lino -> RE: Junijke 2009 - 2.del (2.6.2009 18:34:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham Lino, a si šla rodit?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ma kje...ne grem kam brez tebe[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sem bila na ctg-ju in na pregledu in sploh nisem bila zadovoljna in sem šla pol kr spat.[sm=smiley13.gif] Uglavnem ctg so mi delali sede (v prvi nosečnosti sem ležala in so trake na trebuh dali...) no sedaj sem pa morala sama držati tiste elektrode in loviti [sm=duda.gif] po trebuhu, ko se je premikal...[sm=zmeden.gif] No pa od časa do časa je kr tk zmanjkalo njegovega impulza in pol je spet bil in srček je bil 1x 240 in potem manj kot 100 ...ma ne vem, mi je tk na bad vse skupi...in pol mi je G. rekel, da mi bo prvo pulz zmeril(meni) , ker sem imela tudi jaz samo 100/60 (imam pa vedno tk nizkega) in je rekel, da to ni o.k., da bi moral biti vsaj 110 in tudi z UZ me je pregledal ampak ni rekel, da bi bilo kaj narobe (mali ima kao cca. 2750g) in me nato naročil čez 14 dni (kar je tisti teden, ko imam rok[sm=zmeden.gif]), če pa bi prej kaj bilo pa naj grem kr v P. O.k. tolaži me sam to, da vem, da je moj G. eden boljših in mislim, da bi me v primeru, da bi bilo kaj narobe poslal v bolnico...upam. Je pa danes rodila prijateljica punčko-Lejo in že komaj čakam, da grem ju3 na obisk.[sm=bravo.gif] Pinkiponki ČESTITKE TUDI TEBI IN ATIJU!!!!!!! Ovnica tile so za sineka [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif] Vse ste v muziko padle...paše a ne??? Glede verzov jst tut nimam pojma ...ma na koncu bom ke napisala rodil se nam je...težek je...blablabla... No grem sedaj gibe štet...se mi je tk umiril[sm=smiley13.gif] pa drisko mam[sm=smiley13.gif], ampak sej bo...jutri bo boljš![sm=smiley1.gif] Se vam potem kaj še oglasim in pridem pričekirat katera je nova mamica.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|