Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kje se skrivate danes??????? 1.5.2005 19:23:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla punce! Lep pozdrav vsem skupaj.Joj,danes pa je na tem našem forumu res žalosten :((:((:((:((,kje se vse skrivate?Se kar vidi,da je praznik in ste vse na potepu.Midva z mojim :love::love::love: sva maloprej prišla domov iz Voljčega potoka :rozica::rozica::rozica::rozica: med rožicami vsa se imela supšer,lepo vreme upam,da bodo slike lepe,...sedaj pa že gledava kasto in kamere in obujave lepe spomine na današnji izlet. Upam,da ste tudi ve vse skupaj preživele lepe praznike in seveda še jutri se potepajte,in uživajte v zadnjem prostem dnevu tiste,ki hodite na šiht. Ja pa še nekaj test je bil negativen,moje :hudicek: pa še tudi danes od nikoder,je pa res lepa novica,mar ne??????' Punce vse bližje sem koraku,da bom zazibala kar :duda::duda: naenkrat,ha,ha,ha...... LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Kje se skrivate danes??????? 1.5.2005 20:02:47
|
|
|
|
aljča
|
Jest sem malo prej prlezla iz pojstle sem tolk :((in boga ker sem dobla:hudicek:.Ampak današnji dan smo vseeno preživeli na sončku in pr prijatlih.Domov smo prišli ob petih pol sem pa kar skup zlezla.Zdej moram nalgasine papkat ker me tolk boli:(. Punce uživite še jutri bo zopet sonček jazt pa upam, da bom jutri kej boljše volje v zgori in od spodi;):) Čao Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Kje se skrivate danes??????? 2.5.2005 15:53:23
|
|
|
|
girly
|
jah, tkole je tole. važno, da sta se mela z :love: fajn. najbrž je full lepo,a ne?midva sva tud bla ene dve leti nazaj, letos pa nisva šla...mogoče spet drugo leto, bova takrat že :duda: s sabo peljala :)- drgače vaju pa z aljo čisto razumem.ampak ne obupat, sej bo punce, bo.samo pozitivno mislit in veliko :sloncek:,a ne :)- jst sm v podobni situaciji kot ti mojca. sem v četrtek delala test in je bil negativen :( ,ampak :hudicek: pa še vedno ni. včeri me je full bolel trebuh in sm bla prepričana, da bo pršla,ampak nič...samo sej ta mesec me je že ene parkrat tko bolel trebuh kokr ,da bo :hudicek: vsak čas tu, a je ni in ni.:grrr: jst samo upam, da čimprej pride in bova spet veselo :sloncek:, da bova končno najino :duda: nardila lep dan :muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
imenaluncaakatero ime za punčko???Kaja (
31%)
Ela (
45%)
Lia (
24%)
Število vseh glasov: 216Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!