|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   eurodisney
7.3.2009 22:46:28   
dudi2006
Ej punce ali je katera mogoče bivala v disney resortu v parizu...tko kakšen teden...vse agencije nudijo samo obisk parka nikjer pa ne zasledim bivanje v enem izmed hotelov, ki so tam...če bi katera imela kakšne izkušnje bi bila zelo vesela vsakega odgovora...ali mislite da če bivamo tam, da lahko pohajkujemo tudi kaj okrog...mislim, da obiščemo tudi center pariza, deželo asterixa ipd.user posted image

3+1=;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: eurodisney
7.3.2009 23:03:04   
Anonimen
ali mislite da če bivamo tam, da lahko pohajkujemo tudi kaj okrog...mislim, da obiščemo tudi center pariza, deželo asterixa ipd.user posted image

Lahko, samo mislim, da center ni dosegljiv z metrojem oz. ni "na dohvat ruke" iz DL.

(odgovor članu dudi2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2009 23:19:35   
gita10
Nisem bivala v tem hotelu vendar ne vem zakaj ne bi mogla pogledati celega Pariza če ste že tam. Ima pa ugodne cene kakor sem gledala. Po mojem mnenju boste parka imeli že po enem dnevu dosti mislim odrasli, otroci bi pa tako ali tako ostali celo življenje tam notri. Če si lahko privoščite na ta način da bivate tam ( ne vem  kako boste potovali ) in potem z metrojem po celem Parizu ali pa avtom kar odsvetujem v tisti gužvi. Je pa odvisno koliko je otrok star jaz sem prej ko sem bila samska kar nekajkrat potovala v Pariz sama in sem tam uživala ampak za sina čakam, da bo star vsaj 10 let, da bo od tega Pariza kaj pobral- zaradi Disneylanda pa ga ne bi vozila v Pariz se mi zdi da so parki v Avstriji in Italiji čisto dovolj.  drugače pa ne spustite vožnje zvečer z ladjico po Seni to boste sigurno vsi uživali.

(odgovor članu dudi2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2009 23:36:08   
Marogica
Sicer ne vem, zakaj hoteli v Disneylandu tega ne nudijo...najbrž pa zato, ker sei v 2-3 dnevih vse ogledaš. Sama sem ga sicer obiskala pred kakšnimi 15 leti. Stanovala sem v hotelu v Parizu in prideš z metrojem oz. nato nadaljuješ z vlakom do Disneylanda. Je vse super povezano in urejeno, tako, da ni panike. Torej bi se obratno tudi dalo, mar ner?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2009 23:44:45   
Olivija
sodelavka je lani poleti preživela 5 dni z družino v enem izmed teh hotelov. Je bila tako navdušena, da zdaj tudi mi varčujemo za obisk Disneylanda (cel špas jih je prišel okoli 2000 EUR).

Trenutno se pa bolj nagibam k temu, da bi stanovali v centru Pariza, blizu Trocadera in bi se potem pač zapeljali do parka.

(odgovor članu dudi2006)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.3.2009 7:26:07   
Anonimen
En kongres smo imeli v Eurodisneylandu, bila sem sama ne z družino. Resort je lušten, kot labirint in vsi vzorci so v stilu Disneya, za otroke res fantazija, sam park pa je za otroke spet doživetje, za odrasle pa nostalgija user posted image

V enem dnevu (sami odrasli kozli) nismo videli celega parka, z otroci bi verjetno videli še pol manj, tako da je treba računat na kakšne 3-4 dni za park.

Center Pariza je dosegljiv z Metrojem, pa vendar ne priporočam. Tako sumljivo mi deluje. Sicer je tako, če si s Parizom seznanjena, potem je metro super, drugače pa niti ne. Podobno je kot tube v Londonu, vse drugo je na metroju samo Angležev ni.

V Parizu pa brez avta ali taksija ne vidiš kaj dosti. Morda se lahko sprehodiš od metroja do Louvra, pa potem s taksijem do Eiffla in nato spet s taksijem do Notre Damme, od tam naprej pa mal peške ob reki, s tem da je do Champs Elisee treba spet s taksijem. Morda v resortu organizirajo kakšen izlet v center Pariza, to bi bilo še najbolj elegantno, se je za pozanimati.

Je pa seveda varianta tudi ta, da greste s kamperjem user posted image

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2009 9:10:24   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Center Pariza je dosegljiv z Metrojem, pa vendar ne priporočam. Tako sumljivo mi deluje. Sicer je tako, če si s Parizom seznanjena, potem je metro super, drugače pa niti ne. Podobno je kot tube v Londonu, vse drugo je na metroju samo Angležev ni.

Zdaj sem pa že kar nekaj metrojev vidla, pa mi je pariški tak kot tudi ostali - enostaven in zelo praktičen za potovat. Rabiš samo eno fajn karto mesta in dejansko lahko z metrojem celo mesto vidiš. Pa tudi tista varianta hop-on hop-off z odprtim busom je praktična. Kupiš dvodnevno karto, poslušaš komentar in si ogledaš velik del mesta (lahko pa kjerkoli izstopiš in potem spet kasneje vstopiš).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2009 9:19:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Zdaj sem pa že kar nekaj metrojev vidla, pa mi je pariški tak kot tudi ostali - enostaven in zelo praktičen za potovat. Rabiš samo eno fajn karto mesta in dejansko lahko z metrojem celo mesto vidiš. Pa tudi tista varianta hop-on hop-off z odprtim busom je praktična. Kupiš dvodnevno karto, poslušaš komentar in si ogledaš velik del mesta (lahko pa kjerkoli izstopiš in potem spet kasneje vstopiš).

Če si zadovoljna s tem, potem kar veselo hip hopaj on in off.

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.3.2009 11:34:06   
Arwenko
Jaz sem bila tam v hotelu in je bilo super...ponavadi imaš ob nočitvi tudi vključeno vstopnico in takšne luštne družinske sobe za 4 imajo, tako da če imaš male otroke je to sploh super.

Je pa tako, za park imaš dovolj 2-3 dni, odvisno koliko si greš ogledat teh predstav, ki te zanimajo in se dostikrat prekrivajo. V Pariz pa se da potem it z vlakom, cca. ena urca se mi zdi, da je bila vožnje. S tem da z otroci v Parizu nimaš kaj dosti, kakšen dan si vzameš in to je to, zato jaz absolutno nebi z otroci stanovala v Parizu in se vozila v eurodisney.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?