Janci F -> RE: Junijke 2009 - 2.del (29.5.2009 21:04:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika IZVIRNO SPOROČILO: lino uuups...[sm=zmeden.gif] eno vprašanje:sem šla na WC (2xzapored ) lulat in potem sem vstala in šla mal po stanovanju in se mi je po nogah tk čist mal vode spolzelo...pa ne tk, ko greš lulat ampak kr tk[sm=zmeden.gif] ...pa bilo je čist mal vode...a bi me moglo skrbet al kaj??? Jst mislim, da tut, če bi bila to voda, ki bi mi mal odtekla še ne bi smelo bit panike[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] Ej, čisto isto se je danes zgodilo meni in tudi nimam pojma, kaj naj si mislim. Meni se je to zadnjič parkrat zgodilo in ker sem imela naslednji dan ctg sem potem vprašala ginekologa kaj naj bi to pomenilo in mi je izmeril ph, ki je bil 4, kar naj bi pomenilo da to ni plodovnica, ampak izcedek, ki naj bi ga imele določen % nosečnic in naj bi bil nekaj popolnoma običajnega. Čeprav ta izcedek je bil čist tekoč, vseboval ni nič sluza, tako kot običajno izcedki izgledajo. Pa še kar velika kočina ga je bila, ni bilo samo par kapljic. Sedaj se mi je ta izcedek umiril in ga ni več v takšnih količinah. Vseeno pa vama predlagam, da sta pozorni na količino izcedka in v primeru, da se ga vama zdelo veliko se pojdita pokazat ginekologu, pa naj vaju pregledajo. Boljše je imeti en ekstra pregled, kot pa da vaju skrbi. Prijeten petkov večer vam želim. Jaz sem pred tv-jem z laptopom v naročju, moj dragi se pa spet nekaj igra s svojim računalnikom, ker mu nekaj nagaja.
|
|
|
|