puncica -> 11. mesec - s čim se lahko pohvalite? (2.5.2005 10:58:16)
|
Danes praznujemo 11 mescev, ma kako ta čas teče je neverjetno, kmalu bo leto od kar sem bila v porodnišnici, kr ne morem verjet. Me pa zanimajo vaši 11. mesečniki, kaj znajo in kako napredujejo, dejte se mal považit. Naša: - je še vedno pod povprečjem pri teži in višini (mi ji pravimo drobižek):)- oblačila še vedno 68, kakšno oprano tud 74 - ponoč še vedno ne spimo tako kot je treba čez dan pa je malo bolje - v avtu je muka totalna muka se vozit, ker nam je slabo in kr naprej bruhamo :(( - naredimo že nekaj korakov( cca 10), ko pozabimo da je bolje it po štirih in na koncu poti čaka neki zelo zanimivega - po štirih še vedno šibamo kot za stavo - radi bi bili kr naprej zunaj in ko mami zapre vrata je jok do onemoglosti - zdej se že jezimo če mami kej vzame z roke - znamo oponašat mucija (auu), prašička (grrr), oslička (iaiaia - to tako da zrak noter vleče :)- )kužeka (vavava), avto oz. vse kar je na kolesih (grrr), ampak še vedno je večina stvari kr aaaaaaaaaaaaa. :zmeden2: - naštimat musko na harliju (tricikl) - naštimat musko na polžku - pokazat kamelo, mucija, ogenjček, kolo, kokoške,... - ljudi se še vedno ne bojimo ampak nikjer ni tako lepo kot pri atiju (ne mamici:zmeden2: ) - atija kličemo mammmmm ( le zakaj!!!! :zmeden2::(( ) Pa še kup stvari. Kako pa vaši 11 mesečniki, kako napredujejo?
|
|
|
|