|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj po laparoskopiji ste dobile m in kdaj za...
8.3.2009 21:32:38   
Anonimen
kdaj ste po laparo dobileuser posted image in kdaj ste zanosile?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 9.3.2009 19:12:28 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj
8.3.2009 21:54:15   
FIA 80

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kdaj ste po laparo dobileuser posted image in kdaj ste zanosile?

Sama sem - ker sem prenehala jemati KT 1 dan pred lapo, dobila najprej ZELO krepko user posted image (3. dan po ), tisto tapravo pa kot bi jo drugače redno dobila. 26 dan od zadnje. Zanosla pa še - lahk da sem že - ker še ne vem - delamo pospešeno - mamo ravno ta teden P dni - tak, da ti to še ne morem povedat - aja na posegu sem bila prejšnji mesec!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2009 9:12:10   
Vitaebella
Laparo in histeroskopijo  sem imela septembra lani, 3 tedne po operaciji sem dobila M, zanositi pa mi še vedno ni uspelo (za mano že 1 postopek IVF in 1 prenos eskimčka).

(odgovor članu FIA 80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2009 10:39:48   
anci banci
user posted image  sem dobila 45 dni po laparo... naravno pa nisem zanosila ... je bilo treba iti v postopek umetne oploditve, ki je v prvo uspel in sedaj sem v 22 tednu

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2009 11:43:03   
Anonimen
čestitam ančibanči,upam,da bo meni kmalu priteklo in bova lahko začela delati nauser posted image

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kdaj po laparoskopiji ste dobile m in kda...
9.3.2009 20:00:44   
sončekm
Laparo sem imela lani novembra, enkrat in edinkrat do danes sem dobila spontano menstruacijo približno 60. dan po opraciji, do danes še nisem zanosila. Resno se sprašujem, zakaj tudi menstruacije ni, kljub temu da mi je drugi test tudi pokazal negativno. Jutri imam pregled pri dr. Ribič!

Ljudje smo angeli z samo eno perutjo, zato lahko letimo samo objeti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2009 20:43:49   
tweety83
Menstruacijo sem dobila 14dni po operaciji. Sedaj pa čakam drugouser posted image po operaciji in potem gremo v napad. Upam da uspe po normalni poti - če ne pa bom štorklji kupila navigacijo, da ne bo spet zgrešila hiše.user posted image user posted image

(odgovor članu sončekm)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2009 21:23:20   
METULJ1
laparo in histeroskopijo sem imela lani septembra. M sem dobila 27 dni po operaciji. Zanosila še nisem. Če bo vse posreči greva maja v postopek IVF, če seveda prej ne uspe po naravni poti

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.3.2009 22:20:04   
Kliki
Po laparo sem Mdobila točno na datum kot sem jo imela prej, na user posted image  pa sem začela delat po prvi M. Tako mi je rekel G.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.3.2009 7:43:42   
db
user posted image  tečko sem dobila takoj po operaciji in potem sem imela še 4 mesece neredne sedaj pa jo imam točno na 30 dni je že eno leto in še nisem zanosila

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.3.2009 8:21:21   
ziva1
Pred operacijo ki sem jedla tabletke, ko sem jih nehala sem šla na operacijo, sedaj pa M ne dobim. Operacijo sem imela prejšnji mesec, M pa še nisem dobila in je danes 31 dan. Prej tudi nisem imela neredne in nikoli tako dolgega ciklusa. user posted image

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.3.2009 8:22:26   
ziva1
Na operacijo sem šla takoj po M, ki so jo sprožile tabletke. 

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.3.2009 10:22:54   
witto
Laparoskopijo,sem imela oktobra 2007, zanosila Januarja 2008,vendar je sledill ss, potem sem imela dve iui postopka, oba negativna, ponovno sem zanosila Maja 2008, po naravni poti, in sedaj imam fantka starega 1 mesecuser posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.3.2009 13:21:06   
Rakica_80
laparo sem imela lani pred poletjem, user posted image sem dobila normalno in mi ni uspelo do sedaj zanosit po naravni poti. Sedaj grem na prvi ICSI in mi bo uspelouser posted image user posted image user posted image
Matr, sem pravi optimistuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.3.2009 15:24:23   
anci banci
zakaj pa ne bi bila optimist....?
meni je v prvem poskusu ICSI-ja uspelo in sem tudi bila optimist

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.3.2009 15:30:01   
Rakica_80
user posted image moraaaam, mi ni drugeuser posted image
Veš, prav ko vidim tvoj profil si rečem,JAZ BOM KMALU KOT ONAuser posted image
Prav sem vesela zate in za vse ki jim je uspelo, včash sem prav nevoščljiva, veš, zakaj pa nisem jazuser posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?