BIO in demeter otroška hrana Sunval (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


simona2 -> BIO in demeter otroška hrana Sunval (6.3.2009 12:31:28)

Ali katera pozna BIO in demeter otroško hrano Sunval? Sem gledala na spletu pa zgleda, da je narejena po strogih kriterijih. Pa nekoliko drugačne kombinacije so kot jih ima Hipp in ostali.  




Čmrlika -> RE: BIO in demeter otroška hrana Sunval (6.3.2009 14:10:28)

že slišala ja, pa papcali smo jo tudi, so strogi kritweriji. te kaj konkretno zanima?




simona2 -> RE: BIO in demeter otroška hrana Sunval (6.3.2009 14:47:05)

Niti ne konkretno, ampak zgolj kvaliteta pa okus same hrane. Ponavadi so otroci najboljši indikator tega. Videla sem, da je večina stvari že od četrtega meseca, pa še piškote imajo, ki pa so brez mleka, kar do sedaj še nisem nikjer najdla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Kako pa je vaša pika sprejela to hrano?




Hope2 -> RE: BIO in demeter otroška hrana Sunval (6.3.2009 15:26:02)

Kje jo pa kupiš lahk?




Tisana -> RE: BIO in demeter otroška hrana Sunval (6.3.2009 15:46:23)

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Kje jo pa kupiš lahk?
 Tole je z njihove spletne strani: 
Prodajna mestaBIO in demeter otroško hrano Sunval lahko kupite v:

- Lekarna Vir, Čufarjeva 23, 1230 Domžale
(Delovni čas: od ponedeljka do petka od 8.00-19.00 in ob sobotah od 8.00 - 12.00)

- Zrno do Zrna, Trubarjeva cesta 8, Ljubljana
(Delovni čas: ponedeljek-petek od 6.30h do 19.30h, sobota od 8.00h do 15.00h, nedelja zaprto)


- Prodajalni RŽ, Celovška cesta 79, Ljubljana  Lokacija prodajalne.
(Delovni  čas: ponedeljek-petek od 9.00h do 19.00h, sobota od 9.00h do 13.00h, nedelja zaprto)                     
      


- Babnik Barbka - Lekarna Brod, Tacenska cesta 120, 1210 Ljubljana - Šentvid
(Delovni čas: ponedeljek-petek od 8.00h do 19.15h, sobota 8.00h do 13h, nedelja zaprto)


- poslovalnicah Baby Centra in sicer v sledečih:        
      

  • BABY CENTER BTC - HALA 11, Šmartinska c. 152, Ljubljana
  • BABY CENTER RUDNIK - SUPERNOVA, Jurčkova c. 224, Ljubljana
  • BABY CENTER ŠIŠKA - Poleg Hipermarketa Mercator, Celovška cesta 268, Ljubljana
  • BABY CENTER CELJE - TRGOVSKI CENTER PLANET TUŠ, Mariborska c. 128, Celje
  • BABY CENTER MARIBOR - TABOR, Titova 62, Maribor




lily975 -> RE: BIO in demeter otroška hrana Sunval (6.3.2009 22:35:01)

Ta hrana za otroke se lahko naroči tudi preko neta ,kr na njihovi strani .Jaz sem jim poslala mail in dobila domov brezplačni vzorček kašic .




deaprah -> RE: BIO in demeter otroška hrana Sunval (28.1.2010 11:59:01)

Živjo,

hrana od sunvala je FANTASTIČNA! moja mala je najprej mela fuuuuuuul probleme z mlekom, smo probal VSA mleka v Sloveniji tud nekaj BIO kvalitete, in NIIIČ ni ustrezalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], potem sem že naročala iz tujine in spet isto. No potem mi je pa soseda dala od Sunvala mleko Baby sun 1 in od takrat smo zmagal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]KONČNO[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Tko da jst sem NEVERJETNO hvaležna za Sunval. Zdej ko že dodajam GH sem pa tudi ostala na Sunvalu. Polnozrnate kašice so pikici NORO dobre, itak pa vse sadne kašice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Toplo priporočam, da pa o BIO kvaliteti ne zgubljam besed. Mal sem tud pogledala drugje na sajtih, dobil so kar nekaj nagrad, tko da kakorkoli že BRAVO SUNVAL[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Lep pozdravček!

DEA




Urska09 -> RE: BIO in demeter otroška hrana Sunval (28.1.2010 14:35:39)


IZVIRNO SPOROČILO: simona2

Ali katera pozna BIO in demeter otroško hrano Sunval? Sem gledala na spletu pa zgleda, da je narejena po strogih kriterijih. Pa nekoliko drugačne kombinacije so kot jih ima Hipp in ostali.  

Jaz sicer nimam Sunval-a, uporabljamo pa Holle. Zelo podobno. BIO demeter. Naročili smo kar preko neta. Razne žitarice, kaše (mlečme, sadne), riž,....Mislim, da sta trenutno edini znamki BIO Demeter otroške hrane pri nas.

Smo zadovoljni. No, vsaj pikica se nič ne pritožuje [sm=smiley36.gif]




pikapolončica -> RE: BIO in demeter otroška hrana Sunval (28.1.2010 17:57:33)

zelooo smo zadovoljni s sunvalom...kašice so odličnega okusa in naš malček jih zelo rad papca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] mleko sunval se sicer pri nas ni odnesel, na žalost, toda kar se tiče GH pa kapo dol. pa še pestro izbiro kašic imajo.




Ringarajčka -> RE: BIO in demeter otroška hrana Sunval (29.1.2010 10:20:31)

Pozdravljene,
me smo iz te serije kupili mešanico z borovnicami, ki naj bi bile zelo zdrave (http://www.sunval.si/sl/index/product/id/9). Vedeli smo, da borovnice povzročajo zaprtje, ker pa je kašica v kombinaciji z jabolkom in ker je na kozarčku izrecno pisalo, da mehča blato (gl. spodaj), smo nasedli. Punčka prej nikoli ni imela težav z zaprtjem, po tej kašici pa je pri kakanju jokala, tako da pozor.
Ko sem pregledala tudi druge okuse te serije, sem videla, da je napis, da mehča blato, kar na vseh. Glede certifikatov sicer nisem strokovnjak, spomnim pa se, da so v oddaji o varstvu potrošnikov v zvezi z jogurti povedali, da pridobitev certifikatov stane veliko denarja, zato si to lahko privoščijo samo velike firme. Če torej neka hrana nima nekega certifikata, to še ne pomeni, da je slabša.
Hrano sunval mi je priporočila patronažna. Ne vem, ali to pomeni, da je res tako dobra, ali pa je zadaj kaj drugega. Preverite same, mi svoji punčki mešanice z borovnicami kljub napisu na steklenički, certifikatu in priporočilu več ne bomo dajali.



KAŠICA JABOL.KO in BOROVNICA (BIO/demeter), po 4. mesecu.

Odlična dopolnilna hrana za dojenčke in otroke nagnjene k alergijam, del mešane prehrane,  nizka vsebnost alergenov, brez glutena, brez mlečnih beljakovin, brez dodanega sladkorja, brez sredstev za zgoščevanje, brez dodanih arom in barvil, brez škodljivih primesi in konzervansov (po zakonu). Mehča blato.

Borovnice so izjemno zdrav sadež. Vsebujejo veliko antioksidantov, flavonoidov in drugih pomembnih vitaminov za zdrav razvoj otroka. Sestavine jabolka*(93%), borovnice** (7%)
*iz biološko-dinamične pridelave (demeter),
**iz visoko kontrolirane ekološke pridelave (BIO). Navodila za uporabo in ostali podatki Navodila za uporabo:
Kašico lahko ponudite tudi hladno. Neuporabljeno vsebino dobro zaprite, hranite v hladilniku in porabite v dveh dneh. Datum uporabe označen na robu pokrova.

Kontrola:
DE-007-oko Kontrollstelle. Proizvajalec: SUNVAL GmbH, Nemčija.

Uvoznik:
BIO SVET, Iris Szilagyi s.p., Smlednik 118, 1216 Smlednik, www.biosvet.si,  info@biosvet.si




tecka -> RE: BIO in demeter otroška hrana Sunval (29.1.2010 14:11:22)

Sprobala nekaj stvari. Po (mojem) okusu nič drugače od drugih proizvajalcev. Tudi cene so dokaj primerljive. Še en ponudnik, bi rekla jaz. 




Stran: [1]