|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
12.3.2009 21:31:45   
July08
Lenika, najlepša hvala za obrazložitev glede porodnišnice v NM. Ja, res si nardila ful reklamo. Jaz sem prav zagreta, samo moj možek se pa ne strinja user posted image Bomo še videli, kaj se bo izcimilo iz te moje ideje...
Seveda poznam Črnomelj, saj smo res precej v Beli Krajini, predvsem čeu poletje. Nikoli se ne ve, morda se pa še srečamouser posted image
Hvala še 1x.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 226
12.3.2009 23:00:23   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

Punce kaj še katero bolijo medenične kosti? Js tak hodim, kod da bi cel teden noge narazn držalauser posted image

So me bolele od 19-22-tega tedna.Zdaj me bolijo samo po sesanju....

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 227
12.3.2009 23:03:38   
Mala_princeska
Kik je ok štacuna in predvsem v Ljubljani imajo full stvari za user posted image - cotike. Ni sicer high kvaliteta, ni pa tudi najbolj "škart" roba al kako že rečejo.

Zdaj pa na veliko govor o cotikah - v H&M u imajo še bolj zimsko robo za naše user posted image , v C&A ju podobno....V glavnem jaz veliko še ne bom zapravljala.

July - ti kar pridi v Nm rodit, v Ljubljani bo junija prevelika gužva user posted image , da se v Nm še kje srečamo.
A mogoče tvoj možek ni za Nm, ker so bili porodničarji v medijih te dni zaradi tistega nesrečnega primera 2004? (se opravičujem vsem, ker to omenjam).

Trebuh
- lega, rast,....Prvič je bil moj buši čist drugač obrnjen, mi je bolj v širino lezel (), zdaj pa mi leze bolj v špico kot A , a to kaj pomeni glede spola? Katera ve? user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 228
13.3.2009 5:38:25   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Trebuh
- lega, rast,....Prvič je bil moj buši čist drugač obrnjen, mi je bolj v širino lezel (), zdaj pa mi leze bolj v špico kot A , a to kaj pomeni glede spola? Katera ve? user posted image user posted image

joj, meni tudi...jaz sem se tudi v prvo širila v bokih, sedaj gre pa vse bolj naprej....v špico...Punčka bo! user posted image

Jaz sem se pa z nečim zastrupila in celo noč ne spim...ob 23 sem se tako zbruhala, zdej me pa celo noč po črvesju matra in salbo dela. Sploh ne vem kako bom šla delat. Sploh pa zadnje čase vstajam ob takih urah, ki niso normalne...evo, danes sem že drugi dan ob 5-ih pokonci...user posted image Ok, res je, da ob 9-ih že spim, ampak vseeno....manjka mi lepotilni spanec user posted image

Jaz si niti na tehtnico ne upam stopiti,...ker bi me sigurno stisnilo user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 229
13.3.2009 7:07:06   
bačko
Jutro!
Mery jaz bom šla v Ikejo!
Biba meni je tudi na 3d rekla da je naša za en teden naprej.G pa mi je nazadnje rekla da je prave velikosti za svoj teden.Jaz sem Žano samo tri dni prej rodila.
Jaz bom konec tega meseca Žano selila v svojo sobo in ji tudi malo uredila sobo.Komaj čakam da njej uredim sobo in upam da ne bo kakšnega večjega problema, ker bo zdaj pa kar sama v sobi.
Majama hvala za informacije glede glukoznega testa. A se treba na polikliniki kaj prej naročiti?
Iz kika in H&M so uredu stvari.Jaz sem za Žano skoraj vse kupila v H&M zdaj pa ji kupujem tudi v Kiku in sem zadovoljna.
Amaya upam da se boš čim prej pozdravila.user posted image user posted image user posted image
Jaz imam pa danes pregled tako da zdajle samo še pojem in letim v Ljubljano.Potem pa na šiht.Samo še danes in tri dni delam potem pa na dopust.Komaj čakam.

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 230
13.3.2009 7:25:58   
mojsonček
Jutro lepotičke!

Evo, en zajtrk s kavico... jst sem kofi že spila, še pofruštkam, se zrihtam in potem šibam na UZ v Kalliste jeeeeeeeeeeeeeej! Upam, da bo naša bebica hotla sodelovati in ne bo tko sramežljiva kot je bla do zdaj in seveda, da bom slišala tisti pomirjujoči stavek, da je vse uredu.. Včeraj sem se očitno malo preveč naprezala in posledica je rjavkast izcedek, ki meni kar sapo vzame... no, vsaj toliko sem se v zadnjem mesecu uspela nakulirat, da si rečem, da se pač čisti hematom še iz začetka nosečnosti, ker so bili vsi pregledi do sedaj brez posebnosti... vseeno pa vsakič po lulanju preverjam, če je na papirju belina... ne znam iz svoje kože user posted image  

Lep dan želim vsem in veliko sončka, če ne zunaj pa v vas!

user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 231
13.3.2009 7:31:26   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

Punce kaj še katero bolijo medenične kosti? Js tak hodim, kod da bi cel teden noge narazn držalauser posted image

So me bolele od 19-22-tega tedna.Zdaj me bolijo samo po sesanju....

Mene je sramna kost bolela že od samega začetka nosečnosti... še pred nuhalno se je začelo... včasih sm hodila k raca, ker je tko bolelo, da se sploh nisem mogla opret na noge... pol pa še hudičev išijas v desni nogi... sem si šla prou na živce... HB, zdaj ni nič slabše, veliko boljše pa tut ne... edino pozna se, da ne hodim več v službo in me manjkrat močno boli... iz postelje se pa itak moram skotalit user posted image  eh... za preživet je, sploh, če izveš, da do poroda se običajno stanje še malo poslabša... prej se sprijazniš s tem, lažje je... sploh pa... kakor čas beži, bodo naše štručke kmalu že v naročju in pol bo vse hudo pozabljeno... in meni je to edino, kar šteje user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 232
13.3.2009 7:34:01   
bačko
Mojsonček dobro opravi pregled!In počivaj!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 233
13.3.2009 7:37:23   
kaminek
dobro jutro še iz moje strani!

mojsonček: držim pestke, da se ti bo lepo beba lepo nastavila in poziralauser posted image .

drgač pa men raste trebuh navzvzen: naprej in na stran, da kr hajamuser posted image . pa sm včeraj na MŠ opazila, da so nekatere tud tolk "shajale kot kvas" od zadnjič, k smo se vidle, da kr nism mogla verjet, ker na drugih to prej opaziš, kot pa pri sebiuser posted image

zdej se pa lotim zopet prevajanja za službo, ker sem jim obljubila, da kolk bom zmogla, bom pomagala.

nič, se še slišimo! pa upam, da bo danes tud kej sonček pogledal, ker zdej prav oblačno deluje zunaj!

pozdravček

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 234
13.3.2009 8:10:18   
Anonimen
dobro jutro!

mi smo tudi že pokonci od 5.45user posted image
v kik-u kupujem skoraj vse cotke za aneja in morem reči, da sem zelo zadovoljna. se mi zdijo kvalitetne (vsaj glede na ceno). včasih sem kupila kak bodi v pikapolonici pa je bil 1x dražji in so po prvem pranju kar rokavi skup skočli. tak, da bom tudi sedaj večino v kiku jemala- je pa pri nas tak, da moraš naletet ko dobijo robo, drugače ni neke izbire, ker hitro vse poberejo.

lep dan, kljub temu da ni sončka

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
13.3.2009 8:14:04   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Aja, pa danes sem imela test z glukozo, tistega prvega, in moram povedat da če si sladkosned, ni problema spit tiste 2 ali 3 deci sladke vode. Da se ne bo še katera tako grozno bala. user posted image

in, kakšni so bli kej rezultati?

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 236
13.3.2009 8:19:09   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: MONY25
dons sm rito mogla nastavt user posted image za uno injekcijo, ker sm 0-...no, sj ni blo tok hudo, kokr sm se tresla, sm preživela user posted image

ja ja, v rito jo fašeš user posted image  sj ni hudga, sam mal peče, k ti notr daje, je pa tko čist mal, ni kkšna ogromna injekcija user posted image

pol te pa nč ne boli, nč ne oteče, nobenih stranskih učinkov itd., je 100x bolš user posted image kokr kkšna cepljenja, k smo jih mel v šoli v roko (tist pa je bolel)

Jaz bom pa v torek dobila inekcijo, nisem pa vedela da jo dobiš v rit. To bo še zanimivo.user posted image
Ali te sedaj kaj rit boli? Kaj teže sediš?

Samo tolk, da vem kaj me čaka.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 237
13.3.2009 8:19:25   
lino
Jutro.user posted image

Kavica za vse nas...user posted image

Jst se vam sam malo javim in se še potem mal oglasim.

Lep dan.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
13.3.2009 8:25:42   
MONY25
ups, mal sm čudn spisala tole...user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 239
13.3.2009 8:27:49   
bamoocham
Jutro.

Hvala za kavico.
Sem pokonci od pol osmih. Se mi je vrnila potreba po spanju, spim kot medveduser posted image
Danes grem verjetno po previjalno, sem jo videla v Pikapolonici, je v akciji, 20 e ceneje, kot običajno. Akcijo imajo pa samo do konca meseca.
Čeprav je moj rekel, da bi še z nakupom počakal, da bi šel čez kake 3 tedne  kupovat.
Boma videla.

In kako ste kaj?
Pri nas zgleda, da se bo naredil en lep danuser posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 240
13.3.2009 8:27:58   
Lsica
Dobro jutro... zajtrk+kavica, ...+sonček, ...=dobra volja...user posted image

Vidim da že nabavljate, jaz sem v glavnem kupovala v Baby centru, Pikapolonci in nekaj tudi v Leclercu. Za  KIK še nisem slišala, kje pa je ta trgovina (v LJ.?)

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 241
13.3.2009 8:28:24   
biba14
Jutrček...še ena slabo prespana noč je za mano...spet me je bolel trebuh,že 4 večere bruham...najhuje pa je, da sem zvečer lačna in karkoli pojem me najprej 2 uri matra v želodcu, potem pa gre ven skup z vso kislino, ki jo želodec premore...obupuser posted image user posted image user posted image . Tako da imam na nočni omarici Ranital in donat...da vsaj malo omilita pekoče žrelo. Ironija pa je, da sploh nimam tako visoko trebuha, kaj šele bo.
Meni leze bauhij na strani, tudi brca vedno v desni bok...
Me je pa user posted image včeaj ful presenetil...pride zvečer domov in mi pokaže darilce za user posted image ...kengurujčka je kupil..kar sam od sebe,ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image . Pravi, da on ga bo v tem nosil, ko bo šel z user posted image  in user posted image na sprehod...

Lepo se imejte
papa

< Sporočilo je popravil biba14 -- 13.3.2009 8:29:16 >

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 242
13.3.2009 8:37:01   
Lsica
biba poskusi še z Rupurutom, jaz sem si v lekarni kar maksi škatlico nabavla. In zdaj, čim začutim neugodje v želodcu ga pojem, včasih tud dva. Pravijo, da ni nič škodljivo, zakaj bi se torej matrala če ni treba... Včasih me je že po vsem kislina matrala - sadje, mlečni izdelki, paradižnik,...ma da ne govorim. Sem sam zarad kisline bruhalauser posted image . Zdaj je pa OKuser posted image  

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 243
13.3.2009 8:51:05   
Cally

IZVIRNO SPOROČILO: July08

Lenika, najlepša hvala za obrazložitev glede porodnišnice v NM. Ja, res si nardila ful reklamo. Jaz sem prav zagreta, samo moj možek se pa ne strinja user posted image Bomo še videli, kaj se bo izcimilo iz te moje ideje...
Seveda poznam Črnomelj, saj smo res precej v Beli Krajini, predvsem čeu poletje. Nikoli se ne ve, morda se pa še srečamouser posted image
Hvala še 1x.

Dobro jutro vsem,

mene pa kljub 'reklami' še vedno ne vleče v NM porodnišnico...res nimam nekega posebnega razloga, čeprav mi je najbližje... Mogoče zato, ker se še vedno v Lj. najbolj znajdem, poznam itd... Dolenjska in BK sta mi po letu in pol dela in bivanja na tem koncu še vedno precej neznani user posted image .

lp

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 244
13.3.2009 8:56:40   
Cally
biba14 mene sicer ni matral želodec, me je pa zgaga za znoret...tudi jaz sem zvečer lačna in sem veselo večerjala potem pa spat..pa se mi je maščevalo...nisem spala, zgaga je pa žgala... Sem pojamrala gin. in mi je pač svetovala donat itd., vendar to pri meni ni delovalo...pa rekla mi je, da se nikoli ne smem do sitega najest, je treba prej nehat, pa res ene 5x na dan po malem, pa zvečer dve uri pred spanjem nič.. No, to prakticiram okoli 14 dni in o nadležni zgagi ne duha ne sluha (steklenica donata polna samevauser posted image )

lp

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 245
13.3.2009 9:06:45   
bamoocham
Souser posted image , nekaj me zanima.

A ima katera probleme s hemoroidi?

Ker meni so se namreč po dolgem času spet pojavili, se imela zdj par dni filing, da mi bo črevo vn pogledalo, danes pa sem mela kri zraven..

Sej vem, več pit pa kak donat, pa bo..samo prijetno pa ni.

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 246
13.3.2009 9:13:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

A ima katera probleme s hemoroidi?

meni so se sedaj po vseh "prebavnih" težavah naredili in to prvič v življenjuuser posted image . baje pa je to čisto normalno za user posted image . res pa ni prijetno!

(odgovor članu bamoocham)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
13.3.2009 9:14:40   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Majama hvala za informacije glede glukoznega testa. A se treba na polikliniki kaj prej naročiti?

Jaz sem tega 50 (mali test) delala kar v zdravstvenem domu, kjer je moja ginekologinja in so mi oni dali uro. Za polikliniko pa žal ne vem...

Jaz sem včeraj v H&M kupila 2 paketka bodijev po 2, taka tanka, s kratkimi rokavi in dvojne žabice z nogicami. user posted image Komaj čakam da bo kaj v njih. user posted image Kvaliteta mi zgleda čist ok, pa piše da je nek organski bombaž, ma sem pozabila. Pa za KIK sem tudi slišala da so kar v redu stvari. Nisem pa še šla gledat.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 248
13.3.2009 9:25:07   
sončki
pozdravljene user posted image
končno lahko spet pišem ne vem kaj se dogaja
z našim compom možek sicer pravi da vse
viruse poberem ampak ok naj mu bo
No tzdaj pa nekaj novosti smo bili na 3D-ju
in smo kr vprašali za spol imeli bomo user posted image rok so
mi pa tudi prestavili na 5.6. jeee sem bila vesela
samo da čim prej pride no zredila sem se tudi kar
+10 precej. Drugače je pa vse ok čeprav še vedno
veliko pijem zelo malo hodim na wc in sem kot
balonček.

no za enkrat bo dost da ne bo spet vse odpovedal
vsem  user posted image čestitam za dobro opravljene preglede
ti ste ki se praznovale r.d pa vse naj naj user posted image
cotike bomo pa tudi mi morali kupit ker mamo roza
doma ampak bom kar še malo počakala pa saj si
sploh ne predstavljam kako mora bit novorojenček
oblečen poleti ker imam 3 zimske user posted image

lep sončen pozdrav

Moji Sončki

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 249
13.3.2009 10:18:16   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25
in, kakšni so bli kej rezultati?

Nimam pojma, sploh nisem vprašala kdaj jih dobim. user posted image Bom poklicala potem ginekologinjo pa vprašala kako je s tem.

Lsica, KIK je v Šiški se mi zdi, zdaj za Mercator centrom. Sem iskala po netu pa ne najdem kje so poslovalnice... user posted image

< Sporočilo je popravil majana79 -- 13.3.2009 10:24:24 >

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?