izleti (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


s1 -> izleti (30.4.2005 21:45:35)

a kaj veliko na izlete s svojimi otročki hodite? tako, da npr. zgodaj dopoldan greste in se proti večeru ali popoldne vrnete. mi imamo štirimesečnico, pa včasih gremo, pa se mi zdi, da se ves red podere - hranjenje, spanje. ne spi tako kot doma, vačsih tudi ne je, zdaj jo pa še mal vročina v avtu matra, pol me pa kar vse mine. kako kaj vi s tem?





kaja11 -> izleti (30.4.2005 21:52:13)

Ja, celodnevni izleti so se pri nas bolj slabo izkazali. Ga je že vožnja z avtom tko zdelala, da je pol samo še težil:( Dvakrat smo se tako predčasno iz morja vrnili.... bo treba še enkrat probat.
Dobro pa se obnese celodnevno bluzenje z občasnim postankom doma. V miru poje in se mal naspi..... pa gremo naprej.




Skabi -> izleti (30.4.2005 22:34:09)

Tudi pri nas je potem še dva dni vse narobe. Drugje še jesti noče - raje zija okoli. Spi tud ne, potem pa se med vožnjo dere, da je groza. Najhuje je bilo, ko smo šli za cel dan v Ljubljano.Nazaj grede je do Celja ves čas jokal in ga sploh nismo mogli potolažit.
Čudovito se pa obnesejo popoldanski nedeljski izleti. Takrat oba (3 leta in 4 mesece) naloživa v vozičke in pot pod noge. Midva se fajn nahodiva (4 do 5 ur), otroka pa fajn naspita.




piščanc -> izleti (30.4.2005 22:54:56)

res je napor, pa red se podere, ampak je pa naslednji dan tok boljš, ker se še bolj drži reda.

jaz sem za take izlete, seveda pa ne skoz, na vsake tolk časa, ko postane dolgčas. tud malim je dolgčas. jaz pazim, da je ko želi, da spi če želi, ritem pa čisto zamenjamo.





Natas@ -> izleti (1.5.2005 7:23:07)

mI smo šli zadnjič na celodnevnega pa smo se parkrat ustavili, da se je malo preluftal ali jedel. Tudi spal je v avtu normalno, edino takrat ko se je že bližala ura nočnega spanja je postal malo tečen, ampak smo bili potem že kmalu doma ztako da ni bilo problemov. Tudi spal je potem celo noč.

Tako, da pri nas nismo imeli problemov. Bomo videli kako bo danes.

Lp




Primoza -> izleti (1.5.2005 8:29:56)

Izleti našega malega flegmatika ne ganejo oziroma ne vplivajo na dnevni ritem. Letos smo opravili 9 pol do celodnevnih planininskih vzponov. Tudi pri prvi izleti niso vplivali na podrt ritem.
Vročina v avtu je pa druga zgodba, če nimate klime je bolje počakati na večerni povratek.
Mi poleti vedno počakamo v kaki senci na večer, potem pa se odpravimo domov.
Seveda pa je temelj dobrega izleta ogromen tovor otroške opreme.




BONI* -> izleti (1.5.2005 10:26:23)

Mi smo šli včeraj prvič za cel dan od doma. (Luka je star 4,5m) Smo šli na morje:bravo::love: Je bilo prav fino! Je pa Luko že vožnja tja zelo zdelala. Na morju je potem kar precej sitnaril v vozičku. Se mu je videlo, da je zaspan, pa da ne more zaspati. Pa še dudo smo pozabili v avtu. Možno, da mu je bilo tudi prevroče, ker se je potem, ko sem ga malo slekal le umiril in zaspal, tako da sva z fantom celo lahko naročila pico in celo pojedla:bravo: Dojila sem ga kar v avtu in ni bilo težav, tudi previla sem ga kar v avtu in mu je bilo čisto všeč. Je pa zdej v fazi, ko se mu zdi vožnja v vozičku totalen nesmisel (tudi, če ga damo v sede)in ga moramo nositi, da se on lahko okol razgleduje-to je pa zakon:hudicek:
Nazaj grede je v avtu sicer malo spal,a spet ne ne vem koliko. Sem mislila, da bo potem celo noč prespal kot top, pa me je že ob 3h iz postelje vrgel. No, pa sej se ne pritožujem...

Lp, Boni




ZARA -> izleti (1.5.2005 10:27:37)

Pri nas se to tud ne obnese,ker je Zara tak zaspane...edino popoldan,ko ne gre več spat,da gremo lahko za 2-3 ure na sprehod v naravo (še dobr da jo mamo tolk)!!In s sabo seveda cel ruksak potrebščin,noro...

Ko je bla tolk mala pa sploh ni blo šans, ker je skoz spala...samo krajši sprehodi,tam do ene ure!!

lp




Natas@ -> izleti (1.5.2005 21:16:34)

No tudi danes je naš :duda::modri: zelo dobro renesel celodnevni izlet. Doma smo lepo pojedli in šli v avto, tam je nekaj ačasa ful gledal in nato zaspal, ko se je zbudil smo bili že skoraj na cilju in ko smo se ustavili smo pili in se peljali z vozičkom,.... v avtu je spet zaspal in spal skoraj celo pot do doma. V v ozičku pa je bil tudi zelo priden in opazoval. Oblečn pa je bil samo v bodi s kratkimi rkavi in klobuček.
Od 7.30 pa že spi kot dojenček (upam da o jutra).




BONI* -> izleti (1.5.2005 21:37:48)

Natas, a res samo v body s kratkimi rokavi? a nič hlač? A to v avtu ali zunaj?
Mene pa tolk skrbi, da se pišek ne bi prehladil, k tkole piha. Pa še to me skrbi, da ga ne bi preveč sonček božal po njegovi dojenčkasti kžici

Lp, Boni




Bejba -> izleti (2.5.2005 11:30:25)

No, mi pa smo bili prvič za tri dni od doma in sicer na našem vikendu, kjer je non stop direndaj, saj se vedno kaj dogaja in ni nobenega miru. Pa še v soboto je bila fešta, ker je babi praznovala 70. letnico, torej veste koliko miru je imel naš :duda:. Ampak je bil tako neverjetno priden, da je kaj.
Jaz in naš :duda: sva šla namreč že v petek sama z avtom tja (vožnje cca. 1,5 ure). Je bil res zelo priden v avtu, najprej malo spal, potem pa se do cilja lepo igral :love:. Na vikendu je bil pa cele dneve zunaj in mu je prav pasalo. Ko je bil zaspan je spal, ko je bil lačen, je jedel in tudi, ko so v soboto zunaj pred hišo nabijale tri harmonike, je on veselo spančkal :love:. Pa še prviče je spal v svoji novi prenosni posteljici in smo se bali kako bo. Pa ni bilo problemov.
Tako, da mi gremo tudi večkrat na kakšen celodnevni izlet, pa ni panike.




Stran: [1]