lino -> RE: Junijke 2009 - 2.del (9.5.2009 20:07:16)
|
mmmm mojjaka kk fajn zgleda!!! HVALA!!![sm=bravo.gif] Ja, st sem si tudi sladoled privošlila, je pravzaprav to vse, kar sem danes pojedla (ampak je bilo velikooo sladoleda), pa kako jabolko bom še..., ker danes naj bi bil kao post (ta polna luna) in sem se odločila, da si bom samo malo kalcija privoščila...se mi kg kr kopičijo in mi ni fajn (ne zaradi kg, ampak zaradi počutja, zatekanja,...) Drugače pa zgleda ta polna luna res zelooo slabo vpliva na nas (koker berem vse neki tišči, pa boli, pa zateka,...pa se mi zdi, da se nam to res ob teh lunah dogaja... No tudi meni danes vse neki otrdeva in me dol tišči, pa ni panike...lepo počivam in bo že...mi pa ni jasno, kako bom še več kot mesec dni zdržala...no morda danes tako razmišljam, ker mi je ena prijateljica rekla, da glede na veličino trebuška bom sigurno prej rodila (ampak še sploh nima otrok...) Sem pa bila danes prijetno presenečena, ko sem želela v lakarni nakupiti za [sm=duda.gif] (ribodermin, pa fiziološko, pa kremico za bradavice in ritko,...) pa mi je farmacevtka svetovala naj ne kopujem prej zaradi rokov...in da te stvari itak ni težko dobiti tudi kasneje, če nes kaj preseneti, ker je lekarna skoz podprta... Evo, sedaj se poslavljam, da mi prej ne crkne akomulator na računalniku... papa in lepo se imejte!!![sm=smiley1.gif]
|
|
|
|