sxy -> RE: ali se vam zdi pošteno-poštnina pri nakupu preko spleta (6.3.2009 19:24:49)
|
povrhu vsega, si pa omenjeni prodajalni fajn zastonj reklamo naredila na RR. ampak si najbrž pričakovala, da bomo to malomaso vsi popljuvali. ne nisem pričakovala tega, ker tudi nisem pljuvala po njenih izdelkih, ti so cool, kot sem že povedala. Sem samo povprašala glede mnenja okoli poštnine in poštnine po predplačilu, saj tega nisem navajena, saj sem navajena na plačevanje po predračunu brez poštnine oz. nakup čez določen znesek in ponovno brez poštnine, no mogoče sem pa razvajena, ker druge strani pač na tak način razvajajo svoje kupce in kot sem rekla, bom drugič plačevala po povzemu, da bodo drugi čakali na moj denar, ne pa da bodo z njim razpolagali še pred odpošiljanjem naročenega. Oz. v točno tej spletni trgovini bom pa raje kr osebno šla dvignat kar bom želela naročit, saj so blizu mene in mi je sedaj tudi ponudil osebni dvig, tako ne bo stroškov pošiljanja in nepotrebnih stroškov preplačila. In predvsem ne bo jeze. Pa še takoj bom dobila željeno in še videla kaj imajo še druga na razpolago. Sicer bom verjetno zapravila še več, ker bom videla več, a bom tudi dobila več. Če je pa fajn reklama pa ne vem,res da je vsaka reklama, tudi slaba, kao fajn reklama, ampak mislim da prav tako se bo nekaterim zdelo odveč preplačevati stvari.
|
|
|
|