavo in upam, da bo tako tudi ostal in ima baje že 2060guser posted image .
Vidim, da ste se pogovarjale glede matičnih celic. Jaz sem že razmišljala o tem, ampak definitivno o javni banki, ker za zasebno shranitev žal trenutno ni toliko financ user posted image  Se mi zdi, da je 2000Eur čisto predrago. Kaj več sem se pa nameravala pozanimat prav v šoli za starše, ki pa jo imava šele drug mesec.

Uživejte ob barvanju jajčk in peki potice, vse ki imate danes to v planu. Jaz bom danes bolj uživala, popoldne pa imam fax user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
10.4.2009 10:15:51   
biba14
Tira dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image ,kar veselo se vključi v klepetuser posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
10.4.2009 10:32:23   
mojjaka
Jupi,zunaj je spet tak lep dan, sem se že potepala-šla na sprehod, pa h kolegici na kapučino...
Tudi mene je strah kdaj se bo našuser posted image obrnil, do zdaj je na vsakem pregledu lepo sedel....bomo videli v torek kaj bo, bom pa ravno v 32. tednu, tako dauser posted image

Zdaj pa grem prve stvari vpisat va Dojenčkov album, ki sem ga dobila za roj.dan od sestrice( z ilustracijami Jelke Reichman)....mi gre kr na jok ko ga gledam....

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
10.4.2009 10:39:00   
donna22
mojjaka, tudi jaz imam ta album - je ful lep user posted image user posted image user posted image in komaj čakam, da bom lahko še kaj več v njega napisala...

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
10.4.2009 10:46:15   
loveforever
dobro jutro, čeprav malo lačno, bi zdle tak en topel sendvič pojedla user posted image user posted image

deja777 ko je  moja ta mala imela vodene koze, j zdravnica rekla da naj grema absolutno ven, če nima vročine. pravijo, da tako dovolj dobro te koze izbruhnejo in se hitreje sušijo.......

ja mi pa bomo danes jajčke barvali, ker jutri zgodaj nessemo k žegnju.

no pa za rafaelo sem že maso naredila sedaj pa čakam da se ohladi da naredim krogljice. v nekatere dam mandlje v druge pa rukm krogljice. mmmm njami

ja meni tudi po rr kaže da sem v 30 tedenu pri g pa da sem v 29, sam po rr mi prav kaže če si zračunam tedne do konca PDP-ja,

js pa grem na CSD okoli 25.4 ker mam šele 20.6 rok, pa pravjo da so na centru babe tečne če prej prineseš papirjeuser posted image

no dovolj, grem na sončekauser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
10.4.2009 10:50:04   
tinca84
Vse najboljše za rojstni dan mojjaka!
(Oprosti za zamudo)

user posted image

In dobrodošla Tirauser posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
10.4.2009 12:14:16   
tecka
Biba, po mojem je fora v tem, da si zelo aktivna, ne da mali ne brca. Odkar sem na bolniški, ga dosti bolj "čutim", saj imam blažen čas misliti samo na trebuh. Včeraj sem bila pa spet okoli zdravnikov, cel dan na nogah, sem pa čutila brce samo med kosilom.

Zaradi polne lune sem ponoči zelo slabo spala. Namesto kosila sem pojedla vrečko grisinov in pol kile jagod, zdaj grem pa malo počivat (mislim, da bom kar konkretno zadrnjohala).
Potica in pirhi bodo pri meni na sporedu jutri. Če bom imela kaj energije, danes še malo pospravim.

Pa lepe praznike želim vsem. Jutri sem mož končno vrne s službene poti, pa ne bo časa za RR.

Pa še to, naš Srečko je že od 24. tedna obrnjen na glavo in včeraj je še vztrajal v tem položaju.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
10.4.2009 15:05:05   
tinca84
Potica je pečena (kokosova in orehova) zdaj se pa hladi. Jutri bom pa jajčke barvalauser posted image .
Zdaj pa čakam da pride moj dragi domov, po kosilu pa greva mal v šoping, pisanka pa to...

Lepo se imejte žogiceuser posted image , pa pa

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
10.4.2009 16:03:12   
fragola
Punce pozdravljene se oglašam iz bolnišnice Postojna, so prav modernizirani imajo raćunalnik in internetuser posted image , tako, da sem se lahko malo oglasila. Z mano in otroćkom je vse ok, danes sem dobila zadnjo inekcijo za pljučka, pritisk mi je tudi padeluser posted image , bomo vidli kaj mi bo jutri rekel moj ginekolog.
Močno upam, da me bo pustil jutri domov, držte pesti! Zdaj vas pa lepo pozdravljam in se še kaj tipkamo.user posted image

V bolnici se držijo posta za kosilo je bila pohana riba, špinača pa krompir, zdaj bomo vidli kaj bojo dali pa za večerjo.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
10.4.2009 16:05:21   
fragola
mojjaka vse najboljše in veliko lepih trenutkov z otročkom!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
10.4.2009 16:50:34   
lino
Pozdravljene.

Tira, dobrodošla.user posted image

Fragola prav lepo je slišati, da je vse o.k. in pa ta modernizacija....super. Prejmi tele za srečo in držim pesti, da greš domov.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
10.4.2009 17:53:10   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Jaz sem včer po mailu dobila knjigo od Čepinove Urške in jo požiram, ne morem nehat brat - adijo pamet......če je vse to resssss......kar piše......ajej.....

tudi sama jo berem in je tako zanimiva, da res ne moreš kar nehati bratuser posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
10.4.2009 17:54:52   
princ_princeska
Tira dobrodošla med nami čvekicami....user posted image user posted image user posted image

Fragola, držim pesti, da boš lahko šla za čez praznike domov...user posted image

Kak lep sonček je zunaj...

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?