Gina -> midva sva čist obupana - na pomoč!!!! (1.5.2005 22:13:44)
|
Ja, bini, jaz te čisto razumem, sem to 3 leta skozi dajala. Pomagalo je potem to, da sem jo enkrat pa čisto zares pustila jokat do konca. Če se to odločiš, ne smeš popustit. Če jo pustiš eno uro jokat, potem jo pa k sebi vzameš, nisi naredila nič, razen da si jo navadila, da se trma izplača in drugič bo še dlje tulila. Potem je boljše, da jo sploh nič ne pustiš jokat. Ko boš čisto fertik od utrujenosti in res ne boš mogla več, boš to tudi naredila. Dokler pa se ti ona bolj smili, kot ti trpiš, boš pa ponoči vstajala. Ne reci, da sem nesramna, ker še predobro vem, kako človeka želodec boli, ko otrok joka. Mamice smo narejene tako, da tega ne prenesemo za nobeno ceno. Se je meni tudi moja smilila in sem preveč poslušala druge, ko so mi govorili, samo ne jo pustit jokat. Ampak njih ona ni 30x na noč zbujala 3 leta skupaj. Oni niso mogli vedeti, kako je človeku, ki tako dolgo ne spi niti eno samo samcato noč. Ampak če je sita in previta in je to prebujanje samo izsiljevanje, potem se nikar ne počuti krivo, če jo samo božaš, vstaneš pa ne, niti ji ne daš flaše ali dude. V par dneh boste spali in to sigurno.
|
|
|
|