Evo mene... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

viv_ -> Evo mene... (2.5.2005 11:44:40)

... nazaj iz Barcelone! Meli smo se super, vreme poletno, hrana odlična, mesto lepo... Tko da vse oh in sploh... Smo meni je malenkost zdravje zatajilo - ampak se nisem dala preveč motit!

Se še oglasim...

LP, viv de la Catalunya :)-

ZARA -> Evo mene... (2.5.2005 11:46:21)

OOOOOOO viv (a sem prov napisala,mislm simetrično pa to...??)!!!
Willkomen!!
Ko je blo tole hitr,a si sploh uspela pridt do gor??

Slike??

india -> Evo mene... (2.5.2005 11:47:49)

O Viv!
Kako se je pa tvoja Mirna hitro v rožico spremenila!!!!!
In sedaj hitro slike gor! Da vidimo Španijo spomladi!

Anonimen -> Evo mene... (2.5.2005 11:47:57)

Živijoooo!!!
Fajn vsaj nekateri so uživali:bravo::bravo::)-

Anonimen -> Evo mene... (2.5.2005 11:48:21)

Dober dan, Vivinda ;) Če bi zastopila, kaj si napisala zadnji stavek, bi blo tud dobr. Erotika, prevedi prosim.

india -> Evo mene... (2.5.2005 11:50:19)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-Albinca! KOga pa si zdaj ti preimenovala:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Španščina sicer ni moja izbira, mislim pa,da pomeni: živela Katalonija!

ZARA -> Evo mene... (2.5.2005 11:51:41)

Vivinda = viv
Jst = erotika
pa pojma nimam ker stavek maš v mislih???

Anonimen -> Evo mene... (2.5.2005 11:53:18)

viv Katalonska mrbit:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Tale stavk Zara: viv de la Catalunya

Anonimen -> Evo mene... (2.5.2005 11:54:25)

Viv = Vivinda. Mamo tle eno teto, k ji je Vivinda ime, je tak fejst baba, da jo iščeš ;)

A da živela katalonija :zmeden: Ja, prov pol ŽIVELA KATALONIJA. Ej, Vivinda...oddaja? :zmeden2:

dory -> Evo mene... (2.5.2005 13:33:25)

O bienvenida :)

viv_ -> Evo mene... (2.5.2005 14:13:11)

Tisti spodnji stavek pomeni "viv katalonska" :)

Slikce bom dala gor zvečer...

Al bina, za oddajo pa ni materiala dost, smo bili tam samo 3,5 dni tako da...

Anonimen -> Evo mene... (2.5.2005 14:14:59)

Pol pa drugič :(

viv_ -> Evo mene... (2.5.2005 16:01:27)

Evo, sem že dala nekaj slikic...

lp, viv

dory -> Evo mene... (2.5.2005 16:28:46)

krasne fotke...viva españa 9nebesa

Anonimen -> Evo mene... (2.5.2005 16:51:21)

Res super slike! Vidim, da ste se imeli zelo lepo. Fino.

Baldi -> Evo mene... (2.5.2005 17:11:17)

Super viv. Sam sem bil že nekajkrat v Barci, pa mi ni nikoli uspelo obiskati akvarija. Vidim, da je vam uspelo.
Na slikicah pa pogrešam slavno sprehajališče Ramblo. Nazadnje smo s prijatelji na slednjem preživel celo noč in to po sili razmer. Pokvaril se je namreč avtobus, na poti iz Portugalske in to nekaj kilometrov pred Barcelono, tik pred kampom, kjer smo hoteli prenočiti. Potovanje smo bili zato prisiljeni podaljšati za dva dni :sloncek: Kakšna smola ane:)-

viv_ -> Evo mene... (2.5.2005 18:06:19)

Oj,

Rambla je na klasičnem filmu, pa še nismo razvijali... Smo pa stanovali 3 min ud Ramble peš, tako da smo bili tam stalni gosti (podnevi, ponoči, na prvi jutranji kavici...).

Akvarij se pa splača pogledat. Fotke so meni ratale ene 3, bomo videli kaj je še v aparatu... ampak je težko slikat!

Sicer pa mi je najlepši del mesta Gotska četrt...

lp

Anonimen -> Evo mene... (2.5.2005 19:08:42)

Meni pa Rambla sploh ni bila všeč. Ene pametne trgovine nisem vidla..sam tisti poulični umetniki so mi bli full zanimivi:) Za akvarij nam je pa zmanjkalo časa..:( Oz. smo prepozn ugotovil, kje je:((

Una ulca vzporedna z Ramblo...al pa una od Place Catalunye naprej gor je bolj fajn:)-

Grem slikce gledat..:)

Baldi -> Evo mene... (2.5.2005 20:19:32)

Fiša, če si šla pa v Barco zarad štacun, pol pa...
Mene pač bolj pritegnejo druge stvari:)

Anonimen -> Evo mene... (2.5.2005 21:44:39)

Ja, Baldi, ti pa nisi šestnajstletna frajla...

Anonimen -> Evo mene... (2.5.2005 22:27:39)

Ne, Baldi, nisem šla samo zaradi trgovin, ampak je to tudi eden od dejavnikov, da sm jst srečna:)- Samo vsem, ko sem omenila Barcelono so rekli, kolk je Rambla oh in sploh. Meni nič posebnega. Veliko bolj mi je všeč tista ulica od Place Catalunye navzgor. Poble Espanyol pa se mi tudi ni zdela nič posebnega. Od vsega tega kar smo si ogledali, mi je bil daleč najbolj všeč Monaco.

Pač, vsak ma svoj okus in vsakega zanima kaj drugega.

viv_ -> Evo mene... (2.5.2005 22:36:27)

ribica, ko boš stara 2x tok kot si sedaj, ti bodo tudi druge stvari bolj všeč :)-

Jaz sem mal razočarana nad Španci - tak sloves latino loverji, pa ne vem če sem dva taka za učke spočit vidla... Res slabo!

Anonimen -> Evo mene... (2.5.2005 22:54:02)

Ja sej vem..sam trenutn mi u bistvu ni za kake super truper stvabe in arhitekturo in bla bla:) Važn, da je kaka pametna trgovina:)-

No..od :modri: mi pa itak ni bil noben všeč...čeprav..morda bi blo zdej drugače..jaz pred enim letom pa zdaj...totalna razlika:)-:)-:)-

Drgač mi je blo pa všeč..:) Ampak Monaco najbolj:):):)

Stran: [1]