Ne vem kaj naj? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

tinadvojčica -> Ne vem kaj naj? (30.4.2005 22:37:40)

Kot najbrž že veste smo bili mi febuarja v bolnici zaradi RSV virusa ki smo ga hvalabogu preživeli.Do zdaj sta bili moji pikici popolnoma zdravi zdaj pa mi Nika malo pokašljuje in malo ji je teklo iz nosa.Dajala sem ji večkrat na dan fiziološko pa mokre plenice na posteljo.Ker pa me skrbi da se ta virus ne bo ponovil me zanima če so to znaki prehlada ali moram iti takoj v zdravstveni dom.Se nam je pa podobno zaželo že prvič le da je kašljala mnogo bolj močno!
Prosim povejte mi zdaj kaj je to če veste!

Lep večer še naprej!

lan -> Ne vem kaj naj? (30.4.2005 22:56:10)

Jaz mislim,da je staknila kaksen prehlad.Meni je pediatrinja rekla,da je sedaj cas raznih prehladnih obolenj,ki pa niso nevarna za otrocicke.Tudi nas Lan ze 2 tedna kaslja ter mu tece iz noska in vmes je imel celo zelo visoko vrocino 3 dni.
Bos videla,ce bo kaj hujsega.Zagotovo pa ti ni lahko,ker ste preboleli RSV virus in imas slab obcutek zaradi tega.
Upam,da bo vse OK.

Mojca P. -> Ne vem kaj naj? (1.5.2005 9:19:19)

Mislim, da se ni treba k zdravniku. Fizioloska ne skoduje in ji se kar naprej spiraj nosek. Za kaselj ji pa veckrat po malo toplega caja daj. Za kaselj je dober timijan, zato tak caj lahko pripravis sama. Sicer se je pa pri Zigu obnselo, da zvecer prizgem svecko in v vodico nad njo kapnem par kapljic etericnega olja japonske mete. Disijo po mentolu in so fine za dihala. Kupis jih v lekarni (cca. 1200 Sit), lahko pa uporabis metine ali evkaliptusovo et. olje.
Ce se bo pa kaselj dlje casa vlekel (vec kot 10 dni) bi pa tudi jaz sla k zdravniku.:rozica:

Stran: [1]