Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 15:53:59
|
|
|
|
barbaw
|
Naša bi mogla spat, pa se dere ata ata iz posteljice. On pa je ..... Bi moral biti na poti domov. Upam, da je res, ker drugače bom spet huda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 15:54:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No pa da vidite mojo frajlico kako se ona z babi pogovarja Ta bo tud taka čveka kot moj Vid. Ma je pa pojava Aja, sva bla enkrat pr sosedovih pa je tko čebrnjal, pa je soseda svojmu sinu (1 leto je starejši od Vidka) rekla: "No, Lovro, ti zihr veš kaj ti je Vid povedal, ti bi mogel razumet ta jezik."
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 15:56:52
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je pojedla natanko 4 žličke kosila in konec, sem ji naštimala flašo je pa spila 200AM Večerja bo očitno golaž in polenta Pri nas piha, pa greve vseeno malo ven, da se preluftamo. Čauči Jaz pa sem zdaj Nii ponudila najprej taki grisek za bebe s keksom (ful dober), pa ji je kr gor šlo, potem sem ji naredila (zmiksala) banano, kivi in grozdje pa noče, par žličk, zdaj pa sem ji dala keks in kruh za žulit. Spet niiiiičččč noče jest
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 15:57:57
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem sedaj tako zmatrana, sem tišala Videka z vozekom sedaj eno uro , sedaj pa bi šla najraje spat. Pa žejna sem, moram nekaj spit najprej. za telovadbo Upam, da bo A. hitro doma, da te malo razbremeni in da si malo spočiješ. Nič me ne bo mogel razbremenit, gre namreč tisti avtodel zamenjat. Meni se že tako meša, da sem skoz doma. Malo bi šla kam. Jaz tudiiii. Smrdim v tej bajti, sma se že zmenila z da gremo zdaj en dan v MB v slaščičarno (Ilich), tam mi imajo najboljši sladoled na svetu, mnjami grr, ne mi delat luštov...ilich, ja majo še kaj druga tud dobrega povabiš, ko prideš v MB?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 15:57:58
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naša bi mogla spat, pa se dere ata ata iz posteljice. On pa je ..... Bi moral biti na poti domov. Upam, da je res, ker drugače bom spet huda. Saj bo prišo, pol pa mu jo kr podturi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 15:58:03
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Špelin@- si ti včeraj prebrala tisto z Volgo,al si samo slišal, oziroma prebrala tu ko me je, ne vem več kater vprašala, če se haklam z njo? Me zanima, nisem ziher, če sem objavla post, odgovor na njeno češ naj ji odgovorim, mogoče jo spreobrnem... ma mislim da sem ga, pa da mi ga je modertorka pobrisala...je to mogoče, ne? ej, me razp...njej pa nikoli. pa ne vem, sem res bla žaljiva al kaj? Jaz nimam pojma za kaj se je šlo, ampak je možno da je kak post "zginil". ma ziher ga je zbrisala, se pa sama niti ne spomnim kaj sem točno napisla, vem da sem... ma ko jih me jezi naj me nadere direkt, pa pošlje bilo kam ne pa tak na "skrivaj2 nekaj zgine ...mislim bolano, če je forum naj me še skurca...jo javno ne?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 15:58:15
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Špelin@- si ti včeraj prebrala tisto z Volgo,al si samo slišal, oziroma prebrala tu ko me je, ne vem več kater vprašala, če se haklam z njo? Me zanima, nisem ziher, če sem objavla post, odgovor na njeno češ naj ji odgovorim, mogoče jo spreobrnem... ma mislim da sem ga, pa da mi ga je modertorka pobrisala...je to mogoče, ne? ej, me razp...njej pa nikoli. pa ne vem, sem res bla žaljiva al kaj? Volga spet v akciji čmrlika: na kateri teme sta se to kačile?? se sploh nisva, v tem je fora , samo sem jo vprašala, če mora vedno nekaj...pol ona meni nekaj nazaj in še jaz njej in je zginil post pa opozorilo od RR moderatorke...tema...bio eko zelenjava nekaj takega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 15:59:36
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem sedaj tako zmatrana, sem tišala Videka z vozekom sedaj eno uro , sedaj pa bi šla najraje spat. Pa žejna sem, moram nekaj spit najprej. za telovadbo Upam, da bo A. hitro doma, da te malo razbremeni in da si malo spočiješ. Nič me ne bo mogel razbremenit, gre namreč tisti avtodel zamenjat. Meni se že tako meša, da sem skoz doma. Malo bi šla kam. Jaz tudiiii. Smrdim v tej bajti, sma se že zmenila z da gremo zdaj en dan v MB v slaščičarno (Ilich), tam mi imajo najboljši sladoled na svetu, mnjami grr, ne mi delat luštov...ilich, ja majo še kaj druga tud dobrega povabiš, ko prideš v MB? Veš da, pošlji mi na zs številko mobitela, pa te pokličem, če boš imela čas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 16:01:19
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Špelin@- si ti včeraj prebrala tisto z Volgo,al si samo slišal, oziroma prebrala tu ko me je, ne vem več kater vprašala, če se haklam z njo? Me zanima, nisem ziher, če sem objavla post, odgovor na njeno češ naj ji odgovorim, mogoče jo spreobrnem... ma mislim da sem ga, pa da mi ga je modertorka pobrisala...je to mogoče, ne? ej, me razp...njej pa nikoli. pa ne vem, sem res bla žaljiva al kaj? Jaz nimam pojma za kaj se je šlo, ampak je možno da je kak post "zginil". ma ziher ga je zbrisala, se pa sama niti ne spomnim kaj sem točno napisla, vem da sem... ma ko jih me jezi naj me nadere direkt, pa pošlje bilo kam ne pa tak na "skrivaj2 nekaj zgine ...mislim bolano, če je forum naj me še skurca...jo javno ne? Eh ne razburjaj se, še posebaj ne zaradi Volge ali pa moderatorke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 16:02:25
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Špelin@- si ti včeraj prebrala tisto z Volgo,al si samo slišal, oziroma prebrala tu ko me je, ne vem več kater vprašala, če se haklam z njo? Me zanima, nisem ziher, če sem objavla post, odgovor na njeno češ naj ji odgovorim, mogoče jo spreobrnem... ma mislim da sem ga, pa da mi ga je modertorka pobrisala...je to mogoče, ne? ej, me razp...njej pa nikoli. pa ne vem, sem res bla žaljiva al kaj? Jaz sem te vprašala, ampak sem videla kaj si ji odgovorila, preden so ga zbrisali, ja kaj češ tak to je kaj pa, če sem pozabla,a tisto da so ji že szgoraj odgovorili, pa da jaz tu odneham,alkak ...daj mi povej, če se spomniš približno, pa kaj sem res grdo napisal, žaljivo al' ma saj niti ni važno...bedasto se mi zdi, naj brišejo, če hočejo. pa bi po moje morali še kje prej začet...na primer pri kakih ko majo rade kafe in rade kofetkajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 16:02:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je pojedla natanko 4 žličke kosila in konec, sem ji naštimala flašo je pa spila 200AM Večerja bo očitno golaž in polenta Pri nas piha, pa greve vseeno malo ven, da se preluftamo. Čauči Jaz pa sem zdaj Nii ponudila najprej taki grisek za bebe s keksom (ful dober), pa ji je kr gor šlo, potem sem ji naredila (zmiksala) banano, kivi in grozdje pa noče, par žličk, zdaj pa sem ji dala keks in kruh za žulit. Spet niiiiičččč noče jest
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 16:05:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Špelin@- si ti včeraj prebrala tisto z Volgo,al si samo slišal, oziroma prebrala tu ko me je, ne vem več kater vprašala, če se haklam z njo? Me zanima, nisem ziher, če sem objavla post, odgovor na njeno češ naj ji odgovorim, mogoče jo spreobrnem... ma mislim da sem ga, pa da mi ga je modertorka pobrisala...je to mogoče, ne? ej, me razp...njej pa nikoli. pa ne vem, sem res bla žaljiva al kaj? Jaz sem te vprašala, ampak sem videla kaj si ji odgovorila, preden so ga zbrisali, ja kaj češ tak to je kaj pa, če sem pozabla,a tisto da so ji že szgoraj odgovorili, pa da jaz tu odneham,alkak ...daj mi povej, če se spomniš približno, pa kaj sem res grdo napisal, žaljivo al' ma saj niti ni važno...bedasto se mi zdi, naj brišejo, če hočejo. pa bi po moje morali še kje prej začet...na primer pri kakih ko majo rade kafe in rade kofetkajo Ne spomnim se točno, mislim pa da ni bilo žaljivo, no nič bolj kot od Volge
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 16:05:52
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Špelin@- si ti včeraj prebrala tisto z Volgo,al si samo slišal, oziroma prebrala tu ko me je, ne vem več kater vprašala, če se haklam z njo? Me zanima, nisem ziher, če sem objavla post, odgovor na njeno češ naj ji odgovorim, mogoče jo spreobrnem... ma mislim da sem ga, pa da mi ga je modertorka pobrisala...je to mogoče, ne? ej, me razp...njej pa nikoli. pa ne vem, sem res bla žaljiva al kaj? Jaz nimam pojma za kaj se je šlo, ampak je možno da je kak post "zginil". ma ziher ga je zbrisala, se pa sama niti ne spomnim kaj sem točno napisla, vem da sem... ma ko jih me jezi naj me nadere direkt, pa pošlje bilo kam ne pa tak na "skrivaj2 nekaj zgine ...mislim bolano, če je forum naj me še skurca...jo javno ne? Eh ne razburjaj se, še posebaj ne zaradi Volge ali pa moderatorke. se ne, itak da ne...čudno mi je blo, gledam pa si mislim čudno da ni nič nazaj napisla, pol pa vidim da ga ni pa ziher je kaj rekla nazja pa so njo tud zbrisali pozabim...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 16:05:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem sedaj tako zmatrana, sem tišala Videka z vozekom sedaj eno uro , sedaj pa bi šla najraje spat. Pa žejna sem, moram nekaj spit najprej. za telovadbo Upam, da bo A. hitro doma, da te malo razbremeni in da si malo spočiješ. Nič me ne bo mogel razbremenit, gre namreč tisti avtodel zamenjat. Meni se že tako meša, da sem skoz doma. Malo bi šla kam. Jaz tudiiii. Smrdim v tej bajti, sma se že zmenila z da gremo zdaj en dan v MB v slaščičarno (Ilich), tam mi imajo najboljši sladoled na svetu, mnjami grr, ne mi delat luštov...ilich, ja majo še kaj druga tud dobrega povabiš, ko prideš v MB? Veš da, pošlji mi na zs številko mobitela, pa te pokličem, če boš imela čas pošljem..pa za častit nisem misla resno ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 16:07:06
|
|
|
|
barbaw
|
Čmrlika a kaj več veš o "pretepu" med slavčki in Murkom?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 16:07:09
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Špelin@- si ti včeraj prebrala tisto z Volgo,al si samo slišal, oziroma prebrala tu ko me je, ne vem več kater vprašala, če se haklam z njo? Me zanima, nisem ziher, če sem objavla post, odgovor na njeno češ naj ji odgovorim, mogoče jo spreobrnem... ma mislim da sem ga, pa da mi ga je modertorka pobrisala...je to mogoče, ne? ej, me razp...njej pa nikoli. pa ne vem, sem res bla žaljiva al kaj? Jaz sem te vprašala, ampak sem videla kaj si ji odgovorila, preden so ga zbrisali, ja kaj češ tak to je kaj pa, če sem pozabla,a tisto da so ji že szgoraj odgovorili, pa da jaz tu odneham,alkak ...daj mi povej, če se spomniš približno, pa kaj sem res grdo napisal, žaljivo al' ma saj niti ni važno...bedasto se mi zdi, naj brišejo, če hočejo. pa bi po moje morali še kje prej začet...na primer pri kakih ko majo rade kafe in rade kofetkajo Ne spomnim se točno, mislim pa da ni bilo žaljivo, no nič bolj kot od Volge to sem hotla slišat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 16:07:57
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čmrlika a kaj več veš o "pretepu" med slavčki in Murkom? ravno jih mam online na msn-ju...poročam če kaj zvem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 16:08:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čmrlika a kaj več veš o "pretepu" med slavčki in Murkom? ravno jih mam online na msn-ju...poročam če kaj zvem Slavček je moj sosed.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 16:09:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čmrlika a kaj več veš o "pretepu" med slavčki in Murkom? ravno jih mam online na msn-ju...poročam če kaj zvem Ti kr.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 16:10:33
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Špelin@- si ti včeraj prebrala tisto z Volgo,al si samo slišal, oziroma prebrala tu ko me je, ne vem več kater vprašala, če se haklam z njo? Me zanima, nisem ziher, če sem objavla post, odgovor na njeno češ naj ji odgovorim, mogoče jo spreobrnem... ma mislim da sem ga, pa da mi ga je modertorka pobrisala...je to mogoče, ne? ej, me razp...njej pa nikoli. pa ne vem, sem res bla žaljiva al kaj? Jaz nimam pojma za kaj se je šlo, ampak je možno da je kak post "zginil". ma ziher ga je zbrisala, se pa sama niti ne spomnim kaj sem točno napisla, vem da sem... ma ko jih me jezi naj me nadere direkt, pa pošlje bilo kam ne pa tak na "skrivaj2 nekaj zgine ...mislim bolano, če je forum naj me še skurca...jo javno ne? Eh ne razburjaj se, še posebaj ne zaradi Volge ali pa moderatorke. se ne, itak da ne...čudno mi je blo, gledam pa si mislim čudno da ni nič nazaj napisla, pol pa vidim da ga ni pa ziher je kaj rekla nazja pa so njo tud zbrisali pozabim... Čmrlika sem jaz tudi zadnji Vol.... post prebrala včeraj in je tisti tudi izginil, vem da je pisala o nekem konstruktivnem pogovoru, oz. če si ti sposobna konstruktivnega pogovora, ali nekaj takega. Pa V. je največji provokator na forumu, ona se pa res ne zna lepo pogovarjat, bilo kaj napiše je bedarija.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 16:13:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Špelin@- si ti včeraj prebrala tisto z Volgo,al si samo slišal, oziroma prebrala tu ko me je, ne vem več kater vprašala, če se haklam z njo? Me zanima, nisem ziher, če sem objavla post, odgovor na njeno češ naj ji odgovorim, mogoče jo spreobrnem... ma mislim da sem ga, pa da mi ga je modertorka pobrisala...je to mogoče, ne? ej, me razp...njej pa nikoli. pa ne vem, sem res bla žaljiva al kaj? Nimaš zvez in potem je to tako... Misli si svoje in v mislih vse skupaj pošlji v... 3 pisane marjetice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 16:13:57
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čmrlika a kaj več veš o "pretepu" med slavčki in Murkom? ravno jih mam online na msn-ju...poročam če kaj zvem Slavček je moj sosed. a fino, si kaj zvedla od njih...katwri pa, jaz poznam tAK N a zdravo ženo od enga al punco al kaj že pać je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 16:14:22
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, hvala za podroben opis Danes sem šla točno po tvojem urniku in principu in sem bila dopoldne takoooo lačna Zdajle mi pa nič ne paše, a se je treba potem posilit z malico? Hvala tudi tebi, barbaw, in za uspešen izris, predvidevam, da bomo videle, kako to izgleda IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** hej hej se malce javim no naj vam povem, da je bila naša noč v primerjavi s prejšnjimi kar zelo zelo vredu . zbudila se je ob 3h, pojedla flašo AM in po slabe pol ure zaspala nazaj in spala celo do 6.20 dipoldan pa smo bili v trgovini in malo smo bili zunaj na sončku, zdej pa grem počasi kosilo štimat ker moja miška panča za nazaj bom pa kasneje probala prebrat, da mi kaj pomembnega ne uide Srčekgirll, ful dobri vici Kul kavči nia5, Gregcu tudi že 3 tedne teče iz noska, sploh se ne neha... Taka prozorna sluz... tilči, a veš, da sem pri tistih kavčih takoj na tvojo taščo pomislila hijenca, a pridem zgrizt tvoj avto??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 16:14:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No pa da vidite mojo frajlico kako se ona z babi pogovarja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 16:15:15
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Špelin@- si ti včeraj prebrala tisto z Volgo,al si samo slišal, oziroma prebrala tu ko me je, ne vem več kater vprašala, če se haklam z njo? Me zanima, nisem ziher, če sem objavla post, odgovor na njeno češ naj ji odgovorim, mogoče jo spreobrnem... ma mislim da sem ga, pa da mi ga je modertorka pobrisala...je to mogoče, ne? ej, me razp...njej pa nikoli. pa ne vem, sem res bla žaljiva al kaj? Nimaš zvez in potem je to tako... Misli si svoje in v mislih vse skupaj pošlji v... 3 pisane marjetice sem že poslal...ampak v tri piske mleka!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?