Prišli smo z morja..... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

NinKa -> Prišli smo z morja..... (2.5.2005 14:24:45)

:)-Vsem bi se najprej rada zahvalila, tut v imenu mojega :love: za vse lepe želje pred poroko in po poroki.

Prišli smo domov :(, pa je blo v Poreču taaaaaaaakoooo lepo.

No na kratko še odgovorim na nekaj vprašanj....Na Gradu Rače je blo vse fino, od vremena naprej.... sprejela nas je ena tetka, ki nam je vse povedala kako in kaj, prideš, vsedeš,....pol je bil obred....sicer ne vem o čem so brali, ker me je moj :love: tako lepo gledal, da sem kar na vse drugo pozabila9nebesa9nebesa9nebesa.....razen na to, da moram rečt DA.;)

Na najinega :duda:, ki je že veliki junak je cel dan čuvala moja mama, tako, da sem lahko v miru uredila še to kar je bilo. Med obredom je bil pravi mali :metulj:, niti muksnil ni kaj šele tečnaril. Na zabavi je bil seveda največji "entertejner". Zvecer ob 21h, tako kot običajno pa je šel spat in spal do zjutraj pol devetih.

Bilo je nepozabno lepo, čeprav sem imela pred poroko ful tremo in mi je blo cel dan ful slabo. Baje je to normalno.

Ok, slikice....ko bom nasla čas, da jih dam gor,...sedaj me čaka veeeeeellllik kup perila za oprat.

Pozdravček,

NinKa
:sloncek::kuza::sloncek:

lenika -> Prišli smo z morja..... (2.5.2005 14:29:51)

ja, kar se tiče počutja pred poroko je vsekakor normalno. Meni je bilo tudi slabo, pa celo noč nisem spala, potem pa se je vse tako lepo izteklo.

mtd -> Prišli smo z morja..... (2.5.2005 14:53:34)

:bravo::bravo: in čestitke:rozica:

ninca -> Prišli smo z morja..... (2.5.2005 16:10:55)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

cestitke :rozica::rozica::rozica:

dejčka2 -> Prišli smo z morja..... (2.5.2005 16:41:54)

Najprej čestitke, od kod pa si,da si se poročila v gradu Rače?.Jaz sem iz Rač in tudi jaz sem se poročila tu pred 3 leti. Sanjsko!
Zdaj pa na cote!!!

Anonimen -> Prišli smo z morja..... (2.5.2005 17:02:01)

Joj, NinKa, tako težko sem že čakala na tvoje sporočilo! Me veseli, da je bilo vse ok!

viv_ -> Prišli smo z morja..... (2.5.2005 18:19:38)

:rozica: Čestitke!

Stran: [1]