tecka -> RE: Junijke 2009 - 2.del (26.3.2009 12:10:51)
|
Kalanteja, to je pa grdo od tvojega. Oz. mu kar povej, da ne moreš in če lahko on naredi malo več gospodinjskih opravil. Jaz sem našemu lepo povedala že leta nazaj, da nisem njegova kuharica in snažilka (z veseljem pa njegova ljubica[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Je razumel in si delo deliva. Ko mi je bilo na začetku nosečnosti slabo, je 16 t samo on kuhal in pospravljal posodo (to mi je najbolj smrdelo), zdaj mi ne pusti niti sesati, ker me čuva in je sesalnik "pretežak". Res že kar malo pretirava, se pa pustim crkljati in mu tudi povem, da to neskončno cenim. Pa z mano ni v tej nosečnosti nič (več fizično) narobe. Psiha po 4 ss seveda dela svoje, ampak telesno sem pa ok. Me pa mali Srečko s svojimi brcami pomirja, tako da je tudi psiha že skoraj čisto ok...... Dopust. Punce, redni dopust je možno koristiti tudi med dopustom za nego. Jaz sem se odločila, da pred nastopom porodniške ne bom koristila niti dneva letošnjega dopusta, ampak bom najprej izkoristila porodniški dopust (105 dni), potem vzela letni dopust in ga izkoristila skupaj z dojenčkom, potem pa izkoristila še porodniški dopust, kolikor mi ga bo pripadalo. Se pa tudi z možem dogovarjam, da bi si zadnji del dopusta za nego delila. Mislim, da mu bo šlo super, pa glede na to, da bo to mogoče najin edini otrok, ne vem, zakaj mu tega ne bi "pustila".
|
|
|
|