TaRe* -> Pa to ni res? (2.5.2005 22:17:45)
|
Ja,jaz sem bila tudi že naplahtana,tako in drugače.Očitno privlačim ljudi,ki vedno obljubljajo,storijo pa malokdaj:(Ravno to načelo-bodi do drugih tak,kot hočeš,da so drugi do tebe-,mene že vse življenje tepe.Ponavadi se zanesem na ljudi,ki kaj obljubijo,ker bi jaz na njihovem mestu obljubo brezpogojno izpolnila(razen v primeru višje sile),pa jih dobim po glavi...ker vsi pač ne delajo tako...na žalost. So pa še ene vrste ljudje,pri katerih,pa res ne veš,al so za pomilovat,al za brcnit v rit....to pa so taki,ki SEBI obljubljajo nemogoče stvari,potem pa se pred dejstvom podelajo:zmeden2 Jaz si vedno rečem...nikoli ne reci NIKOLI,ker tega se največ poje....naprimer,ko nekdo reče.....tukaj me nikoli več ne boste videli.......potem pa že drugi dan ves skesan privleče tja svojo rit...:zmeden2: Saj so revčki:zmeden2::zmeden2::zmeden2: Sem vesela,da sem kakršna sem...čeprav včasih koga zaman čakam,čeprav koga zaman iščem....takrat si rečem...glavno,da jaz držim obljubo,pa sem zato srečna.:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|