hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Vmes sem spustila 50 strani...nikakor mi ne bo zneslo prebrat. IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Polno skrbi imam, pa porodniška mi poteče čez točno en mesec, pa nimam službe, pa vsega je polno. Mene pa to vedno iz tira vrže, zaspim še, samo potem se ob 2 zbudim, pa ne morem več nazaj zaspat. Točno take občutke sem imela jaz med prvo porodniško, ker sem vedela, da bo treba iskat službo. Neprespane noči, skrbi, stres.......... . Na koncu pa sem povsod naletela na zaprta vrata, zato sem se odločila, da bom mogla sama skrbet zase. Zdaj sem pa spet na eni taki prelomnici, ko bo treba začet o novih idejah razmišljat. Res da nimaš službe, imaš pa krasen poklic, si zdrava...torej lahko tudi sama začneš 3 mesece nadomestila ti pripada le v primeru, da si bila dan pred nastopom porodniške v delovnem razmerju in to za najmanj obdobje enega leta (zaposlitev ti je lahko pretekla tudi tekom porodniške) hijenca kaj pa če bi še kakega vzela v varstvo in tako nekaj denarja dobila? To bi bilo super - sploh, ker je "iz foha" Sem že razmišljala o tem, samo imam tako majhno stanovanje, da ne vem, ne vem, če bi to šlo skozi. Sem pa danes moj življenjepis popravila in bom poslala nekaj prošenj kar na slepo, ponavadi sem tako imela največ uspeha. Vsaj do septembra moram nekaj načarat, ker septembra lažje najdeš. Če dobim še 3 mesece z borze, potem se lahko malo oddahnem. Saj res, da ima moj zelo dobro plačo, ampak jaz ne morem bit od moškega odvisna, to mi uničuje moj ego. Če ne bom našla tu kje blizu, pa grem v LJ. V kliničnem centru zmeraj dobiš službo, samo jaz sem čisto ven iz zdravstva, ne vem kak bi to šlo.
< Sporočilo je popravil hijenca -- 16.3.2009 11:55:44 >