ronja -> RE: kako ravnati s trmastim 16-mesecnikom?... (20.4.2009 21:54:42)
|
asih k jo vidim takole kričat, se mi srce trga in gre še kr meni na jok...skoraj se spozabim in bi jo najraje dvignila in objela... Hm, jaz pa točno to naredim, pa se ne meče po tleh in neha izsiljevat, samo potolaži se... Če se začne jokat, jo objamem, saj očitno to rabi, saj tudi jaz rabim to, če se jokam... ne dobi pa nujno tega, kar hoče oz. zaradi česar je začela tulit. Ampak objem pa dobi, vedno, kadar hoče. navadno pomaga. Danes sta recimo obe začeli jokat, sta bili zmatrani in zaspani in Ronja je še nekaj hotela, sem že pozabila kaj. Pa sem na srečo ostala lepo mirna in objela ronjo, da se je potolažila, Lejla se je medtem še kar drla v mojih rokah, ampak se mi je bolj splačalo najprej še Ronjo objet, kot pa jo najurit, da naj da mir, ker bi se potem samo obe drli. Tako je ronja lepo bila zadovoljna, pa pomagala tolažit Lejlo in potem je še celo lepo razumela, da moram it v drugo sobo uspavat Lejlo in dala takrat mir. če ji ne bi takrat namenila tiste minute prej,pa to gotovo ne bi šlo. Pripenjanje pri nas ni problem, ker smo jo od nekdaj pripenjali in tudi midva se vedno pripneva in zato verjetno to jemlje kot samoumevno.
|
|
|
|