Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 2.5.2005 11:24:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Bili smo v Herbersteinu 2.5.2005 12:27:35
|
|
|
|
superfly
|
Ninika, lepe slikce. Se mi je zdelo, da boš ta prava - sva ble sošolki na faxu na ANJ, pa tvoj dragi je iz mojih krajev doma. Ne vem, če se boš spomnila ktera sem, k sem bla v zadnjem letniku bl malo na faxu (kar se pozna, saj mi še kr ni uspelo diplomirat), sva pa parkrat govorile o tem, da sva z Edijem iz istega konca. Aja, pa sem te vidla pred kratkim na faxu na podelitvi diplom - tak da čestitam :rozica: - mi moraš povedat recept kak ti je to uspelo, men je prava muka :( lp, superfly
|
|
|
|
Bili smo v Herbersteinu 2.5.2005 19:23:39
|
|
|
|
Blink1
|
Ojla Bagi, nismo bili v gradu, ker nismo imeli dovolj časa. Smo šli namreč šele ob enih iz MB. Naslednjič si bomo defenitivno ogledali vse. Ola Superfly...se mi dozdeva katera bi lahko bila, pa nisem najbolj ziher. A si imela take rdeče lase?:zmeden2: He he...recept za diplomiranje??? Evo, zdaj ko si noseča imaš največjo motivacijo da diplomiraš:):) Jaz sem imela rok 24.7., diplomirala pa sem 2.6.:bravo::bravo: Lani:)-:)-
|
|
|
|
Bili smo v Herbersteinu 3.5.2005 12:41:28
|
|
|
|
superfly
|
Hi, ja, bom kr ta prava - rdeči lasje, ime mi je pa Teja, sej ni kaj skrivat :) Svaka ti čast, da si bla tolk pridna, men v nosečnosti ni uspelo naredit niti enga izpita :(( Me je tolk zasekalo, da sem sam spala in sanjala. Katastrofa, bo treba vseh devet mesecev nadoknadit, se tolažim, da mi itak najbolj rata ko sem v časovni stiski in pod pritiskom :zmeden: sej bo, vse ob svojem času. Ti, a si se na naš konc preselila? Jaz sem šele par mesecev spet nazaj, na vmesnem postanku, tak da nimam pojma, kaj se v naših krajih dogaja. Se mogoče kaj srečava, čeprav sem jaz zdej bl doma, k me alergija matra pa ne upam iz hiše, itak pa sem v že v nizkem štartu, če bo treba it rodit :bravo: mej se, superfly
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......