vesna35 -> RE: Tednik-pomoč družini (11.3.2009 10:08:20)
|
Pozdravljene! Tudi sama sem doživela nekaj podobnega. Moj oče je zbolel za levkamijo (AML) oktobra 2008. Tedaj se mi je sesulo življenje. Pred petimi leti mi je umrla mami, ki je zbolela za pljučnim rakom, z mojim očetom pa tudi ni kazalo nič dobrega. Ker je bil star 64 let so mi rekli, da ima zelo slabe možnosti preživetja. Bilo me je grozno strah, da bom tako kot pri mami naredila premalo in da bo moj oče umrl. Počutila sem se tako nemočno, vendar sem vseskozi iskala variante, kako mu pomagati. V času ko je bil moj oče v bolnišnici v Ljubljani (klinični center) sem prišla še do edinega upanja. Dobila sem telefonsko številko od zdravnice, ki ima diagnostični center oz. ordinacijo v Zagrebu. Ko je bilo konec prve kemoterapije, sva ga z možem odpeljala v Zagreb. Zdravnica mu je povedala vzrok zakaj mu je kostni mozeg nehal delati. Prevelika nakopičenost bakterij. Imel je 5 različnih bakterij ki so mu uničevale celo telo. Imel je že poškodovano srce in možgane saj so ga dobesedno požirale. Z aparaturo, ga je pregledala ugotovila katere bakterije so problem in začelo se je zdravljenje. Predpisala mu je 2 različna antibiotika (Ospen 1500 in še enega na žalost ne vem kako se mu reče) To in še nekatere dodatne vitamine je jemal 1 mesec in ne boste verjeli. Moj oče je bil ozdravljen. Ker seveda nismo verjeli, da je to možno v tako kratkem času (saj so vsi zdravniki govorili da je to dolgotrajno zdravljenje cca.1 leto), je šel do svoje osebne zdravnice in mu naredila vse preglede. Tudi sama ni mogla verjeti kako je lahko tako hitro in enostavno ozdravel. Res je, da je bil v tem času pri meni in je imel strogo dieto oz. zdrav način prehranjevanja, ter red in disciplino pri jemanju teh zdravil. Vendar je to najmanj, kar lahko človek naredi za svoje zdravje. Sedaj je že 4 mesece, ko je moj oče zdrav in živi normalno svoje življenje. Ko ga srečujejo znanci ne morejo verjeti, da je bil lahko tako bolan. Prav tako verjamem, da bi lahko ozdravela ga. Silvana in če bi se odločila za to, ji lahko dam telefonsko številko. Bila bi naročena najkasneje v 5 dneh. Vem, da se sliši neverjetno, vednar je tukaj še veliko primirov, ki jih osebno poznam od drugih ljudi, zato sem tudi pripravljena pokriti stroške pregleda ki znašajo 450 kun= 60 eur. Vse kar bi morala storiti je, da gre na pregled in jo začne zdraviti. Lp, Vesna
|
|
|
|