|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   H&M Villach
2.5.2005 13:34:29   
dory
Sem govorila z eno sosedo ki mi je priporocila h&m v villachu,ces da je za malo vecje otrocke tam vec izbire...ker pa teja villacha ne pozna bi rada kak info kje in kako je tam :)

hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   H&M Villach
2.5.2005 13:40:00   
Anonimen
Tam je super:)

A znaš do tam al rabiš opis poti?:)

lp,:fis:

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   H&M Villach
2.5.2005 13:40:26   
dory
Rabm vse kar ves...bom sla prvic tja dol :):ups:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   H&M Villach
2.5.2005 13:42:50   
Anonimen
Jao, sploh ne berem.

Uglavnem, če prideš iz Korenskega sedla..greš proti centru in pri 3. ali pa 4. semaforju imaš na levi strani ceste avtohišo Opel, pred sabo pa vidiš v križišču roza cerkev. Zaviješ levo in takoj ko je možnost desno in pelješ naravnost. Cesta gre potem v ovinek, na levi imaš parkirišče, na desni parkirno hišo. Parkirišče je cenejše, ampak še zmeraj drago. Potem greš ob cesti..mimo neke restavracije..in ko cesta spet zavije levo greš ti desno (Salamader je men se zdi tam na ovinku..Lacsote čevlji u glavnem) na ulico, ki je zaprta za avtomobile. Greš po ulci navzdol in na levi je H&M. Greš pa mimo ene cerkve na levi, na desni je en trg, poleti šprica fontana itd. Če hočeš pa še do C&Aja pa povej:)

lp,:fis:

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   H&M Villach
2.5.2005 13:50:32   
dory
Uau fisha...tole je info :):bravo:...bom pol porocala...dej ce ni panike napisi se za c&a...

tenk ju:rozica::rozica:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   H&M Villach
2.5.2005 13:53:11   
Anonimen
Ok..no, ko prideš na to ulco na kateri je H&M...in je ta cerkev na levi strani..zaviješ tja k cerkvi..(za cerkvijo ne pred)...in greš v eno ulco..na desni oz, na vogalu maš prodajalno s perilom, pol maš neko otroško BV štacuno..skratka..greš po tisti ulci navzgor..tazadnja štacuna oz. na vogalu je spet ena otroška..mislm da Mexx in zaviješ desno...pa maš na levi Billo..pa greš na uno ulco kjer je bila..(vse to je čist bliz) in maš na desni na vogalu C&A..čez cesto pa Spar pa Hervis:)

Še kej?:)

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   H&M Villach
2.5.2005 13:55:35   
dory
Zlata si fisika...to mormo vse najdt...

btw a tale h&m je res v stirih stukih? Pa ni sam za otroke ane?

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   H&M Villach
2.5.2005 13:58:23   
Anonimen
Lohk še narišem, če sem preveč zakomplicirala:):):)

Jap, ko prideš notri..je najprej kar je v akciji..pa par ženskih cot..naprej je moški, spodaj je Divided oddelek (jeans, za mlade), potem v prvem nadstropju je ženski oddelek pa perilo (čist na konc) na vrhu pa otroški. Mi smo skoz v Beljaku kupovali..zadnje leto mogoče v Celovcu. Zdej mamo pa itak LJ H&M :) K bi ga lohk mal zaprl:ups:

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   H&M Villach
2.5.2005 14:00:03   
tinatona
Ej Tejči kdaj boš pa to ti šla?

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   H&M Villach
2.5.2005 14:02:45   
dory
Baje je v villachu mal vec izbire za tavecje..pa grem pocekirat...k do zdej sem hodila v celovec in za tamale je res ful stvari...zato hodim poredko ampak takrat nabavim svasta :)...v lj za nasga ni skorej nc,zase pa prevec dobim kje drugje :)

Tinatona...naj bi sla v juniju...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   H&M Villach
2.5.2005 14:17:21   
tinatona
Lepo, lepo... Jest mam pa po novem prepoved kupovanja v HΜ (s strani staršev) :((. Majo tolk lušnih stavri za malega in bi jaz pol pokupla. Pa fotr skoz teži da to ni za malega... In da je tok mejhn da res ne rabi hlač in srajčk... Sam kaj k je men pol tko kjut :)- ... No mogoče bom vseen šla kej k porodniška pride. Morm kolegico prašat če bo šla kej (pa bova šle skupi - ker jest avta za v tujino zihr ne dobim - pa niti ne upam tok delč sama it).

LP

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   H&M Villach
2.5.2005 14:26:53   
SANDY
jest grem pa jutr v villach po par majčk...:sloncek:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   H&M Villach
2.5.2005 14:37:43   
Anonimen
Teja, načrtuješ, kot da greš na konec sveta...v juniju :)- Pa sej sam čez mejo skočš, ne Sandy? En, dva, tri, pa si...v jajcu ;)

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   H&M Villach
2.5.2005 14:56:19   
dory
Jah jest sem ziheras..in ce kej ne vem glih tocn se prej pozanimam in vse naplaneram :)...taka sem :):)-

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   H&M Villach
2.5.2005 14:59:05   
ZARA
Še dobr,če bi bla drgačna bi mi šla na jetra...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   H&M Villach
2.5.2005 14:59:57   
dory
oh zara...jest mam pa tebe zmer rada:love::love:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   H&M Villach
2.5.2005 15:00:39   
ZARA
sam zdele ne,ane?

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   H&M Villach
2.5.2005 15:01:15   
dory
vedno in povsod:love::love:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   H&M Villach
2.5.2005 17:42:19   
SANDY
ja albina, sam čez hrib grem pa je...ma po suhem mi je en dnar kapnu pa grem koj v šoping 8) juhuuuuuu

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   H&M Villach
2.5.2005 17:59:22   
kofetek2010
sem bla v soboto v Villachu ;) a nimajo nosečniškega H&M, v C&A mi ni bilo nič všeč :((

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   H&M Villach
2.5.2005 18:33:59   
.ču
OJ!
Teja,mi smo bli tud v soboto in smo vse pokupl:)tko,da ne vem če se bo zate še kej najdl:)
Ne,hecam se.Res majo fletne stvari,tko da se prov težko odločiš,kaj bi vzel,ker vsega res ne moreš8)pa ne zarad transporta,ampak zarad tolarčkov.
Nisem vse brala,sam ne vem če so ti punce povedale,da maš pa tud C&A Kids:zmeden:in to v tistem koncu kjer je Mc Donalds,New Yorker,Sho4you,...

Lp in obilo lepih cunjic:)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   H&M Villach
2.5.2005 20:00:11   
dory
Tenk ju pikacu...to so vsekakor zelo uporabne info :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   H&M Villach
2.5.2005 20:36:09   
špelin@
Samo ena opomba: v "navadnem" C&A-ju, ki je blizu H&M-ja imajo precej večjo izbiro kot v C&A Kids Store - preverjeno v začetku marca ;)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   H&M Villach
3.5.2005 1:41:24   
miši
Jst sm bla kak teden nazaj pa sem dobila ful cunj, vse so mi kot ulite pa za mal denarja. Res sem bla zadovoljna :-))
Drgac pa pazite, v C&A ne morete placevati s kreditnima karticami, samo keš in plačilne kartice.
Za otrocke pa imajo itak tok pocukrane stvari, se dobro,da je sestra rodila, da bomo se na tem oddelku kaj kupili :-)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   H&M Villach
3.5.2005 7:06:40   
špelin@
Ja, v C&A se lahko plačuje z navadno BA kartico :bravo::bravo: S kreditnimi pa res ne ;)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?