hijenca -> RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) (11.3.2009 12:33:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem sedaj tako jezna. Sma se z Vidkom ekstra peljala danes v vrtec v Lenart, da bi oddala vlogo za vrtec, ki jo mimogrede nosim že 14 dni, in seveda danes ni nobene, ki bi lahko vlogo prevzela[sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] . Sma se pa potem ustavila na parceli, ker sosedi danes postavljajo Marlesovo hiško in glej ga zlomka, prva etaža je že stala. Saj všeč mi ravno ni, da so tak blizu, ampak kaj čemo. Je pa Videk bil že malo na zraku, sedaj pa upam, da bo zaspal, da imam malo mira. Jaz pa bom danes kuhala rižoto, ker se mi je tako lušta, pa lačna sem, ker sem samo mali košček kruha pojedla, pa mi kruli. 4m od meje je lahko, na drugo pa nimaš vpliva Je malenkost manj kot 4 m, je moral A. podpisat pri notarju, ker drugače ni šlo. So pa to ena A. žlahta, pa saj so vredu. Je pa smešno ko vidiš, da še včeraj ni bilo nič drugega kot klet, danes pa je že prva etaža, z okni in vrati in celo ključi so v vratih[sm=smiley36.gif] Pri nas je bila v 3 dneh pod streho[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ti imaš tudi marlesko??? Ja ta hiša bi naj bila v soboto pod streho, tako je bilo rečeno.
|
|
|
|