maktub -> hud prehlad, prosim pomoč! (5.3.2009 20:49:05)
|
čisto obupani smo... naš 11 masečnik se je pred dnevi fajn fajn prehladil čeprav nevem kako kajti zelo pazimo,,,, v glavnem že nekaj dni mu z nosa nesprestano teče, nima zamašeno ampak vedno polno čeprav mu vsako urco al pol ure kr fajn spumpamo ven , in obvezno fiziološka je vsako urco.,. poleg tega sem mu dala včeraj 2x po eno kapljico Operil za otroke... non stop tudi zelo kašlja, zato ga mažem z bronho gelon oz, viksom da mu odmaši vendar nič nič boljše.... cele noči in dneve ni spal niti pol ure,,, problem je ker je navajem zaspat z dudo vendar nemore dihat skozi nos zato ne duda.. v glavnem nevem več kaj naredit res....že 3 dni nismo spali nič.. . on joče jaz pa res nevem več kaj nardedit.. tudi ležišče sem mu dvignila, nogice tudi namazala z viksom.. k dr. nisva šla saj mi nikoli nepove nič pametnega in se je probam čim bolj izogibat saj mi je že par x take naredila da otroka ji kaj dosti nezaupam.. vendar tokrat ... le kaj naj se naredim da bo vsaj malo zaspal, kajti spi se mu tako da komaj gleda ampak ubogi nemore in nemore.... in res kr fajn kašlja
|
|
|
|