Lenck -> RE: Sezona motoristov se je začela (9.3.2009 7:11:46)
|
Živim na motoristično precej obleganem območju in ne morem si kaj, da si vsakič znova ne bi mislila - "kreteni". In mene niti najmanj ne čudi, da je toliko nesreč. Vsaj tu pri nas. Ker hitrosti in sekanje ovinkov pri njih presegajo že tako visoko povprečje voznikov avtomobilov... Saj nihče ne upošteva ne omejitev, ne lastne, ne tuje varnosti. Voznike ves čas opozarjajo, naj pazimo na motoriste, ampak, za boga milega, če tudi oni ne pazijo ne nase ne na nas, je to bolj pluvanje v luno. Samo pljunek ti na glavo pade. Da hrupa ne omenjam... Ne, ne maram TAKIH motoristov. Pa žal tako reeeedko srečam kakega drugačnega. [sm=smiley13.gif] Ne maram začetka motoristične sezone, ker vem, da je konec z mirom, in ker vem, da bo nesreč še več, in ker vem, da bom morala spet pazit, da mi kdo v ovinku izven naselja ne polaga po moji strani, me prehiteva v naselju v ovinek in se mi zaletava, me ne prehiteva v škarje... Ne, saj niso samo motoristi tisti, ki to počnejo, ampak res pa je, da to počnejo še bolj in več, mnogo več. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|