Mehčalec Duel (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Korina1 -> Mehčalec Duel (6.3.2009 12:43:24)

Ste že probali mehčalec Duel? Kateri vonj se vam zdi najboljši?
Včeraj sem ga prvič kupila in sicer tistega ki je ciklama barve Pure cashmire. Danes prvič oprala z njim in po celi hiši lepo diši. Ali ostali vonji tudi tako dišijo? Me pa moti edino to da je rumen samo v dvolitrski embalaži.

Splišni -> RE: Mehčalec Duel (6.3.2009 12:49:25)

Jaz imam rumenega Duel. Kaj pa vem, meni nič kaj posebno ne diši.

melanija -> RE: Mehčalec Duel (6.3.2009 13:53:57)

Jaz imam modrega, sem ga dobila zraven pralnega praška kot reklamo.
Glede na to da nikoli ne uporabljam mehčalcev, diši zelo in zelo dolgo. Sem sinu 14 dni nazaj oprala kapo in šal in dala malo mehčalca zraven pa še sedaj ful diši.

timoteja -> RE: Mehčalec Duel (6.3.2009 22:04:22)

Meni je duel zakon,

Korina1 -> RE: Mehčalec Duel (7.3.2009 11:47:02)

Se pravi da obstaja rumen, pa roza in moder Duel. A mogoče še kateri?

Katja_Ž -> RE: Mehčalec Duel (8.3.2009 19:40:58)

Obstaja 5 vonjev mehčalcev Duel in sicer rumen Summer dreams, moder Mountain breeze, vijolčen Lavander fields, roza Pure cashmere in rdeč Red passion.
Res dišijo še kar nekaj časa po pranju. Tudi praški so zelo super!
LP

Korina1 -> RE: Mehčalec Duel (8.3.2009 20:33:43)

Katja Hvala

MLADAMAMICA -> RE: Mehčalec Duel (9.3.2009 8:05:02)

IZVIRNO SPOROČILO: Katja_Ž
vijolčen Lavander fields
Res dišijo še kar nekaj časa po pranju. Tudi praški so zelo super!

jaz imam tega, sem ta mesec prvič sprobala, in je res lep in dolgo diši. pa še drag ni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] prašek pa nisem še probala, ampak ga bom, takoj ko mi tega zmanka

Korina1 -> RE: Mehčalec Duel (9.3.2009 9:50:48)

Ravno poceni tudi ni, ampak glede na to kako lepo diši je vreden svojega denarja.

Katja_Ž -> RE: Mehčalec Duel (27.3.2009 17:59:04)

Malenkost Korina. Moram pa reči, da je Duel cenejši od ostalih znamk...recimo 2 litra mehčalca stane v Merkatorju 3,99 €, Lenor in ostali podobni pa 4,29 €, da o prašku ne govorim. Prašek je odličen, zelo lepo opere, 6 kg pride 12,25 € kar je skoraj 6 € manj od Ariela in Persila, kvaliteta pa je po raziskavah enaka oz. celo boljša. Tako da, punce gremo prat z Duelom ;)
Pa da ne boste mislile, da sem obsedenec s cenami - sem promotorka za Duel :)
LP

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.3.2009 18:05:14)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Mehčalec Duel (27.3.2009 18:11:50)

sem promotorka za Duel :)

pol pa pridi promovirat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

zdej bo vikend, mam 5 strojev za oprat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

bumerang -> RE: Mehčalec Duel (27.3.2009 18:13:49)

Seveda sem lavandinega morala preizkusiti.
Rezultat: Od lavande ima samo napis.

Korina1 -> RE: Mehčalec Duel (27.3.2009 19:32:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Katja_Ž

Malenkost Korina. Moram pa reči, da je Duel cenejši od ostalih znamk...recimo 2 litra mehčalca stane v Merkatorju 3,99 €, Lenor in ostali podobni pa 4,29 €, da o prašku ne govorim. Prašek je odličen, zelo lepo opere, 6 kg pride 12,25 € kar je skoraj 6 € manj od Ariela in Persila, kvaliteta pa je po raziskavah enaka oz. celo boljša. Tako da, punce gremo prat z Duelom ;)
Pa da ne boste mislile, da sem obsedenec s cenami - sem promotorka za Duel :)
LP

Za cene praška ne vem, ker vedno kupim Mercatorjevega in je 4kg vreča 5€

pupika -> RE: Mehčalec Duel (1.4.2009 7:18:17)

Meni pa zelo lepo dišijo cunje če perem z praškom dash iz mullerja in mehčalcom lenor, res je velika raztlika napram kakemu arielu, ali pa dashu, ki je kupljen v navadni trgovini.Pa še opere lepo, in po dashu so cunje res bele. Je moja sestra rekla, da če kupi dash v navadni trgovini cunje niso bele, ko pa kupi dash v italiji pa so bele.

Stran: [1]