Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
midva sva čist obupana - na pomoč!!!! 2.5.2005 9:02:15
|
|
|
|
bini
|
hvala vsem za odgovore... ja, zvečer dobi mleko (sicer ne sladkano) in že od rojstva ji v sobici čisto tiho igra nežna glasba... očitno tud to ni v redu - smo poskusili brez, je blo še slabš.. velik mi pomaga že to, da vem da ni samo pri nas tako in da podpirate jokanje... danes je bla že boljša noč, ker sem jo nekajkrat pustila jokat - ampak ona sedaj stoji ob posteljici in kliče.. potem sem jo hodila polagat nazaj, ampak ob dveh sem jo pa k sebi vzela, da je blo boljš do jutra... sva pa z možem sklenila, da bova zdržala enkrat do konca - takoj ko bo čist zdrava, da ne bova imela slabe vesti (trenutno je na antibiotikih, ampak čez dan je čist v redu)... ni mi pa jasno miška, kje si ti svoje dobile - da pri šestih vsi spijo - svaka čast!! morda pa je pri vas kakšno polje ekstra spalne energije.. kakorkoli - držite pesti, da bo kmal boljš :rozica:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.5.2005 9:03:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
midva sva čist obupana - na pomoč!!!! 2.5.2005 9:14:15
|
|
|
|
bini
|
ja, a vi mate tud vneta ušesa :(.. čimprejšnje okrevanje, pa da se ne bi ponavljajo (pri nas je že drugič v 2 mesecih)... glede tele noči pa čisto tiho bodi in upaj da se bo ponovilo vsaj še nekajkrat ;)
|
|
|
|
midva sva čist obupana - na pomoč!!!! 2.5.2005 9:21:33
|
|
|
|
HuAnita
|
Bini, globoko te štekam! Meni kakšno noč spet spi 5-6 ur v spancu, potem pa spet dva tedna budnica na max. 3 ure!:(( Pustiti jokati se pri nas ni obrestovalo. Pa še nekaj mi je kolegica povedala: (pazi sosedovo punčko večkrat) - otrok lahko ob hudem in dolgotrajnem joku pade v nezavest. Baje se je njej to naredilo, pa so noreli na reševalno postajo, potem jih je pa pediatrinja ful nautlila, kaj se grejo, da se lahko otrok od joka 'pretrga' in celo umre:zmeden2: :zmeden2: :zmeden2: Še zdaj ne vem, če gre temu verjeti, ampak očitno so tudi taki otroci.
|
|
|
|
midva sva čist obupana - na pomoč!!!! 2.5.2005 9:45:00
|
|
|
|
india
|
Ja,Bini, zgleda, da delam nevede po starih preizkušenih receptih: ponavadi za večerjo spijejo mleko z medom ( pomirja in še zasapni postanejo). Je pa res, da sva z možem oba taka, da ko vidiva posteljo ni problema,že zaspiva. Morda jih pa moraš imet več, da potem tako spijo????:)-:)-:)-:)- Moji taveliki so še sedaj vsi v mižovi, le tamaladva sta od sedmih auf:((:((
|
|
|
|
midva sva čist obupana - na pomoč!!!! 2.5.2005 10:04:02
|
|
|
|
tesa
|
Tut jst ti ne vem nič svetovati, le lahko te potolažim, da nisi edina:zmeden: Tudi mi že devet mesecev spimo na obroke:zaspan: NA nalot moj mali noče ne dude in ne flaške, tako da je to nalogo prevzela mamina "duda" in se priklopne tudi po 8x na noč:( Moje mehko srce pa mi ne da, da bi končno naredila temu konec in ga pustila jokati:zmeden: Ah če sem pri puncah zdržala skoraj dve letu, bom tut pr njemu. Sej se mi bo potem še kocalo po teh prijetnih;čeprav :zaspan:nočeh. lp:miska:
|
|
|
|
midva sva čist obupana - na pomoč!!!! 2.5.2005 13:45:52
|
|
|
|
bini
|
hm.. da bi jih imeli 6 kot ti, mislim da ne bo šlo..čeprav ideja ni slaba :)-.. morda bi si jih pa izposodili kakih 5, da bi se naša naučila spat 8) huanita - tole o jokanju me je pa mal prestrašlo in bom takoj jutri povprašala še našega pediatra za mnenje.. čeprav misilm, da je to bolj redek primer - skoraj ne poznam starša, ki ne bi vsaj kdaj pustil svojga otroka jokat iz trme, tako da ....no, ne vem.. pa hvala za opozorilo vseeno :zmeden2:
|
|
|
|
midva sva čist obupana - na pomoč!!!! 2.5.2005 17:48:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Bini, sicer sem pozna, ampak iz srca: Ana naj gre v svojo sobo! In tam jo pustita ne glede... Pri nas je bila zgodba popolnoma enaka vaši, od dne pa, ko je šla spat na svoje, spi 12 ur non-stop. Probajte! Če seveda prostorsko zmorete.
|
|
|
|
midva sva čist obupana - na pomoč!!!! 2.5.2005 21:28:55
|
|
|
|
Gina
|
Bini, Meta ima prav, jaz bi tudi tako naredila. Pa še nekaj, nič se ji ne bo zgodilo in nobenih čustvenih travm ne bo imela zaradi tega. :)
|
|
|
|
midva sva čist obupana - na pomoč!!!! 2.5.2005 23:07:00
|
|
|
|
bini
|
ja no, glih zdejle jokamo :(... očka me drži nazaj, da ne hodim prepogosto tja... ja, ona itak že spi od 2. meseca v svoji sobi, tko da to ni problem... problem je, da je tako težkooooo vztrajat - minuta njenega joka se meni zdi kot ena ura :((:((... no, zdejle že drugič joka po 10 minut - potem jo grem potolažit in je nič ne dvignem, potem jovo na novo.. bom poročala če je kej boljš blo... hvala vam ker ste :rozica:
|
|
|
|
midva sva čist obupana - na pomoč!!!! 2.5.2005 23:15:37
|
|
|
|
Gina
|
Jaz sem jo božala zraven, samo flaše ji nisem dala. Ti moraš po moje pogruntat, zakaj se sploh joka. Naša je hotela flašo ali dudo. Če ji potem tega ne daš, jo lahko pobožaš ali si celo tam, samo tistega ne sme dobit, za kar te izsiljuje (duda, flaška?). Uh, vseeno si boga. To je res zoprno. Nobenemu ne privoščim tega, samo ne gre drugače.
|
|
|
|
midva sva čist obupana - na pomoč!!!! 2.5.2005 23:20:57
|
|
|
|
bini
|
ma nič noče - dudo vrže ven, čaja noče... ko pridem jo potolažim in celo zadremucka za nekaj minut, potem pa spet od začetka...:((:(( zdajle sedi, gleda v vrata in hlipa - vmes neha za nekaj sekund, pa spet... mož pravi da morava vztrajat -sej vem da ima prav, jest pa tle gor visim da lažje preživim, spat je itak nemogoče.... joj to moje malo sončece, kako zelo hudo je spat :zmeden:
|
|
|
|
midva sva čist obupana - na pomoč!!!! 2.5.2005 23:23:17
|
|
|
|
Gina
|
A veš kaj mojemu:duda: čez dan pomaga - da zaprem vrata od sobe. Če so odprta skoz ven gleda in čaka, a ga bom pogledala ali dvignila. Če so pa zaprta, pa se uleže in zaspi.
|
|
|
|
midva sva čist obupana - na pomoč!!!! 2.5.2005 23:25:55
|
|
|
|
bini
|
gina ti si ful faca ko maš tolk potrpljenja z mano :rozica:... zdejle ful pomaga, da tkole čvekam - mož bere knjigo in ima walkman na glavi - po moško pač.. jest pa moram vsaj mal slišat kako joka, da vidim da je vse v redu... zdajle je že 2 minuti tišina - najdalj do zdaj - misliš da je samo zatišje?? do zdajle je v bistvu jokala že cca 40 min vsega skupej s tolaženjem skup.. drži pesti :angel:
|
|
|
|
midva sva čist obupana - na pomoč!!!! 2.5.2005 23:30:01
|
|
|
|
Gina
|
Jaz držim pesti, da bo zdaj pančkala. Mi pa čvekamo veš, na temi: čveke vseh...pojma nimam, kako gre naprej. Pridi tja, no.
|
|
|
|
midva sva čist obupana - na pomoč!!!! 2.5.2005 23:36:00
|
|
|
|
bini
|
zdejle je že več kot 5 minut, tako da vsaj za nekaj časa bo najbrž mir.. je čist premočena od kričanja - bi mogla ti vidt kako je zaspala - čist nepredstavljiv položaj nog, glave...:zmeden: hvala za povabilo, ampak se bom kar direkt spat spravla, ker bog si ga vedi če bo treba ponoči vajo ponavljat..pa rabim mal baterije napolnit. hvala ti za podporo, pa fajn čvekajte 8) lahko noč
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?