pokec3609 -> RE: Junijke 2009 - 2.del (31.5.2009 9:25:25)
|
Dobro jutro junijke.......sem nova na tej strani, do zdej sem bila bolj aktivna na forumu nosečnost in niti nisem brskala drugje, zdej pa vidim da imate ta pravo debato in upam, da me sprejmete medse, da še jaz lahk kakšno rečem. Da se mal predstavim.... Rok imam 3.6. se pravi v sredo, od prejšnjega tedna sem baje odprta za en prst in pa maternični vrat imam zmehčan. Sem mislila, da bo bilo v petek ko sem imela spet pregled kaj napredka, pa nč, še vedno samo cm. Ponoči se zbudim kakšne 3x da ggrem na wc, parkrat že imela nekaj lažnih popadkov, potem pa se je vse skupaj umirilo. Aja.....pa to je moja 3 nosečnost in bi človek pričakoval, da bo kaj prej a ne? Pa zgleda da se bebici nikamor ne mudi. Kaj še.....zredila sem se za 15 kg,, bebica je baje fantek ( če je res bomo upam da kmal vidl)..... Drgač pa uživajte dokler se še da, dons zgleda da bo malo lepše vreme kot je blo včeraj. Pa pijem malinin čaj in izvajam masažo presredka, če bo kej pomagal in bo šlo kaj lažje kot je bilo prvič in drugič. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kava.gif[/image]
|
|
|
|