|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Datum poroda?
2.5.2005 11:36:26   
Barbara L
Pozdravljene;

Bliža se 19.05.- predvideni datum poroda. Me pa nekaj zanima. S partenrjem imava vsak svoj izbrani datum, za katerega bi želela, da se nama 9nebesa rodi. On si želi 20., ker ima takrat rojstni dan, jaz pa že 13., ker mi datum zeeloo ugaja. In moje vprašanje je

ALI LAHKO SAMI VPLIVAMO NA DATUM PORODA?

Nekje nekoč mi je neka mlada mamica rekla, da je vse v glavi in da lahko nosečnica z mislimi sama sproži popadke. Ne vem ne vem.

Kaj ve previte?

Barbara L:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Datum poroda?
2.5.2005 11:47:07   
Anonimen
Ja, to bo, ja. Prov gotov.

(odgovor članu Barbara L)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Datum poroda?
2.5.2005 11:56:19   
AKŠ
v glavi je velik, sam da bi pa ta lahko sprožila porod pa še nisem slišala....

(mi je pa rekla moja G, da spolni odnosi v zadnjih treh tednih nosečnosti lahko sprožijo predčasni porod, zato jih takrat odsvetujejo - če se ti takrat še sploh da s tem ukvarjat - hihihi :)- )

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Datum poroda?
2.5.2005 11:56:37   
CatJa
Jaz sem imela rok 15.05. Datum se mi je zdel tak fajni. Oba sva si želela bikca, tako, da bi se moral roditi do 20. No, potem se je na hitro spomnil v noči iz 18. na 19. in se po treh urah rodil - 19.05. Ali ti je datum všeč ali ne, tako je. Potem pa sta mi še dve osebi, ki se ukvarjata z numerologijo, povedali, da je 19 eno najsrečnejših števil. In zame je res bilo. Pa še bikec je povrhu!!! Včasih sicer mal trmast,......

Če si pa tako želiš prej rodit, pa pojdi na 20km sprehod, pa bo :)-:)-:)-!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Datum poroda?
2.5.2005 12:21:16   
Lana_s
Ne verjemi vsega kar slišiš. Oprosti, ampak ta se mi pa res zdi butasta. Kaj pa tiste revice, ki nosijo čez rok? Te si verjetno še kak želijo, da bi se otroček že rodil, pa ne morejo vplivat na to, kdaj bo prišel.

Bo že, ko bo čas.:sloncek:

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Datum poroda?
2.5.2005 12:21:50   
malika
če je to v glavi, ne vem poskusi, pa nam poročaj.:)-

Drugače pa se priporoča za sprožitev poroda čimveč aktivnosti; tako da lahko začneš recimo že 10 ful na veliko pospravljat in biti aktivna, pa hitra hoja po stopnicah oz. navkeber; pa vroča kopel.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Datum poroda?
2.5.2005 12:32:54   
Aljakop
hej

jaz sem si tudi želela, da bi kakšen drug dan rodila, da bi bila cifra lepša, pa ni nič pomagalo...sem kar 11.9. rodila! bo kot mora biti!
lp

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Datum poroda?
2.5.2005 20:07:34   
Abby
To, da je vse v glavi, je bedarija. Psiha gotovo vpliva do neke mere, toliko pa spet ne.
Kar pa se tiče sprožitve poroda: to naredijo zdravniki, če je življenje matere ali otroka ogroženo, sicer pa se otrok rodi takrat, ko je pripravljen za življenje na tem svetu. Poskusiti sprožiti porod prej samo zato, ker nam je nek datum všeč, bi bilo zelo neodgovorno! Odgovoren starš namreč želi, da se mu otrok rodi zdrav, pa četudi mu datum ne ugaja.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Datum poroda?
2.5.2005 21:26:21   
urši*
;)hoj!
zakaj je pa tako pomembno kdaj boš rodila?:zmeden:
sam , da boš rodila, pa da te ne bo bolelo preveč, pa da bo bebica zdrava!!;)
želim ti vso srečo, pa naj bo katerikoli dan
lp:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Datum poroda?
2.5.2005 22:20:50   
cmokec
Popolnoma se strinjam z Abby. Me je kar pogrelo, ko sem prebrala. Bodi vesela, da si lahko zanosila, da si pripeljala nosečnost do konca. Otrok bo prišel v tvoje naročje, ko bo pripravljen. Veš, vse se odvija tako kot se zaradi otroka in ne zaradi vaju.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Datum poroda?
3.5.2005 10:27:19   
kofetek2010
:)-:)-:)- sama si nisem želela roditi na 13-ega, ker je bil petek, a se je ravno to zgodilo :)-:)-:)- vse je v glavi, seveda! :zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Datum poroda?
3.5.2005 11:07:02   
Rozalija
Ha ha jaz sem tudi cel čas govorila kako bom rodila 19, da bi bilo lepo zaporedje. Bolj v hecu seveda. Pa je mala imela svojo voljo in prišla 24.

To je čist mem. Kadar pride pač pride. Če bi bila bogata pa bi si zrihtala CR na 19 pa bi bilo. Pa najbrž bi mogla kje drugje živeti.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Datum poroda?
10.5.2005 9:58:59   
Barbara L
Punce hvala za vaša mnenja.

Saj vem da je najbolj pomemben otroček, vprašanje je bilo postavljeno bolj iz radovednosti, kot iz obremenjevanja z datumi. Saj veste da je 9 mesecev dolga doba in imamo čas razmišljati o vsem mogočem, tudi o nepomembnih stvareh.

Nosečke uživajte, mlade mamice pa stisnite svoje sončke!

Barbara L:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......