KAKO SE SNEMA FILME (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MEGY_Patricija -> KAKO SE SNEMA FILME (2.5.2005 0:20:58)

POMOC!!!!!!!!!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo:

TUDI SAMA BI RADA FILME SNEMALA PA NE ZNAM

Tudi sama bi rada iskoristila internet pa ne znam filmov in risank snemat vidi pa da nekatire to znate zato prosim za pomoc
imam program pa ga ne znam ponucat prosim za podrobna navodila vam bom zelo hvalezna

LEP POZDRAV od MEGY:sloncek::sloncek:

Annny -> KAKO SE SNEMA FILME (2.5.2005 0:34:08)

Kateri program pa imaš?
Lp

MEGY_Patricija -> KAKO SE SNEMA FILME (2.5.2005 0:38:28)

OJLA :sloncek::sloncek:

A je se katera budna
Ima REV KONECCKT

UPAM DA MI BOs
` LAHKO POMAGAKLA

tesa -> KAKO SE SNEMA FILME (2.5.2005 9:48:22)

Če hočeš potegniti z neta filme, risanke ali musko moraš imeti inštaliran in aktiviran program za te reči. Eni prisegaji na Emule, drugi na Kazaa, treji na ABC++ in verjetno jih je še morje.
Skratka brez tega ne gre. Ko boš imela program inštaliran, šele takrat lahko vlečeš dol različne stvari.
Programe pa dobiš na različnih straneh na netu. Točno kje, ti pa na žalost tut jst ne znam pomagat, ker to pa prepuščam mojmu možeku:)-
Lp:miska:

tesa -> KAKO SE SNEMA FILME (2.5.2005 9:56:18)

A Rev konecckt imaš za to? Sory nisem dobr prebrala:zmeden:
Na tega se sicer ne spoznam, vse ostale smo že imeli; je pa sigurno kje opcija Search in ko se ti to odpre
vpišeš kar želiš. Potem se ti naloži en kup najdenih in trenutno aktivnih iskanih zadev. Klikneš na tiste, ki jih želiš in potem se ti samo uleče dol.
Pogledaš pod opcijo traffic in vidiš ali sploh gre in s kakšno hitrostjo.
Nekatere stvari grejo hitro, druge sploh ne. Odvisno od tega kako daleč je tisti od katerega vlečeš, kako zmogljivo imaš linijo(najboljše še adsl)....
No ne vem če sem kaj pomagala, ker tvojega programa ne poznam.
lp:miska:

MEGY_Patricija -> KAKO SE SNEMA FILME (2.5.2005 11:08:44)

Tessa lep pozdrav :rozica::angel::angel::angel::rozica::rozica:

Tudi ce mi ne bo poratalo hvala za odziv bom pa poiskusila, tudi za e-mule sem ze slisala in ga tudi imela na namizju pa so mi svetovali da je ta bolsi.A vseeno hvala ti.
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

LEP POZDRAV OD MEGY

buškica -> KAKO SE SNEMA FILME (2.5.2005 23:02:38)

RevConnect uporabja iste strežnike kot e-mule, le da je bolj nestabilen. Jaz ti priporočam e-Mule. Najde vse živo, le potrpežljiva moraš biti, ker lahko mine tudi do dve uri preden prideš na vrsto za download. Ko pa enkrat steče, šiba kot namazano.

Stran: [1]