Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:04:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Za soboto mislim sama uletet v CE. Je katera kandidatka, da jo na poti poberem , lahko tudi z ? . lahko pridem do dodmžal,pa me tam pobereš Velja, se slišiva in zmeniva natančno ok, kričačko pa bom verjetno imela s sabo Moja bo kar doma Jo imam čez teden dovolj za vratom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:04:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj Videk je pa tako bogi, zgornja zobka že prav vidiš, predre pa se ne. Kar zakriči, ko se dotakneš. Sem mu namazala s calgelom, če ne bo pomagalo, pa boma z vinčkom namazala, pomaga full, sma že pri spodnjem zobku sprobala. Vinček? Ja etanol dela svoje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:04:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aja pa dobro jutro vsem Jutro! Si pa zgodnja danes Nisem te pričakovala med prvimi. Jaz bom likala in še trebušnjake imam na vesti. Se mi pridružiš? jst jih tud morm začet delat. moram video od blanksa s trebušnjaki najdit, pol pa v akcijo! jaz si sebe prov predstavljam, pred tv in gledat kak telovadijo-je dosti lažje joj kje so uni časi ko sem jih delala 200 na dan Kolk jih boš delala na dan? količinsko ne vem, bom pa šla njegove vaje vse skozi. je kr zahtevno - vsaj mene je pol vse bolelo Jaz jih delam 300 na dan. 100 navadnih in po 200 stranskih Moram pa rečt, da se že pozna učinek, ker trebuh postaja čvrst bejba ti boš kmalu v top formi Delam na tem, da bom do poletja v formi in da me ne bo vsak klanec zadihal do daske
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:05:32
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, hvala za ZS Takoj sem dobila tole asociacijo, saj boste vedele, zakaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:06:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz jih delam 300 na dan. 100 navadnih in po 200 stranskih Moram pa rečt, da se že pozna učinek, ker trebuh postaja čvrst U jebelacesta, BRAVO Dobra si , jaz se vstat ne bi mogla več. O bi , bi nič bat, samo postopoma moraš začet in potem vsak dan kake par več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:06:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj Videk je pa tako bogi, zgornja zobka že prav vidiš, predre pa se ne. Kar zakriči, ko se dotakneš. Sem mu namazala s calgelom, če ne bo pomagalo, pa boma z vinčkom namazala, pomaga full, sma že pri spodnjem zobku sprobala. Vinček? Ja etanol dela svoje jaz sem tudi slišala(od tasta), da so včasih otrokom mazali dlesni z vinčkom ko so jim zobki rastli,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:07:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, hvala za ZS Takoj sem dobila tole asociacijo, saj boste vedele, zakaj dobra asociacija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:07:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, hvala za ZS Takoj sem dobila tole asociacijo, saj boste vedele, zakaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:07:35
|
|
|
|
špelin@
|
tally, hvala tudi tebi za ZS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:07:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aja pa dobro jutro vsem Jutro! Si pa zgodnja danes Nisem te pričakovala med prvimi. Jaz bom likala in še trebušnjake imam na vesti. Se mi pridružiš? jst jih tud morm začet delat. moram video od blanksa s trebušnjaki najdit, pol pa v akcijo! jaz si sebe prov predstavljam, pred tv in gledat kak telovadijo-je dosti lažje joj kje so uni časi ko sem jih delala 200 na dan Kolk jih boš delala na dan? količinsko ne vem, bom pa šla njegove vaje vse skozi. je kr zahtevno - vsaj mene je pol vse bolelo Jaz jih delam 300 na dan. 100 navadnih in po 200 stranskih Moram pa rečt, da se že pozna učinek, ker trebuh postaja čvrst bejba ti boš kmalu v top formi Delam na tem, da bom do poletja v formi in da me ne bo vsak klanec zadihal do daske
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:08:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, hvala tudi tebi za ZS ni kaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:08:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj Videk je pa tako bogi, zgornja zobka že prav vidiš, predre pa se ne. Kar zakriči, ko se dotakneš. Sem mu namazala s calgelom, če ne bo pomagalo, pa boma z vinčkom namazala, pomaga full, sma že pri spodnjem zobku sprobala. Vinček? Ja etanol dela svoje jaz sem tudi slišala(od tasta), da so včasih otrokom mazali dlesni z vinčkom ko so jim zobki rastli, Seveda alko omrtviči tam ko namažeš. aj tud na boleči zob zlivajo šnops. Jaz bi raj namazala z 70% etanolom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:08:52
|
|
|
|
tally
|
ok zdej grem pa likatttttttttttttt, pa pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:10:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj Videk je pa tako bogi, zgornja zobka že prav vidiš, predre pa se ne. Kar zakriči, ko se dotakneš. Sem mu namazala s calgelom, če ne bo pomagalo, pa boma z vinčkom namazala, pomaga full, sma že pri spodnjem zobku sprobala. Vinček? Ja etanol dela svoje jaz sem tudi slišala(od tasta), da so včasih otrokom mazali dlesni z vinčkom ko so jim zobki rastli, Seveda alko omrtviči tam ko namažeš. aj tud na boleči zob zlivajo šnops. Jaz bi raj namazala z 70% etanolom ma jaz sem ga samo poslušala in si mislila svoje, HB nimamo problemov z zobki, drugače bi skos težil s tem mazanjem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:13:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aja pa dobro jutro vsem Jutro! Si pa zgodnja danes Nisem te pričakovala med prvimi. Jaz bom likala in še trebušnjake imam na vesti. Se mi pridružiš? jst jih tud morm začet delat. moram video od blanksa s trebušnjaki najdit, pol pa v akcijo! jaz si sebe prov predstavljam, pred tv in gledat kak telovadijo-je dosti lažje joj kje so uni časi ko sem jih delala 200 na dan Kolk jih boš delala na dan? količinsko ne vem, bom pa šla njegove vaje vse skozi. je kr zahtevno - vsaj mene je pol vse bolelo Jaz jih delam 300 na dan. 100 navadnih in po 200 stranskih Moram pa rečt, da se že pozna učinek, ker trebuh postaja čvrst
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:23:21
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Za soboto mislim sama uletet v CE. Je katera kandidatka, da jo na poti poberem , lahko tudi z ? uff jaz bi se prec uštulila , da kidnem na čvek, sam kaj ko mi vse hodi narobe in je moj naslednji vikend doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:24:07
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj Videk je pa tako bogi, zgornja zobka že prav vidiš, predre pa se ne. Kar zakriči, ko se dotakneš. Sem mu namazala s calgelom, če ne bo pomagalo, pa boma z vinčkom namazala, pomaga full, sma že pri spodnjem zobku sprobala. Vinček? Ja etanol dela svoje jaz sem tudi slišala(od tasta), da so včasih otrokom mazali dlesni z vinčkom ko so jim zobki rastli, Seveda alko omrtviči tam ko namažeš. aj tud na boleči zob zlivajo šnops. Jaz bi raj namazala z 70% etanolom Je pa calgel pomagal in je zaspal brez vinčka . Pravijo pa, da kislina, ki jo ima vino, pomaga, da zobek hitreje ven pokuka. Moj mu je enkrat mazal, ko mu je spodnji zobek ven lezel. Drugače pa niti vina doma nimam, tako da bi težko mazala. Bi si mogla iz sposodit k dediju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:24:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Za soboto mislim sama uletet v CE. Je katera kandidatka, da jo na poti poberem , lahko tudi z ? . lahko pridem do dodmžal,pa me tam pobereš Velja, se slišiva in zmeniva natančno pa še nekak splanirita da se dobimo na kakem kofiju preden odrineta naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:25:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ok zdej grem pa likatttttttttttttt, pa pa ti nisem čist nič fouž
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:25:36
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Za soboto mislim sama uletet v CE. Je katera kandidatka, da jo na poti poberem , lahko tudi z ? uff jaz bi se prec uštulila , da kidnem na čvek, sam kaj ko mi vse hodi narobe in je moj naslednji vikend doma jaz tudi težko grem v soboto kam, ko pa sma tako malo časa skupaj z mojim. Če me bo svadil, potem pa priletim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:26:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, že kaj rihtate stanovanje? Kdaj imate namen preseliti se? ja kr rihtamo . kar smo imeli namen naročiti smo naročili, večino stvari dobiva drug teden 17.3., sedežno pa okrog 10. aprila, potem pa bomo šli počaaaaaaaaaaaaaaaasi naprej. dobiš ZS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:27:47
|
|
|
|
barbaw
|
Dan! Noč , spali praktično nič. Maja ima vnetje obeh ušes in je na AB. Zjutraj je kuhala na 39. Trenutno spi, jaz pa čakam na zajtrk. Bom kasneje prebrala za nazaj, da vidim, kaj se je kaj dogajalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:27:54
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dobro jutro! evo mene malo na čvek po potepajočem se vikendu Vsi ok, zdravi, veseli, pridni ??
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:29:35
|
|
|
|
suzy85
|
ZDRAVNIK JE PREGLEDAL PACIENTA IN MU ZADOVOLJNO REKEL: ZDRAVI STE IN V ODLIČNI KONDICIJI. KAKO PA KAJ VAŠE SEKSUALNO ŽIVLJENJE? - NO JA, GRE. TRIKRAT TEDENSKO ŽE GRE.... * KAJ? SAMO TRIKRAT TEDENSKO? PRI VAŠI KONSTITUCIJI IN ZDRAVJU BI MORALI RADOST ŽIVLJENJA OKUŠATI VSAK DAN TRIKRAT, NE PA TRIKRAT NA TEDEN . - SAJ BI, AMPAK NE GRE ZARADI SLUŽBE. * SAJ SEM VEDEL. PREVEČ STE OBREMENJENI. KAJ PA STE PO POKLICU? GA VPRAŠA ZDRAVNIK. - ŽUPNIK NA VASI.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:30:58
|
|
|
|
nia5
|
kaj ste naklofale, včeraj sem ostala 15 strani nazaj, morate nadoknadit ne Spanje je blo ok, smo ob devetih že spali pa do osmih. Vreme je , grem zdaj brat za nazaj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?