Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Porod v tujini? Nemčija? Stroške? 9.3.2009 9:33:09
|
|
|
|
benika
|
Poroda kjerkoli v tujini ti ZZZS ne krije, temveč rodiš samoplačniško.Tudi če se ti tam začnejo popadki, boš plačala, saj brihtne buče naše vrle države pravijo, da ženska pred porodom nima kaj hodit v tujino. Glede ostalih zadev ti bodo pa povedale tiste, ki so v tujini rodile.
|
|
|
|
RE: Porod v tujini? Nemčija? Stroške? 9.3.2009 9:34:32
|
|
|
|
benika
|
Oprostite za napake... iz Nemčije sem in se še učim Slovenscino! Moj mož je Slovenec! HVALA za razumevanje! Če si svoj post napisala čisto sama, potem lahko rečem le kapo dol . Ker če bi tako pisala marsikatera Slovenka na tem forumu bi bilo marsikdaj veliko lažje kaj prebrat
|
|
|
|
RE: Porod v tujini? Nemčija? Stroške? 9.3.2009 9:37:25
|
|
|
|
Ribica **
|
Zivjo, ce zelis, ti lahko dam kontakt (oz. nick) tiste mamice, ki je Slovenka in je rodila v Nemciji (ali mamice Nemke). LP
|
|
|
|
RE: Porod v tujini? Nemčija? Stroške? 9.3.2009 23:21:30
|
|
|
|
nemka
|
Ribica: SUPER BI BILO! JA! HVALA!!! Benika: Ja, sem čisto sama napisala... včasih še kar nekaj narobe tipkam, ampak bo... Hvala ti...
|
|
RE: Porod v tujini? Nemčija? Stroške? 10.3.2009 0:09:25
|
|
|
|
Ribica **
|
Sem poslala zasebno sporocilo
|
|
|
|
RE: Porod v tujini? Nemčija? Stroške? 14.5.2009 10:19:04
|
|
|
|
daisyb
|
kaj pa, če se pred porodom preseliš v tujino in bi morala nujno zaradi česarkoli it v tujini v bolnišnico in rodit? jaz mislim- če imaš evropsko izkaznico in moraš nujno it v bolnišnico ti zavarovalnica krije stroške...vsaj tako so meni rekli na zavarovalnici. jaz sem se preselila v italijo in imam rok konec junija....zaenkrat imam zavarovanje še v sloveniji in tudi ginekologa...rodit pridem v slovenijo....če pa bom mogla nujno tle v bolnišnico mislim, da mi zavarovalnica mora kriti stroške....sajn nisem šla v tujino na izlet.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?