liliana -> RE: široko povijanje (12.3.2009 15:44:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesela veselka Zanima me - vse tiste, ki široko povijate - koliko plenic daste za široko povijanje - DVE ali TRI? V bolnici so mi na pregledu dejali, da naj zacnem povijati na siroko, ko pa sem vprasala s koliko plenicami - DVEMI ali TREMI pa je zdravnik dejal ''z DVEMI ali TREMI'' - TOREJ NISEM DOBILA KONKRETEN ODGOVOR. Je res vseeno? Zanima me, vse tiste, ki široko povijate, koliko plenic dajete? Je potrebno še na kaj drugega biti pozoren pri širokem povijanju? Zlikate te plenice ali date nezlikane - ki so potem nekak ''debelejse'' spodaj? Mi smo imeli široko povijanje, ker je bil desni kolk 1b, 3 mesece in je to izgledalo tako: pamperska, dve plenici in povijalna plenico.......tisti dve plenici si moral dati na tri dele......mi je pa sestra v zloglasni murskosoboški porodnišnici prav lepo praktično na otroku pokazala kako to izgleda....... Plenice sem pa likala, če sem jih sušila v sušilcu, ker so bile tam precej zmečkane.....ker pa smo imeli široko povijanje poleti, pa mi je mami pokazala, kako naj plenice na štrik obesim, da jih ni treba likati.......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|